ANNONS

Ränderna är tillbaka

/

I samarbete med Daniel Wellington

Förra gången som jag hade ett samarbete med Daniel Wellington så lyfte jag hur imponerad jag är hur de har jobbat med sin nisch inom sin bransch. Det är något vi har tänkt mycket på i början av arbetet med Löwengrip. Jag minns mycket väl när DW släppte sina klockor med det två-färgade randiga banden som man såg över allt. Att sätta en trend är något av det svåraste man kan göra som företag och det lyckades DW med. Väldigt roligt att se att de har plockat tillbaka sina ränder i deras nya kollektion av armband.

Img 7345

Deras nya armband är hårda och det älskar jag. Jag använder bara hårda och de här är dessutom ovala vilket jag tycker är mer praktiskt när man sitter vid till exempel skrivbordet eller ett möte.

Den nya armbands-kollektionen heter Classics och finns i silver och rosé. Koden ISABELLA ger 15% rabatt på kollektionen, men även alla andra produkter på deras sida. Klicka här för att komma till kollektionen.

20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00