Skavlan!

Igår gästade jag Skavlan. Fantastiskt roligt. Jag visste inte att det är en Europas största tv-shower och sänds i hela norden. Så imponerade. Vi var i Sky Studios där allt spelades in med publik, jag var första gästen ut, sedan norska Kevin Vågenes, indiska Arundhati Roy och franska David Guetta. Kul gäng och vi hade riktigt roligt tillsammans. Jag vet faktiskt inte när det sänds men jag berättar när jag vet.

Det är så tryggt att ha sitt eget team med sig. Det blir som jag vill ha det men också en trygghet i själva resandet.

Kvällens gäng!

Alltid finns han där och stöttar <3

Efter Skavlan blev det middag på italienska Locanda Loccatelli med Hampus. Färsk pasta med tryffel. Så ljuvligt. Fortfarande inget vinsug. 1,5 månad har gått fort, som det ser ut nu kommer jag inte att gå tillbaka till alkohol. Det är en enorm skillnad på min ork. Det var så skönt att få ett avbrott mitt i jobbveckan och få pussas lite. Det behövde jag. Hampus har ett flexibelt jobb (day trader) så han har möjlighet att flyga upp och möta mig.

Recept på livet: jobba hårt, stanna längs vägen och ät goda desserter!

Vi bodde på Franklin Hotel denna gång. Bilderna ovan är på Saschas och Emelies rum. Vi älskade hotellet!

Imorse kom tjejerna över till mig 06.30, jag blev sminkad, vi beställde upp frukost till alla (lyxigt med hotellfrukost hela veckan) och sedan åkte vi mot Heathrow. Nu väntar en dag i Helsingfors, jag ska upp på scen och prata om min resa.

Det är så häftigt hur man utvecklas, jag vet inte om ni minns det men för några år sedan (minns inte om det var Gillis eller Sally i magen) så skulle jag till Helsingfors och föreläsa på engelska. Det var första gången jag gjorde min föreläsning på ett annat språk och jag minns hur nervös jag var. Där och då var det de största jag hade gjort. Föreläsa på engelska i vårt grannland. Idag är det inga fjärilar i magen längre och engelskan är inte läskig.

Efter föredraget flyger jag hem till Sverige, har PT och kontorstid imorgon innan jag flyger till Schweiz på eftermiddagen.

   1. Fast hon skrev nyligen i en kommentar att de har ett öppet förhållande. Hon ville inte berätta om de andra killarna. Ville ha det lite privat.

  1. Dom båda har väl kommit överens om läget så antar att det är fritt fram för båda om man VILL det. Sen bara för att dom inte är exklusiva betyder det inte att dom träffar andra, men att möjligheten finns. I vissa fall kan nog bara begreppet kännas bra, att man känner sig mindre kvävd, men kanske inte att man skulle göra det. Men vad vet jag. Det är ju deras förhållande, inget vi egentligen bör lägga oss i😊

   1. Jo Maria det betyder det!
    Sen betyder det inte att dom har sex med andra, det är ju upp till dom.
    Förstår inte ens varför folk diskuterar det.

    1. Jag har ett öppet förhållande sen 15 år tillbaka! Så nej, det betyder inte att man ligger runt! Det betyder att man är fri till att ha sex med andra! Stor skillnad!
     Man ser skillnad på sexuella förbindelser & kärlek. Jag personligen tror inte på monogama relationer. Det slutar med otrohet eller skiljsmässa. Man kan aldrig äga en annan människa eller deras känslor. Jag har aldrig varit lyckligare

 1. Lyssnade just till Framgångspodden. Åh, som jag önskar att du kunde släppa alla provokationer och lögner och bara inspirera. För du ÄR inspirerande att lyssna på, du räcker verkligen till som du är och med lite mer ödmjukhet och kanske visa den där ”mjuka Isabella” så tror jag du skulle växa i många (kunders ;)) ögon!
  Iaf – bra podd!

  1. Jag har lyssnat på podden och har varken hör provokation eller lögner, men det beror kanske på vilket sätt man ser på världen? Vad var det som du uppmärksammade som inte jag gjorde?

   1. Vissa människor har inte förmågan att glädjas med andra. Dom har så fullt upp med att vara bittra och det äter upp allt annat. Skulle skämmas om jag hade så dåliga & negativa tankar om allt.

 2. Ja det är kul att se sina framsteg och hur man utvecklas till det bättre. 🙂
  Vad fin han är som alltid är med dig, stöttande av sin kvinna, precis så. Det gillar jag. Men juste, såg Sofies kommentar här ovan/under.. Hur gick det med att du skulle leva i ett öppet förhållande? Skrotade du det eller kör du på samma tankar?

  Ser fram emot att se dig i Skavlan, rätt stort ändå. 😀
  Kram

 3. Ser fram emot att få se dig på Skavlan då! Visste inte att de spelar in i London? Men de kanske inte gör det hela tiden? Hoppas du får en fortsatt fin dag! Besök gärna min blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa för ett öppnare samhälle!

 4. Skavlan sänds imorgon!
  Förstår om du inte har sug efter vin men måste det vara så definitivt? Kanske ett glas på nyår eller när man firar något?

    1. Fast nej, det är det inte alltid.
     Dessutom är det ganska sjukt att höra dessa människor som blir så stressade när Isabella inte ska dricka längre.
     För det första så var det ju ett j-a gnällande NÄR hon drack, och för det andra så är det ju ofta så att dom som dricker mycket vill att alla i deras närhet också ska dricka mycket…

 5. Hej Isabella!

  Jag älskar Löwengrip Care & Color och jag undrar bara om man kan söka jobb på företaget även fast man inte har någon eftergymnasial utbildning? Söker ni t.ex. assistenter eller människor som jobbar med marknadsföring? Hade varit så kul att få chansen att söka.

  Kram Tove

 6. Såg att du köpte FRESH, den bästa doften på sina produkter. Prova deras doftljus, ett heter Cannabis. Det har en magisk doft, om än lite vanebildande!! 👍

 7. Hej Isabella!

  Har lyssnat på massor av inspirerande intervjuer med dig och då är det ju givetvis mycket prat om dina bolag vilket jag tycker är superintressant. Dock har jag missat historien om varför det blev just skönhetsbranschen och hur ni gjorde i dom absolut första stegen för att bygga varumärket. Skulle du kunna berätta om det för oss som missat den biten? Är väldigt nyfiken på hur en ska gå tillväga om idén och ambitionen finns.

  Tacksam för svar!

 8. Jag har i mina tidigare inlägg drivit med så kallade ”feminister”.. Men Din blogg är intressant, Isabella!! En sak jag som man dock saknar är hur män kan göra sig fina. Kvinnor har smink, parfym, fina kjolar…, men hur kan jag som man göra?

  Är glad för din skull och att du lyckats så fint!! <3

 9. Fantastiskt kul!

  Du r så antingen eller – du kan ju välja att enbart njuta av vin/champagne när du är ledig/har semester. Som när du var på maldiverna eller franska rivieran osv och sedan inte dricka när du jobbar 🙂 Tror på lagom är bäst och tror inte förbud – som du själv sagt tidigare!

 10. Hittar inte när programmet sänds men får kolla upp det. Du är min förebild helt klart och det där programmet har jag ju kollat på sedan jag vet inte hur länge. Kombon där blir ju oslagbar känner jag 🙂

  1. Linnea, jag tar mig friheten att svara. Jag kan tipsa om att lyssna på engelsktalande radio, gå till språkkafféer och lära känna engelsktalande vänner och se filmer utan undertexter. Då vänjer du dig vid att både höra och tala korrekt engelska.

  2. Jag har lärt mig olika språk genom att prata prata prata. Visst blir det fel men motparten fattar snabbt att du inte pratar ditt modersmål. Håll fanan högt och våga pröva 🙂

  1. Läste du öht artikeln du länkade till???

   Artikeln handlar alltså om att Skavlans show flyttat från NRK till TV2. Varför ska då Isabella nämnas?

 11. Hej Isabella!

  Grattis till din framgång! 🙂
  Jag skulle gärna vilja fråga hur du ser på miljöhotet relativt hur mycket du och dina kollegor flyger?

  Bara denna vecka verkar du ju flyga runt över halva jordklotet, förståeligt när det gäller jobb men måste ni verkligen flyga ner hela styrelsen för kick-off i Schweiz när ni lika gärna kan ha kick-off i Sverige och ta tåget dit?

  Det skulle vara intressant att se hur du ställer dig till hotet mot miljön och vad du aktivt gör för att minska på utsläppen.

  1. Jag funderar också. Kostar mig inget att skippa flygresor, sälja ena bilen, sänka värmen i vårt hem. Men lite tråkigt ändå att ung välinformerad människa, förebild dessutom, bara ökar? Var och en med sitt, men här finns dessutom många unga följare som verkar beundra livsstilen. De bekymrar mig, av egoistiska skäl. Klimathotet drabbar mina barn. Om ni strunttar i era, inget jag kan göra, men bekymrar mig i mina. Därför försöker vi.

   1. Sälja ena bilen?? Herregud finns det folk som har fler bilar? Bra att du säljer! Försök att inte använda den du har kvar också. Skrämmande värld!

    1. Vissa bor i delar av landet där det inte finns kollektivtrafik och behöver två bilar för att ta sig till sina jobb. Det är mer skrämmande att du tar för givet att alla bor i en stor stad.

    2. Men godmorgon! Det finns människor som bor och/eller jobbar där kollektivtrafik inte finns. Och då kan två bilar vara ett måste. Men jag önskar vi slapp för det vore väldigt mycket billigare att köpa två busskort 😆

    3. I vårt hushåll är vi två personer med körkort. Vi har tre bilar. Vi jobbar båda som hantverkare o måste ha skåpbilar i vårt jobb. Vi åker mellan olika jobb under dagarna, det går inte att ta sig mellan dessa med kollektivtrafik,
     Och vi måste ju dessutom frakta material till jobben. Och så måste vi också ha en privat bil som hela familjen får plats i, vi bor på landet, det går inte att ta sig fram med kollektivtrafik här, den finns liksom inte. Eller har du nån magisk lösning på det? Sälj bilen bara! ?

    4. Haha! Sjukaste kommentaren på länge! Är det en sån chock för dig att ett hushåll/en person kan ha flera bilar?

 12. Du har så rätt när du säger att livets lycka är jobba hårt, stanna upp…ät, enligt mig Allt som du älskar!
  Är på jobb i Sverige i 2 dagar nu och den glädje och energi jag har går inte att jämföra med när man är hemma och passar upp på barn o man! Vilket det lätt blir om man bor i Italien😱
  Kram C

  1. Tänk CeciliaSkor, att du lyckas få in ”Italien” i v a r e n d a inlägg.
   Varför, undrar man om man bor i Gnesta…

 13. Hej Isabella. Jag tycker att du är en FANTASTISK förebild. Kompetent, ärlig, öppen framgångsrik. Kollar på Skavlan nu. Sorgliga frågor han ställer.. ifrågasätter ditt liv, outing av aset som stalkade dig. DU GJORDE HELT RÄTT.Hade du varit man hade han bara beundrat och sett upp till dig. HEJJJJA DIGGGG

 14. Underbart att få se dig på Skavlan igår kväll ❤️❤️❤️ Du är sååå bäst ❤️❤️

  Men nu något helt annat. Kan det vara en produkt från dig som du använder på dina ben? Fantastisk skimmer och om så är fallet vill jag köpa den direkt. Eller är det ett par bra o eleganta strumpor 🙈 Haha

 15. Jag har alltid gillat programmet och tyckte därför att det skulle bli intressant att se dig som gäst. Blev dock verkligen besviken – På de frågor du fick ställda till dig och att han inte kunde hålla tillbaka sina egna fördomar och inställning. Blä för trångsynta gubbar! Jag tycker du är en fantastisk affärskvinna som står upp för alla kvinnor som vill lägga fokus på att göra karriär utan att känna sig tyngda av att behöva lägga energi på marktjänster, på en klagade man som aldrig tycker att man är hemma och tar ansvar. Att man kan få fokusera till fullo på att ge kärlek och uppmuntran när man har barnen istället för att ryta åt dem för att man ska hinna med mat, städning, tvättning mm. samtidigt som man har arbetat långa dagar. Jag är så glad att du vågar utmana satta normer för hur kvinnors karriär, kärleks- och familjeliv ska se ut. Du gör att jag vågar ta steg i samma riktning och vågar satsa på mig själv. Så tusen tack Isabella för all inspiration du ger!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..