Lite siffror

Jag älskar mål som tydligt går att mäta. Omsättning för bolagen är en sådan sak. Vi har alltid nya siffror att springa mot. 80 miljoner för Löwengrip Beauty (47 förra året), i Löwengrip Invest 18 miljoner (7 miljoner förra året) och Flattered 25 miljoner (11 miljoner förra året). Något annat som är kul att mäta är vikter. I en av mina övningar med min PT så gör jag en goblet squat. När jag började träningen började jag med 12 kilo och nu har jag tagit mig igenom hela detta viktställ. Det finns inte mer än 32 kg i hantlar vilket känns enkelt nu.

Hur häftigt är inte det?

Nu får jag gå över till Kettlebells istället. När jag tränar bröstmuskeln med hantlar har jag också lämnat de mindre stället till höger och gått över på de tyngre vikterna, nu 12 kg hantel i varje hand. Och mitt förra rekord med marklyft – min egna vikt – är något som jag idag tränar på. Jag är så fascinerad över kroppen och hur stark man kan bli av två timmars styrketräning i veckan. Samt bra kost såklart. Jag äter mer än tidigare men det behövs märker jag. Målet nu är att lyfta 200 kg totalt. 100 i mark, 60 i knäböj och 40 i bänk. Heja heja!

Min aktieportfölj är också rolig att utmana sig själv med. Hittills har jag haft 11% i värdeökning under 2018. Det blir en enorm skillnad när det är stora belopp som förvaltas. Det känns som gratis pengar. Vad har vi mer för siffror då? Det är månad utan alkohol imorgon. Tiden har gått så fort och jag har istället druckit torrare äppelmust och alkoholfri bubbel. Inte saknat vin det minsta. Jag fyller 28 år om en månad. Jag har dock inte så mycket mål satta relaterade till min ålder. Men jag kan se hur livet utvecklas åt rätt håll på alla plan, det gör mig glad och otroligt stolt.

 1. Så imponerande! Jag är så glad för din skull, särskilt träningen för det ÄR verkligen häfigt hur stark man kan bli, bara man fokuserar på rätt typ av träning utifrån sina mål. Tack för en fantastisk blogg! Jag har älskat dina inlägg på sistone om mat & skönhet 😃

 2. Cecilia skriver:

  Det syns på dina bilder nu att du tränar styrka. Kroppen antar en speciell, och i mitt tycke, fin form.

 3. Anette skriver:

  Du er en fantastisk inspirasjons kilde! Heia heia! Veldig kult!

 4. J skriver:

  Jag såg en intervju med dig på nätet där du trodde att ditt hus skulle säljas för över 13 milj. Är du besviken nu när du inte ens fick det du begärde?

 5. Har du några konkreta tips att dela med dig av hur man når sina mål? Vilka tankar ska man ha och hur blir man motiverad ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..