Isabella X Stylein

Jag har haft två riktigt roliga möten på förmiddagen. Först produktutveckling med Löwengrip, Hannah och jag håller på att ta fram ett detox-shampoo och balsam. Efter det väntade möte med Stylein och Sascha. Vi ska nämligen ta fram en egen kollektion som heter Isabella! Nu har jag ju varit delägare i Stylein i snart ett år och jag blev fantastiskt glad när jag fick frågan att få ta fram några Isabella-plagg.

Jag älskar skisserna. Detta är ett utkast som vi gemensamt kommer att jobba ifrån. En vacker kappa i kamelfärg, kavaj, kjol, perfekta byxan och några festplagg. Stylein är kända för sin fina passform och kvalité, för mig är det viktigt att plaggen håller sig fina länge, trots flyg och en hel del sittande. Vi ska jobba med ett silkesliknande material som håller sig rakt. Så spännande.

Nu väntar Linköpings universitet!

 1. Emma skriver:

  Roligt med en egen kollektion!

  Jag tycker Stylein har massa snygga kläder, men något som jag däremot saknar är kappor som passar folk som inte är så långa. Vore roligt med en jacka som slutar strax under rumpan. Det är så snyggt med kappor men väldigt svårt att hitta för korta personer eftersom man ofta ”försvinner” i jackan.

 2. Hade blivit överlycklig om ni återupplivade Styleins Freyre -kjol i flera färger och andra tyger! Det är verkligen den perfekta modellen på kjol då den är så otroligt smickrande för figuren, men mocka är ju lite känsligt dessvärre.

  Hade gärna sett den i material som är lite mindre ömtåliga 🙂

 3. Elin skriver:

  Vad hände med Stylelevel? Förstår om du kanske inte kan prata om det men det är intressant att även få höra om de delar som går mindre bra och inte bara det som går jättebra 🙂

  1. Håller med! Det är ju ”berg och dalbanan” som är rolig att följa!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..