ANNONS

Isabella X Stylein

/

Jag har haft två riktigt roliga möten på förmiddagen. Först produktutveckling med Löwengrip, Hannah och jag håller på att ta fram ett detox-shampoo och balsam. Efter det väntade möte med Stylein och Sascha. Vi ska nämligen ta fram en egen kollektion som heter Isabella! Nu har jag ju varit delägare i Stylein i snart ett år och jag blev fantastiskt glad när jag fick frågan att få ta fram några Isabella-plagg.

Jag älskar skisserna. Detta är ett utkast som vi gemensamt kommer att jobba ifrån. En vacker kappa i kamelfärg, kavaj, kjol, perfekta byxan och några festplagg. Stylein är kända för sin fina passform och kvalité, för mig är det viktigt att plaggen håller sig fina länge, trots flyg och en hel del sittande. Vi ska jobba med ett silkesliknande material som håller sig rakt. Så spännande.

Nu väntar Linköpings universitet!

5
93

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00