ANNONS

Lite siffror

/

Jag älskar mål som tydligt går att mäta. Omsättning för bolagen är en sådan sak. Vi har alltid nya siffror att springa mot. 80 miljoner för Löwengrip Beauty (47 förra året), i Löwengrip Invest 18 miljoner (7 miljoner förra året) och Flattered 25 miljoner (11 miljoner förra året). Något annat som är kul att mäta är vikter. I en av mina övningar med min PT så gör jag en goblet squat. När jag började träningen började jag med 12 kilo och nu har jag tagit mig igenom hela detta viktställ. Det finns inte mer än 32 kg i hantlar vilket känns enkelt nu.

Hur häftigt är inte det?

Nu får jag gå över till Kettlebells istället. När jag tränar bröstmuskeln med hantlar har jag också lämnat de mindre stället till höger och gått över på de tyngre vikterna, nu 12 kg hantel i varje hand. Och mitt förra rekord med marklyft – min egna vikt – är något som jag idag tränar på. Jag är så fascinerad över kroppen och hur stark man kan bli av två timmars styrketräning i veckan. Samt bra kost såklart. Jag äter mer än tidigare men det behövs märker jag. Målet nu är att lyfta 200 kg totalt. 100 i mark, 60 i knäböj och 40 i bänk. Heja heja!

Min aktieportfölj är också rolig att utmana sig själv med. Hittills har jag haft 11% i värdeökning under 2018. Det blir en enorm skillnad när det är stora belopp som förvaltas. Det känns som gratis pengar. Vad har vi mer för siffror då? Det är månad utan alkohol imorgon. Tiden har gått så fort och jag har istället druckit torrare äppelmust och alkoholfri bubbel. Inte saknat vin det minsta. Jag fyller 28 år om en månad. Jag har dock inte så mycket mål satta relaterade till min ålder. Men jag kan se hur livet utvecklas åt rätt håll på alla plan, det gör mig glad och otroligt stolt.

11
168

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00