ANNONS

12 timmars dag

/

Idag har min måndag har gått i ett. Första gången jag hann titta till min telefon och svara på sms från vänner och pojkvän var 17.10 efter en timma tuff session med en psykolog med fokus på förra söndagens hädelse. Paus på 20 minuter (som blev en taxiresa tillbaka till kontoret). Passade på att ta några djupa andetag innan jag var tillbaka på kontoret för kvällspiff inför vår middag. Ikväll har alltså Löwengrip en middag för 12 internationella influensers. Vi har flugit hit dom och ordnat med hotell. Vi ska berätta om Löwengrip och prata om hur man som influencer bygger sina egna bolag. Många gör kampanjer för andra vilket såklart ger intäkter men Pingis och jag vill inspirera till att använda kanalerna till att bygga egna bolag. Gästerna ikväll kommer ifrån Spanien, Tyskland och UK.

Invigde en ny klänning från Balmain! Vi hörs imorgon, då är min dag lite lugnare.

31
185

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00