Löwengrip NYC

Igår blev planeringen inte riktigt som vi hade tänkt oss, en av oss fastnade i säkerhetskontrollen i en timma och sedan var det två timmar trafik in till Manhattan så planen med att checka in på Mandarin, duscha och göra oss ordning var bara att glömma. Vi bad chauffören stanna så att Emelie kunde dra fram smink-väskan, sedan gjorde hon ordning mig i bilen dit. Jag blev så imponerad av henne, att lägga en kvälls-make up i en taxi när det skumpar och är mörkt ute är inte så lätt men hon grejade det. Som jag sa innan; bästa teamet.

19.20 kom vi till restaurangen Omar at Vauclouse. 10 minuter senare skulle alla gäster komma. Vi lånade toaletten, Emelie drog fram plattången, Sascha steamade där inne och jag bytte. Så stressigt! Åtta minuter senare stod jag redo och tog emot alla gäster och pratade på med alla till tio. Puh! Så trevligt ändå, jag var hög på glädje och vilken start för Löwengrip. Tänk at man nu kan köpa Löwengrip på Amazon i USA.

Utsikt från Mandarin Oriental:

Nu väntar en fullspäckad dag:

Nu är det intervju med Vouge!

    1. H Vad är det för trams? Du skriver elakheter och gillar hon dom inte så tar hon bort dom?? Tänker du så?
     Hon har ingen som kollar kommentarerna. Alla går igenom.
     Vare sig hon blir ledsen av dom eller inte.

  1. På riktigt!? Håller med övriga, du borde skämmas. Tack vare såna som dig som gör att folk får kroppshets.

  2. Tenkte det samme selv, med bolle i ovnen, og det var ikke for å være slem. Du er strålende vakker, men kan kan se litt gravid ut. Sikkert bare feil vinkel med lyset. Men så har du jo sluttet å drikke alkohol… 🤔🤣

   1. Oavsett om det är väl menat så borde man aldrig någonsin kommentera en eventuell graviditet och/eller viktuppgång, oavsett hur mycket man påpekar att personen ”strålar”.

    Med det sagt ser jag varken bulle i ugnen eller viktuppgång (bara så ingen misstolkar).

  3. Så trött på att folk tror att det är en ”bulle i ugnen” så fort en kvinnas mage inte buktar inåt under revbenen.

   Kvinnokroppar brukar vara lite runda om magen, särskilt efter att man fött barn, beroende på gener och såklart träning.

   Jag springer själv marathon, tränar core, har ett BMI på 21,5 men efter tre barn är magen helt enkelt inte platt längre om jag inte skulle operera den.

   Isabella är ju hur vältränad som helst- men oavsett ska man aldrig kommentera någon annans kropp.

   1. +1 på den. Efter två barn är mina magmuskler inte vad de en gång var. På morgonen är magen oftast platt ändå men framåt kvällen och särskilt då efter en middag klarar inte musklerna av att hålla emot.

  1. Tänkte spontant på samma sak. Men Isabella so. Är resvan borde veta skillnaden. Frågan är bara vem som orsakade kontrollen. Där är fotoförbud så det kan inte läggas ut bilder. Undrar om Oprah brukar ha problem när hon flyger.

 1. Mitt inlägg försvann.
  Vad du har mycket att göra. Låter spänannde och skoj.
  Lycka till med allt, härligt schema och härliga bilder.

 2. Hej Isabella,

  Jag bor i Chicago och maste sage att jag ar sa glad att det finns och kopa produkter pa Amazon. Bra jobbat! Amazon ar sa stort har i USA och det bara vaxer.

  Veronika

 3. Hej Isabella! Önskar att bilderna var lite större i din blogg, tycker att de kan bli väldigt små ibland, speciellt när man är van att se större format på bilderna på andra bloggar. 🙂

 4. Jag är så imponerad och inspirerad av dig! Du förverkligar dina drömmar, föregår med ett helt otroligt exempel och skänker så mycket mod till kvinnor och män att bara SATSA! Jag är enormt tacksam över att få följa din resa! Du är fantastisk, verkligen <3

 5. Alltså! Wow! Du imponerar på mig. Kolla tidningarna liksom. Snacka om att lyckas. När får vi höra dig i framgångspodden förresten? Jag väntar och väntar. Blir alltid väldigt inspirerad av dig.

  👑

 6. Want same style as Isabella but can’t afford it.
  Visit missvogue on Instagram
  @missvogue.bags
  @missvogue.shoes
  @missvogue.accessories

  Easy to order: by getting PayPal account, bank iban transfer or monero.

  We have hermes Manolo blahnik and much more. Fast shipping to cities like stockholm, NYC, London, dubai.

  All items are exclusive and limited.

 7. Så jobbigt när saker inte blir som man har tänkt och planerat. Jag är lite av ett kontrollfreak och har förberett mig mentalt på att det ska bli på ett visst sätt – så när det blir på ett helt annat sätt kommer jag lätt av mig och blir stressad och allt blir fel. Klarar du alltid av att vända en situation och ta kontroll? 🙂

 8. Wow underbart sån kommer du va på hyllorna och i alla tidningsstånd tills jag e i NY. Grattis till all framgång du är otroligt inspirirerande som kommit så långt med 2barn & ensamstående. Verkligen nån att se upp till.
  Kram isabella

 9. Vad härligt att det löste sig tillslut! Hoppas du får en finfin dag idag också 🙂 Besök gärna min blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa för ett öppnare samhälle med mindre stigmatisering. Kram <3

 10. Hej! Skulle vara superkul om du ville kolla in min blogg! Skriver om psykisk hälsa/ohälsa, body positivity, mitt liv som kristen & andra viktiga & roliga saker! Kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..