ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vem är han?

/

I flera veckor har jag och barnen blivit störda av en man som inte vill låta oss vara i fred. Jag hade hoppats på att han skulle tröttna men han har fortsatt i helgen. I fredags när jag äntligen tagit helg, fick jag syn på honom när jag kom hem med bilen vid fem. Bilen full med fredagsmys och två barn. Då hade han stått utanför och väntat på att jag skulle komma. Från ingenstans blev jag så arg och less att jag bestämmer mig för att köra mot honom. Han börjar gå ifrån mitt hus men jag tar mod till mig och kör efter. Han börjar småspringa bort ner för backen och jag efter med bilen. Sneddar honom vid en korsning och får honom att stanna. Här går min puls upp för mina barn sitter i bilen men jag bestämmer mig för att prata med honom ändå.

Jag är så less.

Vevar ner rutan så lite som jag kan och ropar. Han låtsas inte om mig. Jag ropar högre. Frågar vad han vill mig.

Tillslut får jag kontakt med honom, vi får prata engelska och jag upprepar allt. Han svar är ”I don’t remember, I have to go”. Det är det enda han säger och upprepar att han inte minns. Jag avslutar med att jag önskar att han ska sluta för att han skrämmer mina barn. Sedan springer han iväg och jag kör inte efter. Efter det trodde jag att han skulle sluta men han varit här igår och idag.

Därför delar jag mig med bilder på honom nu. För att vi inte orkar mer.

Jag och barnen är trötta på att inte kunna röra oss fria, inte kunna leka på tomten eller ha altandörren öppen. Varje gång det knackar på dörren blir jag kräkfärdig. Om ni känner igen mannen så kontakta gärna mitt vaktbolag på ‭‭+46 70-480 01 88‬

483
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00