ANNONS

Investera enkelt

/

 

I samarbete med Fundler

Det här att man ska spara vet ju alla men hur och var man ska spara är lite svårare. Speciellt när man vill göra mer än bara låta pengarna ligga på ett sparkonto utan ränta, men inser att man inte har tid att sätta sig in och välja fonder eller aktier.

Här kommer Fundler in i bilden.

I våras kom jag i kontakt med appen Fundler och kände direkt att jag gillade idéen. Det är faktiskt jag som har tjatat på dom om ett samarbete för jag ville så gärna få berätta om tjänsten. Den är perfekt när man behöver hjälp att investera sina pengar. Det Fundler gör är att den hjälper till att göra rätt investeringar för våra sparmål. Till exempel om jag vill börja investera en del av Gillis och Sallys sparpengar, men inte riktigt vet hur jag ska gå till väga. Då guidar appen mig steg för steg och föreslår rätt risknivå och vilka fonder som passar mitt ändamål bäst och handlar sedan fonderna så att pengarna investeras, så smart!  Appen är alltså som en privat rådgivare som i lugn och ro går igenom alla steg och öppnar upp ett skräddarsytt konto åt mig.

Ett sparande som jag särskilt vill lyfta är pensionssparande. Många av er har säkert läst i tidningarna om hur allmän pension och tjänstepension inte kommer att räcka när det väl är dags att sluta jobba. Det enda sättet att täppa igen hålet är att spara på egenhand och med Fundler tycker jag det är tillfälle att göra det precis nu.

 5baa2314a66d1 5baa2314a6714iphonex depa.PNG

Bild på mitt första konto i appen. Det komme bli fler snart, för man kan ha hur många som helst.

Man bestämmer hur mycket man vill sätta in och om det ska ske automatiskt en gång i månaden. När beloppet är bestämt går man enkelt in i appen och kan följa utvecklingen. Ett perfekt sätt att spara effektivt samtidigt som det inte kräver någon tid alls från mig som användare. En annan sak som jag gillar med Fundler är att jag enkelt kommer åt pengarna om det skulle behövas. Kapitalet är öronmärkt till min pension men man vet aldrig och det känns skönt att pengarna bara är ett knapptryck bort.

Large miljonsnurra

Alla pengar hos Fundler förvaras tryggt hos SEB och omfattas av Svenska Riksgäldens insättningsgaranti. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Hos Fundler investeras dina pengar i fonder som är utvalda med omsorg för att du ska få så hög avkastning som möjligt utan att ta onödiga risker.

Mitt tips är att du också sätter igång med ditt pensionssparande här och nu. Jag passade på att testa Fundlers miljonsnurra och om man sparar 2500kr från 25års ålder till pension i appens högsta risknivå får man mer än 10 miljoner extra! Anledningen till att Fundler föreslog hög risk på både mitt pensionssparande och barnens sparande beror på att det är långtid kvar tills pengarna ska användas. Att Fundlers högriskportfölj dessutom har stigit nästan 10% sedan årsskiftet och till och med gett bättre avkastning än Stockholmsbörsen känns såklart riktigt bra.

Klicka här för att ladda ner appen.

I samarbete med Fundler

26
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00