15 miljoner in!

… NU kom känslan av att vara trött. Jag har sprungit på hög energi genom hela USA, England och Finland men efter en åtta timmars natt hemma i Sverige kom tröttheten över mig. Åt en ordentlig frukost hemma, stämde av med Ida (vi planerar en Halloween-fest den 27 oktober för 150 personer på ett slott utanför Stockholm) och så åkte jag och tränade innan jobbet. Vi skippade tunga lyft idag men fokuserade på rörlighet och lättare genomgång av hela kroppen. Sedan bastade jag i en halvtimma och la i vår hårinpackning The Cure. Håret blir som sammet av det.

Jag var så glad över att få komma till kontoret. Jag saknar alla kollegor när jag är iväg. Stämningen uppe hos oss var så härlig, det händer så mycket i alla avdelningar. Nya återförsäljare världen över för Löwengrip, produktprover för Hermine Hold, spännande kunder för Löwengrip Invest. Och som ni kanske läste i Dagens industri eller Breakit så har Flattered tagit in kapital från Spiltan. De har investerat 15 miljoner kronor och får 36% av aktierna vilket innebär en värdering på drygt 40 miljoner. Inte lika stort bolag som Löwengrip men ändå häftigt vilken resa vi har gjort på fem år utan att ta in kapital under resan.

Nu väntar en helg i Verbier med Pingis. Det blir en mix av ledighet och jobb. Vi bor hos vår vän Adele och ska ha en lugn tjejhelg men också klämma in ett styrelsemöte med Jonas, vår styrelseledamot i Löwengrip. Han bor där så vi passar på. På måndag har jag faktiskt tagit en dag ledig. Man får gasa på om man ser till att få återhämtning.

Ikväll är jag med i Skavlan, kul!

 1. Hej,
  Vill verkligen inte vara for negativ, men ”hela USA” ar val lite overdrivet. Men kan tanka mig att resa sa mycket kan vara trottsamt for kroppen och sjalen! Ta hand om dig och se till att fa vila lite.

  1. Men om du inte vill vara för negativ så var inte det! Jag läste också kommentaren så som Nina här ovan beskriver och jag är faktiskt helt övertygad om att Bella inte försöker överdriva genom att få oss att tro att hon varit genom hela USA osv utan hon försöker förmedla en känsla.

   Försök hitta något positivt att haka upp dig på nästa gång istället, man mår bättre då!

 2. Härligt med mer pengar i kassan 🙂
  Kommer Flattered att börja tjäna pengar nu?
  Hittills har ju bolaget gått med förlust (så när som på en liten vinst 2014).
  Blir omsättningen 25 mkr innevarande år dvs drygt dubbelt mot 2017?

  1. Det kan man ju hoppas, annars undrar jag vad värderingen är baserad på. Så förmodligen var det detta som orsakade stressen i förra veckan.

  2. Men varför har du aldrig talat om att Flattered går med förlust?
   Varför berättar du bara allt som är positivt?
   Besviken.

   1. I ett bolag som är i en tillväxtfas säger inte vinsten någonting över huvud taget! Har ni granskat årsredovisningarna? Att företaget inte gått med vinst men ökat omsättningen kan vara helt fantastiskt och enligt plan om man valt att investera istället för att gå med vinst (som måste skattas bort så att ytterligare tillgångar försvinner från bolaget).

    Besviken på att ekonomikunskaperna är så oerhört begränsade hos kommentatorer som tar sig tid att uttrycka att de är besvikna över utebliven vinst!

    1. Det är en sak att inte gå med vinst i en tillväxtfas, dock måste styrelsen se till att eget kapital inte förbrukas. Redan 2017 fick Flattered ta emot ett aktieägartillskott som återställde eget kapital, då bolaget gick med en ganska stor förlust det året. Det fanns alltså inget utrymme för att hantera de förluster som uppstått under året och om inte aktieägarna vill fortsätta att pytsa in pengar är ett alternativ att göra en nyemission till överkurs, vilket är det som skett här.

 3. Underbart avsnitt i framgångspodden, har redan lyssnat om 3 gånger. Du är så fantastisk och beundras av din styrka och drivkraft! Du är en riktig powerwomen och en lysande förebild. Kram

  1. Jag håller med Emma! Så jäkla grymt peppad man blev! Riktigt mycket spännande ni tog upp och härligt skön inställning du har till framtiden, ny teknik hur du tror sjukvården kommer att bli. Så rätt också hur du pratade om vad man bör lägga sin energi någonstans.. där har jag tyvärr mycket att lära.

 4. Grattis – men vilket gäng gubbar. Kan tänka mig att det var en av dem som kommenterade att ”vi har alla barn…” etc. Hoppas att samarbetet kommer att fungera bra.

 5. Vilken stor grej, stora framsteg hela tiden. Det känns som att det händer stora saker varje vecka med er. Det är ju stort, imponerande att det går så fort hela tiden. Förstår att tröttheten kom nu.

  Hoppas du får en fin helg.
  Måste få fråga en sak bara, tröttnar du aldrig på att var på flygande fot hela tiden? Vill man aldrig bara vara hemma och ta det lugnt under en längre period? Bara en tanke som slog mig.
  Ha det bäst nu. <3
  Kram

 6. Kul att se dig på skavlan! Fin intervju!

  Min man har fått sån fin hy det senaste så jag har frågat om han inte har smink på sig. Efter några dagar då jag frågar igen om han hade smink erkände han att hans fina hy berodde på att han nallat av min ansiktskräm från Löwengrip 🙂

  1. Synd att du tycker så. Skavlan är ju jättebra! Alltid intressanta gäster man lär känna och Fredrik är ju en sån skicklig och trevlig programledare.
   Annars håller jag med om att Isabella var grym. Hon är en beundransvärd människa. 🙂

 7. Härlig intervju på Skavlan, dock är jag inte så förtjust i skavlan själv! Å podden , där har vi någon som kan intervjua !!!

 8. Du är fullständigt FANASTISK! Jag har läst din blogg i över 12 år(!). Ibland har jag stört mig, ibland känt ”yeeees!” men herregud allt du uppnått och allt du som ung 27-åring fortfarande gör! Med två barn dessutom! Oavsett att du tar hjälp! För det förstår jag att du gör för att hinna med alla FRAMGÅNGAR! Jag är imponerad. WOW! Du är fan grym Isabella! Såg dig på Skavlan och jag blir så glad över en sådan kvinna som du!!! STYRKEKRAM! Du är grym! 🤩🤩🤩 /Carolina

 9. Precis sett din medverkan i Skavlan o brukar inte kommentera men kände att jag måste göra det nu, verkligen så bra intervju shit vilken power women du är!

 10. Men vilket fantastiskt framträdande Isabella! Du har en fantastisk humor och charm. Så kul att få se dig!👏😘

 11. Jag var bara tvungen att få berätta att det är första gången jag ser el lyssnar på dig, Isabella, jag tycker du är grym!!!!!! Så jäkla rolig o störtskön på alla sätt! Jag blir stolt över kvinnosläktet när du framträder o jag är ledsen att du behöver genomgå obehagligheter för att vara den blomstrande själ du verkar vara… Hör av dig om du vill ha en lika tokig vän el stadig vän, vi skulle garanterat klicka… 😁 😁 😁 😁 Väl mött!!!!!

 12. Bra framträdande i kväll! Kul att se dig mer i tv! Dock blir jag lika besviken på Skavlans intervjuteknik som vanligt. Som Skavlans sa, du ”upplever” att han förföljer dig. Så dåligt uttryckt! Det är ingen upplevelse, det är ett konstaterande!
  Intervjun i Framgångspodden är ju något helt annat, den skulle jag verkligen kunna lyssna på igen ☺👌

  1. Han uttryckte sig så eftersom det än så länge är bara Bellas ord. Mannen har inte dömts till något brott och tills dess är han oskyldig. Det finns alltid två sidor av ett mynt och än så länge har vi bara sett det ena.

  2. Han uttryckte sig helt korrekt enligt protokoll då ingen blivit dömd. Lagen man ska kritisera i så fall, inte honom.

 13. Så ytlig och ointressant du var jämfört med de andra gästerna. Man märkte oskså att Skavlan avbröt dig när du bara ville göra reklam för dig själv.

 14. Hei! Selv om du er en «millionbedrift» takler du så mye bedre å være en blogger på godt og vondt, enn norske bloggere! Du svarer greit på kritikk og er ekte! Takk!

 15. Vilken målgrupp vänder sig Flattered till?
  Känner att jag inte riktigt kan motivera det höga priset för mig själv och jag tror ändå att jag skulle definieras som någon som bör ha råd med Flattered.

 16. Vilka framsteg du gjort! Kommer ihåg att jag såg dig på nyhetsmorgon för länge sen och shit vilken skillnad det var på dig då och igår på Skavlan. Kändes otroligt moget och självsäkert. Bra jobbat 🙌

 17. Såg dig precis på Skavlan, har inte sett dig i intervjuer tidigare och var väldigt nyfiken, roligt att se hur du valt att framställa dig 🙂
  När du tog upp adhd/aspberger så insåg jag att det måste trots allt vara en bra sida, (kanske en förutsättning för att ”hålla”?) när du är så ansatt och påpassad? Jag tänker annars ofta när jag läser dina kommentarsfält och det som skrivs om dig att jag inte förstår hur du orkar, men uppenbarligen är det du som styr! You rules <3

 18. Kul att se dig i Skavlan!
  Du verkar så charmig, glad och rolig.
  Ser allt positivt och talar inte illa om någon eller något. Det är stort!
  Jätteroligt att få se dig ”live” eller vad man kallar det- bloggen är ju bara skriven text och kan lätt tolkas fel.

  Reagerade på att Skavlan ifrågasatte dina barns syn på deras uppväxt som onornal och långt ifrån verkligheten. Den är högst normal och verklig! Den pågår ju här och nu. Kanske en bit från ”normen” dvs så som stor majoritet medelklass svenskar har det men med det sagt inte onormal eller overklig.
  Sorgligt av honom!

  I övrigt spännande mix med människor med stora kontraster mellan er alla!

  Ha en fin helg kram

 19. Hej Isabella! Vill bara skriva att du är en fantastiskt bra kvinnlig, feministisk förebild. Jag älskade din insats i Skavlan — men jag gillade inte alls Skavlans frågor/bemötande av dig. Hade Bill Gates eller någon annan framgångsrik entreprenör fått samma frågor som dig? ”men ingen man?”. Ingen som skulle ifrågasätta att en man i din situation hade haft ett team som får livet att gå ihop. Just därför som jag tycker du är grym för du är medveten om detta, ursäktar dig inte och tar dig an hela världen. Hejja dig! Kram

  1. Jag tror inte att Skavlans val av frågor handlar om att Isabella är kvinna utan mer om att det är lite ovanligt att ha ett en egen kock, sminkös, home stylist och livvakt. Tveksam om de rikaste knösarna på Strandvägen har allt det.
   Skavlan är alldeles för erfaren och professionell för att använda könsdiskriminering och sexism i sitt jobb.

   Nu kanske ni tänker att det är typiskt att en man försvarar en annan man.
   Jag tar dock ingens parti oavsett kön. Försöker bara visa på att allt inte handlar om kvinnoförtryck här i världen. 😉

   Jag beundrar Isabella. Hon är en fantastisk duktig entreprenör och affärskvinna. Hon är stark som orkar köra på trots allt hat och all avundsjuka hon får utstå.

    1. Hej Frida!

     Egentligen är det ju helt ointressant hur en person löser sin vardag med städning, matlagning etc. Vet inte om Skavlan ställer denna typ av frågor till just kvinnor för att han är ett offer för gamla könsmönster eller för att han tror att ”den breda massan” vill höra lite veckotidningsskvaller på fredagskvällen.
     Han skulle kanske snegla lite på hur Tomas Andersson Wij intervjuar sina kvinnliga gäster? 🙂

 20. Måste tillägga att jag har full förståelse för att Isabella behöver ett ”hemmateam”. Det vore omöjligt för henne att hinna med att driva sina företag, resa runt i hela världen och samtidgt ha lite tid till sina barn. Har hon råd med det ska hon självklart ha det.

  Och hade jag som kvinna en skock med avundsjuka, osäkra och arga män som inte kan hantera en stark och framgångsrik kvinna utan måste hota och hata samt skriva en massa dynga på Flashback, då hade jag också anställt en livvakt om jag haft råd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..