ANNONS

Paris!

/

Jag somnade elva, klev upp halv sju och gick och tränade på hotellets gym. Egentligen hade jag tänkt att springa ute men det var fortfarande mörkt. Jag gick förbi spat, det såg helt underbart ut. Ser fram emot att boka in mig i helgen. Jag sprang fyra kilometer och sedan körde jag och en massa stretch och rörlighet. Det var precis det min kropp behövde.

När jag kom upp på rummet möttes jag av denna utsikt. Så vackert.

Det knackade på dörren och jag fick vackra inbjudningskort från Balmain till dagens visning och kvällens middag.

Sedan beställde jag upp frukost till oss tjejer. Omelett med svamp och koriander (Sascha som tipsade), grön juice, kaffe, croissant och pain au chocolate… When in Paris. Jag beställde också havregrynsgröt på mandelmjölk, färska bär och honung. Nya cravingen. Jag äter mycket frukost, det blev både omeletten och gröten men skippade godsakerna. Det får vänta till efter visningen. Min mage sväller direkt efter en croissant, halvtrist på röda mattan 🙂

Igår när jag kom till rummet igår väntade fina väskor från Josefin C. Sån fin överraskning! Det stod även en flaska alkoholfri bubbel. Så gulligt. Jag ska bära en av henens väskor under visningen idag.

32
149

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00