Löwengrip NYC

Igår blev planeringen inte riktigt som vi hade tänkt oss, en av oss fastnade i säkerhetskontrollen i en timma och sedan var det två timmar trafik in till Manhattan så planen med att checka in på Mandarin, duscha och göra oss ordning var bara att glömma. Vi bad chauffören stanna så att Emelie kunde dra fram smink-väskan, sedan gjorde hon ordning mig i bilen dit. Jag blev så imponerad av henne, att lägga en kvälls-make up i en taxi när det skumpar och är mörkt ute är inte så lätt men hon grejade det. Som jag sa innan; bästa teamet.

19.20 kom vi till restaurangen Omar at Vauclouse. 10 minuter senare skulle alla gäster komma. Vi lånade toaletten, Emelie drog fram plattången, Sascha steamade där inne och jag bytte. Så stressigt! Åtta minuter senare stod jag redo och tog emot alla gäster och pratade på med alla till tio. Puh! Så trevligt ändå, jag var hög på glädje och vilken start för Löwengrip. Tänk at man nu kan köpa Löwengrip på Amazon i USA.

Utsikt från Mandarin Oriental:

Nu väntar en fullspäckad dag:

Nu är det intervju med Vouge!

 1. Cenedra skriver:

  Hej! Skulle vara superkul om du ville kolla in min blogg! Skriver om psykisk hälsa/ohälsa, body positivity, mitt liv som kristen & andra viktiga & roliga saker! Kram 🙂

 2. Rebecca skriver:

  Vad härligt att det löste sig tillslut! Hoppas du får en finfin dag idag också 🙂 Besök gärna min blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa för ett öppnare samhälle med mindre stigmatisering. Kram <3

 3. Wow underbart sån kommer du va på hyllorna och i alla tidningsstånd tills jag e i NY. Grattis till all framgång du är otroligt inspirirerande som kommit så långt med 2barn & ensamstående. Verkligen nån att se upp till.
  Kram isabella

  1. Anitha skriver:

   ”2barn & ensamstående”

   Du menade väl 2 barn & enastående?

 4. Så jobbigt när saker inte blir som man har tänkt och planerat. Jag är lite av ett kontrollfreak och har förberett mig mentalt på att det ska bli på ett visst sätt – så när det blir på ett helt annat sätt kommer jag lätt av mig och blir stressad och allt blir fel. Klarar du alltid av att vända en situation och ta kontroll? 🙂

 5. Pia skriver:

  Så agerar ett proffs! Vita klänningen var snygg, var har du köpt den? Ha en bra dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..