Paris!

Jag somnade elva, klev upp halv sju och gick och tränade på hotellets gym. Egentligen hade jag tänkt att springa ute men det var fortfarande mörkt. Jag gick förbi spat, det såg helt underbart ut. Ser fram emot att boka in mig i helgen. Jag sprang fyra kilometer och sedan körde jag och en massa stretch och rörlighet. Det var precis det min kropp behövde.

När jag kom upp på rummet möttes jag av denna utsikt. Så vackert.

Det knackade på dörren och jag fick vackra inbjudningskort från Balmain till dagens visning och kvällens middag.

Sedan beställde jag upp frukost till oss tjejer. Omelett med svamp och koriander (Sascha som tipsade), grön juice, kaffe, croissant och pain au chocolate… When in Paris. Jag beställde också havregrynsgröt på mandelmjölk, färska bär och honung. Nya cravingen. Jag äter mycket frukost, det blev både omeletten och gröten men skippade godsakerna. Det får vänta till efter visningen. Min mage sväller direkt efter en croissant, halvtrist på röda mattan 🙂

Igår när jag kom till rummet igår väntade fina väskor från Josefin C. Sån fin överraskning! Det stod även en flaska alkoholfri bubbel. Så gulligt. Jag ska bära en av henens väskor under visningen idag.

 1. Jag har så svårt att se gesten med väskorna som ”så gulligt” när de vet att de högst troligt får publicitet i bloggen (och med en jättefin bild), produktplacering/smygreklam skaver. Det hade varit en supergullig gest mot en som inte har råd med väskorna eller ”betalar i publicitet”.

   1. Emma, kan ju vara så att hon bara syftade till att det var gulligt av dem att skicka alkoholfritt bubbel, men jag tolkade det som att hela gesten med väskor och bubbel var gulligt.

 2. Tenk på hva du har oppnådd i livet ditt så langt! Det står stor RESPEKT av all den jobben som ligger bak det livet du har nå. Jeg synes du er utrolig kul som rett og slett lever livet nøyaktig som du selv ønsker!! Håper alle forstår hvor mye det faktisk krever av deg hver dag!!

  YOU GO GIRL!!!

  Jeg har lest bloggen din helt siden du begynte å blogge og jeg digger deg!! Du inspirerer meg til å jobbe hardt og å leve livet slik jeg ønsker HVER dag!!

  Hilsen Ellen i Norge. 52 år!

 3. Jag skrev en kommentar men den verkar ha fastnat på vägen. Det är märkligt att det kommer upp ett felmeddelande om att ha ”publicerat kommentaren för snabbt” när jag bara klickade på ”Skicka kommentar” en gång som vanligt. Kanske något att kolla upp med teknikerna? 🙂

  Hursomhelst. Ville tipsa (igen, hehe) om att du borde gå till Jean-Paul Hévin för de har riktigt goda macarons. Dessutom är de lite unika eftersom att de är delade med två olika smaker. De har en butik på rue Saint-Honoré, ganska nära hotellet du bor på. Deras macarons är délicieux! Prova Crème Brûlée, café, Praliné och Pamplemouss’in.
  Om det inte vore för att jag har en resa inbokad till Paris snart så hade det varit självplågeri att gå in här under helgen 😉

 4. Ha en fantastiskt helg i Paris.
  Tycker det är kul att du svarar på kommentarer i bloggen. Det är det inte många som gör och för mig som läsare blir det roligare.

 5. Vilka bilder! Undrar vilken kamera din assistent använder, eller är det mest iphone bilder? Skulle vara intressant att få ett inlägg om fotograferingen, vilka filter ni använder osv. Foto nörd här ha! Ha en fin helg i Paris

 6. Följde din resa på instagram och herregud kvinna hur vacker var du inte i din klänning 😍👌🏻 Hoppas du haft de bra.

  Ni får gärna besöka min sida där jag som hudterapeut, makeup artist och fransttylist gör det jag älskar mest, skriver om skönhet! Massa tips och tricks 😍

 7. ”Min mage sväller direkt= trist på en visning”…??? What happend to youuu? Saknar EgoboostBella som hade tagit två crossianter och inte hade lagt så förbaskat mycket energi på huruvida magen svällde en millimeter…så sorgligt verkligen. Har du någonsin haft den fanskaran i åtanke som såg upp till dig just för att du ansåg att kroppshetsen var så fruktansvärd? Var allt det bluff?

  1. Har också tänkt på det här och hur Isabellas fokus kring kropp, mat, hälsa och träning svängt med åren. Från Egoboost, älska din kropp och bilder på Marabou nästan dagligen till syrade grönsaker, marklyft, veganmat och alkoholfritt. Lägger ingen värdering i det och självklart förändras man ju under åren som människa och vilka behov/krav kroppen har. Men tycker det är intressant att se utvecklingen och undrar ibland om det är helt självvalt att leva detta ”hälsosamma” liv eller om det också är för att följa rådande trender. Isabella är ju lite känd för att svänga i åsikter och liknande med ganska stor lätthet.

  2. Kan ju vara så att hon menar att klänningen blir rätt tight då eller att hon blir gasig. Själv blir jag jätte svullen av mycket pasta och på så vis måste jag fisa i 3h efteråt, vilket hade kanske känts sådär på en gala. Hade alltså också undvikit vissa rätter för den kvällen.

    1. Det har hon ju inte, det är DIN tolkning av att hon lever mer hälsosamt och hon har fler gånger berättat hur mycket bättre hon mår, att hon är piggare och inte får lika många ”adhd-rusningar”. Hon har inte skrivit att hon tycker att hon är snyggare när hon är smalare, som sagt din tokning och det tråkiga är väl snarare att du tycker att det är bättre med en rundare kropp som inte mår bra. som om det skulle vara en norm att leva upp till.

     1. Och där Monika bekräftade du verkligen det tjockhatet som pågår. Tack. Du fällde liksom dig själv där. Bra jobbat.

     2. Haha nej nu får du faktiskt ta och ge dig! Mer lättkränkt är ju fullständigt omöjligt att vara. Du för inte talan för ”de tjocka”, som tur är! Jag tillhör själv de som är långt ifrån smala. Min kropp är rund och go, antagligen tjock enligt din viktnorm, men den MÅR bra och det är det som är det viktiga och det jag pratar om.

      Försök inte pracka på andra din egna viktfixering, den får du stå för helt själv!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..