ANNONS

Weekend i Paris

/

När jag antog min utmaning för en månad sedan om att inte dricka alkohol på ett år var jag lite nojig över hur min weekend i Paris skulle vara utan vin – För att vara helt ärlig. När jag har rest har mycket handlat just om att få äta och dricka gott. Men det har också lett till att jag mest stannat på hotellet. Långa vinluncher och långa middagar. Efter sommaren blev jag så ofantligt trött på det. Trött på alkohol överlag. Jag är en pigg person som vill känna mig pigg – Även på semestern, men så har det inte varit.

Men jag kan med glädje säga att jag inte saknat vin det minsta i helgen. Det kom aldrig en enda stund där jag saknade vinet. Det beror nog på att jag ätit mycket annat gott (hello desserter och bröd) och haft fullt upp att njuta av sällskapet och staden. Jag har gått upp tidigt, tränat innan Hampus vaknat, ätit frukost vid nio och sedan har vi promenerat runt. På kvällarna har vi gått till barer men jag har druckit virgin mary, min nya favoritdrink. Jag är så glad över min utmaning, den får mig att få väldigt bra.

Fantastiska Crillon! Många gillar Hotel Costes här i Paris men jag gör faktiskt inte det. Litet, trångt, mörkt och inrökt. Jag älskar hotell där servicen är fantastisk. Service är allt. George V och Crillon är två toppenhotell, men Crillon är mer hemtrevligt trots att det är stort.

Helgens höjdpunkt (eller okej på delad plats, Balmain-visningen var faktiskt ljuvlig) var att Hampus flög ner till mig. Han gör mig så otroligt lycklig. Jag har aldrig träffat någon som är så generös och uppvaktande. Han får mig att känna mig som en prinsessa – Varje dag.

Frukost-rutin. Havregrynsgröt med färska bär och så croissant med nutella.

Vackra, vackra stad. Jag har svårt att se att jag kommer att bo på heltid i Sverige. Veckorna utan barn gör jag mig bäst utomlands för Löwengrips skull. Jag kan tänka mig att bo i Paris eller NYC varannan vecka. Men det är något år bort.

Klänning Viktoria Chan, väska Balmain, jacka Stylein. Under lördagkvällen besökte vi Balmains showroom för att beställa kläder inför nästa år. Så kul! Men jag sa faktiskt att jag behöver Sascha för att kunna ta ett beslut (sådana enorma belopp). Men jag hittade fina kostymer.

Middag på Manko (dit måste ni gå om ni gillar sashimi men vill ha lite mer smak på maten) och sedan dessert på hotellet igen. Jag hade sett deras choklad-mousse tidigare. Behövde få testa!

Resans lifesaver; Anti-Frizz och Hair oil. Jag använder anti frizz som heat protector samt att den är perfekt i alla luftfuktiga länder där mitt hår blir frissigt. Hail oil tar jag i mina längder varje kväll.

Gårdagens lunch blev på Monsieur Blue (rekommenderas starkt) och idag på Mon Paris. Där hade de fantastiska ostron.

Tack Paris för en ljuvlig helg. Gala! Vackra kläder! Kärlek, god mat, härliga promenader, träning och spa. Nu är jag redo för att flyga hem och ha en vecka med möten och barn. Det blir en landa-vecka innan min nästa barnfria, då gäller NYC, Finland och Schweiz. Jobb i tre länder på sex dagar. Men jag älskar det!

87
237

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00