ANNONS

De Crillon i Paris

/

Äntligen Paris! Jag älskar att vara här. I våras under Fashion Week i Paris bodde jag på George V men nu blev det De Crillon istället. Jag har velat bo här länge men det har varit stängt för renovering. Det är nog bland de finaste hotell jag har bott på. Stort, lyxigt men det känns ändå som hemma. Det väntar en fantastisk helg här borta. Imorgon klockan 08.30 kommer Sascha och Emelie till mig, då äter vi en god frukost ihop på mitt rum och Emelie ska göra ordning mig. Eftersom Sascha är min plus en så ska Emelie göra henne fin med, kul. Vid halv tolv är det Balmains stora visning. Så spännande! Jag har hört rykten om att jag får sitta front row denna gång också.

På kvällen väntar middag med Balmain. Men det brukar bli mer fest än mat så jag ska faktiskt ut och äta innan med Hampus som flyger hit imorgon eftermiddag. Sedan kör vi en weekend här tillsammans, på lördag är det event i Balmains showroom på kvällen men annars är helgen rätt oplanerad. Jag vill strosa runt, pussas och äta god mat.

Roomservice på rummet. Mums. Nu ska jag sova, imorgon ska jag träna innan jag blir fixad. Min klänning som jag ska bära är helt fantastisk. Ni får följa allt på min instastory.

God natt!

36
147

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00