Balmain PFW18

Jag vet inte var jag ska börja. Eller hur jag ska beskriva, men det var en riktig wow-fredag igår. Halv tolv hämtade Balmains ena chaufför (som jag får låna i helgen) mig och Sascha vid hotellet. Vi körde till Hotel de Ville där Balmains show ägde rum. När vi kom fram stod säkert ett femtital fotografer utanför och det smattrades rejält när jag gick in. Det gäller att inte bli nervös utan bara sträcka på sig, stanna en stund och le och sedan gå in. Vad roligt att det var ett gäng svenskar på plats, tack för fina ord. Det gav mig lite styrka.

Vi kom lite sent in så våra platser hade någon tagit, fick en plats längre bak men det gjorde inget. Mitt emot satt Anna Wintour, hon är så cool! Showen var fantastisk, jag filmade mest så kika på instastory om ni vill se kläderna. Det var så svårt att fota under tiden. Det var häftigt att se Cara Delevingne och Bella Hadid gå visningen. Kläderna var häftiga, det fanns flera plagg som får stanna i min garderob. Mycket nude och vitt som jag älskar.

Min klänning från Balmain. Väska Josefin C och smycken Engelbert. Jag bar deras Fat Knot – 5 carat (lånad) och deras enstenar 0,75 carat i öronen. Men de kommer jag behålla.. Dyra men jag kan inte ta av mig dom. Jag är så kär i diamanterna. Det får bli en present till mig själv nu efter att jag har sålt av lite akter i ett bolag. I våras köpte jag en Absolutley knot-ring med 1,4 carat från Engelbert och jag har älskat den varje dag. Smycken att bli gammal med.

Mitt superteam, Emelie och Sascha. En gång i tiden var det en dröm att kunna ha en stylist och make up artist varje morgon – Det blev en vardag för 1,5 år sedan. Nästa dröm var att kunna resa med teamet. Detta var andra Paris-resan för Fashion Week Emelie följde med mig på. Emelie är den skickligaste MUA:n jag har träffat, det är snälla produkter mot hyn, mycket glow och ett fantastiskt hårsvall. Emelie är bäst! Om 1,5 vecka väntar NYC ihop (pr-turné för Löwengrip). Sascha har ett väldigt speciellt jobb som både stylar och fotar, det innebär att hon är den jag spenderar mest tid med om dagarna. Dit jag flyger, är hon med. Det är ett högt tempo men vi trivs bra ihop. Sascha är fantastisk att få jobba med.

Sedan väntade lunch på bästa L’avenue.

Middag med Balmain på Lou Lou igår! Det är som en lite familj. Mysigt!

 1. Alma skriver:

  Din vackraste klänning hittills! Gorgeous.

 2. Nyfiken skriver:

  Vad har hänt med Isolina?

  1. m skriver:

   Hon har väl återgått till sitt eget liv.

 3. Emilia skriver:

  Hur är din upplevelse av mottagandet på ett sånthär event när du kör alkoholfritt? Har själv mött sån skepsis mot att jag inte dricker men då är det på mindre extravaganta event med….

 4. Rebecca skriver:

  Så fin klänning! Hoppas du får en fin helg!

 5. Wow vad snygg du är! Så fin klänning på dig och du strålar verkligen ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..