Ränderna är tillbaka

I samarbete med Daniel Wellington

Förra gången som jag hade ett samarbete med Daniel Wellington så lyfte jag hur imponerad jag är hur de har jobbat med sin nisch inom sin bransch. Det är något vi har tänkt mycket på i början av arbetet med Löwengrip. Jag minns mycket väl när DW släppte sina klockor med det två-färgade randiga banden som man såg över allt. Att sätta en trend är något av det svåraste man kan göra som företag och det lyckades DW med. Väldigt roligt att se att de har plockat tillbaka sina ränder i deras nya kollektion av armband.

Img 7345

Deras nya armband är hårda och det älskar jag. Jag använder bara hårda och de här är dessutom ovala vilket jag tycker är mer praktiskt när man sitter vid till exempel skrivbordet eller ett möte.

Den nya armbands-kollektionen heter Classics och finns i silver och rosé. Koden ISABELLA ger 15% rabatt på kollektionen, men även alla andra produkter på deras sida. Klicka här för att komma till kollektionen.

 1. Jojo skriver:

  Hej Isabella!
  Första gången inne på din blogg, ville egentligen bara se bilder från ditt nya snygga hus för inspo. Sen började jag läsa vissa kommentarer under dina inlägg och kunde inte sluta. Jag vet inte vad jag ska säga annat än att jag i min mest välvilliga anda tycker synd om dessa personer som verkar störa sig på allt du gör, ner till minsta stavning. Små människor som jag hoppas växer upp någon gång. Imponerad av ditt tålamod med dessa individer. Imponerad av dig generellt. Ha det fint o lägg gärna upp mer inredningsbilder om du har tid, hade varit kul att följa!

 2. Emma skriver:

  Jättesnyggt!! :)) Vilken storlek har du? S eller M?

 3. Linda skriver:

  jag har aldrig sett dessa klockar IRL. är det nån som känner nån som använder dessa klockor?

  1. Pia skriver:

   Inte jag…

  1. Karin skriver:

   Jag har en rose’guldfärgad! 🙋🏼‍♀️Tycker den är jättesnygg. gillar även att man kan byta utarmbandet om man tröttnar.

  1. Linda skriver:

   Jag har tre st. Två randiga och en i roseguld. Använder bara DW. Det fantastiska med den i roseguld är att den är personligt graverad på baksidan😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..