Min helg

Tack bästa bästa ni. Tack vare er blev han identifierad nästan direkt. Han har betett sig illa mot ett flertal kvinnor på Lidingö. Nu tar vi det här vidare, återkommer med vad som sker.

Min plan var ju att ha en lugn helg eftersom jag var helt slutkörd i fredags. Det blev inte helt lugnt på grund av ovan men det blev okej. Jag försökte leva på normalt.

Här kommer helgen:

71ad3d69 280e 4a56 b5ed d4878adf4533.jpg

I fredags kväll gick jag och la mig med barnen. Sov i 10 timmar. Fantastiskt. Vid lunch gick vi till Långängen med våra vänner för att äta lunch ihop. Så mysigt.

F19e22dc b970 4dde 892d 4862dcd5694f.jpg

Jag åt en svampsoppa till lunch. Fast mest åt jag bröd och smör. Deras mörka sirapsbröd är det bästa som finns. Sött och rustikt. Barnen och jag dröjde länge i Långängen när vi gick tillbaka, stannade och tittade på djur och myste i höstluften utan att ha en klocka att passa.

B705fb12 1d2f 433b ba85 8ba0afd25329.jpg

La en ansiktsmask från Drink Elephant när barnen hade somnat…

Eef04ca1 a2b7 4a08 b8d8 772c74836645.jpg

… Åt rester från fredagen. Chévre med betor. Åt en halv plåt för att det var så gott och så en massa glass till. Sedan låg jag och läste till midnatt. Precis en lördagkväll som jag behövde. I min ensamhet.

1326441a 6596 4c95 a577 c7ca57992a01.jpg

.. Eller jag fick ett litet besök. Jag fick fina fransar efter att jag hade nattat barnen. Smidigt med hembesök!

0469f5a9 cc7f 408f b50b 46e901b1c302.jpg

Idag söndag blev det fotboll för Gillis, lek ute, kalas, intervall-träning för mig och till middag bakade barnen en varsin pizza. Hayley har varit med oss hela helgen och det har varit väldigt mysigt.

82368ddd 55db 47f9 b643 09d5172e21b6.jpg

Jag åt marinerad salmalax med färsk mango-salsa, ingefärssås, spenat, avokado, gurkmeja-inlagd kål och cashewnötter. Till efterrätt blev det choklad från Goodio. Jag fick ett bud från dom i fredags med en låda med alla smaker, tre dagar senare är halva slut. Tror att lakrits och havtorn var bäst.

510a95b2 19bc 4a75 bf1c f5cb431bb179.jpg

Mitt i middagen plingade det på (ångest). Tittade i appen där alla kameror går live och såg att det var en ung tjej som sålde jultidningar.  Då blev jag glad! Vi bjöd in henne och så fick hon visa vad som fanns. Sally köpte en Pettson-bok och Gillis en världskarta. Jag gav henne lite tips från när jag var barn och sålde, då vek jag in de bästa sidorna (och dyraste, typ Guiness rekord-böckerna) så att jag snabbt kunde rekommendera vad kunden skulle köpa. Det gällde att läsa av kunden eller fråga vem kunden skulle köpa till och matcha det med innehållet i tidningen, men då gällde det att plugga in alla varor som fanns.

Jag blev en fena på att sälja jultidningar och hade både en lavalampa, cykel och en minitv hemma med inbyggd VHS.

Img 8568.jpg

När jag städade bort tomatsås från golvet pep det till i min telefon, från Filippo på Balmain – Jag var med i franska Vouge!

Img 8620.jpg

Denna klänning! Jag har ingen aning om när jag kommer använda den igen men så är det med mycket av mina kläder. Dock gillar jag att spara allt i garderoben. Någon dag kommer jag ha barn och barnbarn som får gå loss. Med klänningen ovan ser jag framför mig hur det närmar sig nyår. Jag är runt 40 år och har inte riktigt några planer. Barnen är 17-18 år och vill inte hänga med mig. Då frågar någon vän om jag inte vill flyga iväg och fira nyår i något pampigt hus i Aspen. På dagen väntar skidåkning i solen men så på kvällen när det är en flott nyårsmiddag får jag ta fram denna ljuvliga…

He he.

Nu ska jag packa det sista. Imorgonbitti väntar NYC. Natti.

 1. 2 months ago iamthetwintwin – Iamthetwintwin
  You make me smile everytime i look into your eyes im your perfect lullaby if you wonder why i can tell you while we ride from the north to the south to the east to west, because i do my best, only for the best, yes classic act from behind the desk with a goal and your chess up like a ball with a mask excuse my french talk i mean to be honest 🤪 with a flower perhaps 🌹 a flower or two only for you because you are so beautifu

  Alltså Bella. Han har stalkat din Instagram, Facebook å allt möjligt i flera månader. Man ser att han har kommenterat varenda bild på dig…

   1. Du och din kommentar är vidrig L.
    Det gäller då att alltid få in rasistens offerkofta va?

    Säg mig NÄR endast utländska födda svenskar hade psykiska problem som dessa?

   2. Lägg ner med det där din lilla människa
    Jag är refugee från 93…inget fel på mig.
    Och inget fel har jag gjort i detta avlånga land, jobbar troligen och havar in till statskassan mer än du någonsin kommer göra.
    Så jävla trött på dessa kommentarer.
    Titta vad en idiot gjorde med många ungdomar i Norge…var han utlänning?
    Tänk efter innan du öppnar käften…finns längre än näsan når

    1. Det är skillnad på utlänning och utlänning.
     Dom som de flesta syftar på kommer oftast från samma ställe.
     Fråga bara oss kvinnor vilken grupp människor som alltid ska förtrycka oss/ta på oss/ropa någonting efter oss.

 2. Vad underbart att ni lyckats identifiera honom, håller tummarna för att han hamnar bakom lås och bom! Inget ofredande av kvinnor vill vi se. haha jag älskar dina framtidsvisioner, helt rätt tänk för en globe trotter, men sticker säkert i ögonen hos många i det lilla landet lagom… Jag tycker iaf att du är grym! Ha en trevlig kväll och flygresa 🙂

 3. Blev så, så, sååååå jävla glad av att läsa att han blev identifierad! Hoppas att polisen nu kan göra sitt jobb korrekt och att denna idiot lär sig en rejäl läxa. Hoppas och håller tummarna att du och barnen får lugn och frid nu. Många styrkekramar!

 4. Men så jäävla skönt att han är identifierad nu iaf!! Hoppas verkligen att det upphör nu så ni får lugn och ro 🙂

 5. Skönt att han är identifierad. Han har ju tydligen stört andra kvinnor också, så bra för dem också. Kanske att du kan ta hjälp av en jurist för att klargöra vad lagen säger. Tänker det kan vara bra att ha på fötterna, när man polisanmäler. En annan sak, kan det inte vara värt att ta bort twitter, facebook, och instagram, och dylikt och bara ha bloggen. På bloggen godkänns väl inte stalker kommentarer och det är väl inte lika många inlägg och info utan ett lagom skyltfönster för dig ändå. (följer man alla konton hela tiden blir det ju stalking fast inte irl men vissa galningar verkar ju inte förstå skillnaden ) Ta hand om dig!

  1. Ta bort alla sociala medierkanaler utom bloggen? Vilken värld lever du i?
   NU börjar arbetet med att han ska bli stoppad från det han håller på med. DÅ ska väl inte Bella stänga ner alla viktiga kanaler utåt? Det skulle vara sinnes och på så sätt får han alldeles för stort inflytande och kontroll över hennes och andras liv. Nej han ska stoppas och Bella ska fortsätta arbeta och växa precis som hon vill.

 6. Gick in på din stalkers instagram, iamthetwintwin, han har tagit bild på reklambilder på dig från tunnelbanan och lagt ut på sin instagram..

 7. Så himla skönt att han blev identifierad!
  Han ser verkligen inte frisk ut på bilderna.
  Att stå utanför din dörr i flera timmar med ett obehagligt leende på läpparna och banka på din dörr är INTE ett friskt beteende.
  Han ser faktiskt ut att lida av en psykos.
  I hans värld är ni kanske redan ett par?
  Svårt att säga om han är farlig eller inte, men mycket obehaglig kan vi iallafall konstatera.

  Var försiktig.

  Hade jag varit dig hade jag varit väldigt försiktig med att lägga ut bilder på mitt nya hem, men nu är kanske skadan redan skedd?
  Hoppas han får vård och att ni slipper fler stalkers i framtiden.
  Kram ❤️

 8. Åh vad bra att de har identifierade han! Hoppas han åker fast och kanske kan få den hjälp han behöver.

  Mysig helg med barnen. <3
  Hoppas det blir en bra vecka.

 9. Hej!
  Den mannen som stalkar dig och som stör andra kvinnor på Lidingö satt på Lidingöbanan i morse i samma kläder som bilderna från i fredags. Som om ingenting hänt, gör polisen verkligen ingenting? ? ? Kan mejla bilder om du vill ha.. Känns inte som att han borde få vara ute bland folk.

  1. Polisen har uppenbarligen bedömt att det inte finns tillräckliga grunder för att anhålla honom. I Sverige, till skillnad från många andra länder, är man oskyldig tills skuld kan bevisas. Jag försvarar inte den här killens påstådda beteende men tycker många drar snabba slutsatser. Vi har sett en sida av historien än så länge. Lita på att rättsystemet i Sverige fungerar.

   1. Jag litar inte på att rättsystemet i Sverige fungerar. Trots att jag jobbar som jurist…. Jag har ett färskt exempel : åtalet mot min mammas ex-sambo lades ner trots att polisen hittade min mamma sönderslagen i pojkvännens lägenhet (själv hade han försvunnit från platsen innan polisen kom). Skadorna var dokumenterade och min mamma berättade för polisen att han försökt strypa henne bl.a.

 10. Fina Bella, åk tåg, buss och färja när du kan ♡♡♡ flyg förstör vår framtid sakta men säkert och du är en smart kvinna. Välj smart pls ♡

  1. Kan inte ni som inte är pålästa bara knipa igen, bryr du dig om ”vår framtid” så börja frän rätt ände istället. Självklart ska man fundera över bränsleutsläppen men köttkonsumtionen är ett så mycket större problem och det är de som äter kött från knappast kommentarer om att de borde tänka på framtiden. Läs på först, ge råd sen.

 11. Ska du inte ta och blockera killen från din Instagram.
  Men antar att då skaffar han väl bara ett nytt konto.
  Har sett några konstiga kommentarer från honom. Han verkar inte riktigt frisk.
  Här är något av vad han kommenterat:
  ”You make me smile everytime i look into your eyes im your perfect lullaby if you wonder why i can tell you while we ride from the north to the south to the east to west, because i do my best, only for the best, yes classic act from behind the desk with a goal and your chess up like a ball with a mask excuse my french talk i mean to be honest 🤪 with a flower perhaps 🌹 a flower or two only for you because you are so beautiful”

  ”Daily thougts, daily feelings, daily schedules, daily does, daily donts, daily daily, daily here, daily there, daily you, daily me, dail me if you need me.”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..