ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tillbaka

/

Vardagen blir inte som man tänker sig. Jag hade längtat efter en lugn kväll med barnen. Men när jag skulle köra ut från mitt garage idag stod han där. Han som var utanför mitt hus för några veckor sedan. Vi bytte ögonkontakt och han såg inte frisk ut. Jag var tidigare än jag brukar så han har nog koll på mina tider. Jag körde förbi honom vid garagets ingång, ringde Magnus, hämtade barn och åkte hem. Jag kände på mig att han skulle dyka upp.

Efter middagen bankar det på dörren. Kollar kamerorna och ser att det är han. Förklarar för barnen att vi får gå upp och leka i mitt sovrum, Hayley hjälper mig medan jag får larma. Barnen är inne i sin lek och det går ganska smidigt tack och lov. Gör allt för att inte sända ut någon oro.

I samband med det kommer Gaby hem till mig som ska göra en spraytan, ringer henne för att varna men hon är redan utanför i bilen, då blir han stressad när han ser bilen parkera och springer iväg från min dörr. Personskydd ansluter någon minut senare, får syn på mannen som spring iväg, han efter men hinner inte ikapp. Och här här vi nu. Min hjärna har redan vant sig med det absurda. Jag orkar inte ens lämna mitt hem ikväll. Jag har rätt att få vara hemma. Istället har vi skydd.

En tjej som ville bada där hon badade som bebis. Jag försöker leva på som vanligt.

Jag väljer att berätta om det som händer för att ni ska få en förståelse för min vardag. Och kanske kanske att han läser det här och väljer att sluta. Jag är inte rädd men det är frustrerande. Så fort jag får röra mig ensam (som idag vid lunch, underbart att ta en promenad själv till en restaurang) så händer det något som gör som att jag inte längre får gå själv. Det leder till en känsla av att vara instängd. Ikväll valde jag att stanna hemma ändå. Jag orkar inte rycka upp barnen till ett hotell innan läggdags. Jag tog ett beslut som skulle vara enklast mentalt för dom. Men vi har såklart skydd utanför.

Jag klurar på vad vi ska göra i helgen jag och barnen. Om det någon som har ett hus i skärgården (lite ro i själen) hyr jag det gärna! Isabella@lowengripinvest.se

137
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00