12 timmars dag

Idag har min måndag har gått i ett. Första gången jag hann titta till min telefon och svara på sms från vänner och pojkvän var 17.10 efter en timma tuff session med en psykolog med fokus på förra söndagens hädelse. Paus på 20 minuter (som blev en taxiresa tillbaka till kontoret). Passade på att ta några djupa andetag innan jag var tillbaka på kontoret för kvällspiff inför vår middag. Ikväll har alltså Löwengrip en middag för 12 internationella influensers. Vi har flugit hit dom och ordnat med hotell. Vi ska berätta om Löwengrip och prata om hur man som influencer bygger sina egna bolag. Många gör kampanjer för andra vilket såklart ger intäkter men Pingis och jag vill inspirera till att använda kanalerna till att bygga egna bolag. Gästerna ikväll kommer ifrån Spanien, Tyskland och UK.

Invigde en ny klänning från Balmain! Vi hörs imorgon, då är min dag lite lugnare.

 1. Åh vilken outfit!!! 10/10 <3

 2. Jess skriver:

  Åk tåg ♡♡

 3. Diana skriver:

  wow klänningen är MAGISK på dig, vilken jättefin klänning.

 4. Linn skriver:

  Hej!
  Har en fråga jag har börjat fundera på. Skriver du alla inlägg själv? Alltså sitter framför datorn/telefonen och skriver själv. Eller kör du med en s.k ghostwriter?
  Vet att du har mycket hjälp med annat så tänkte ifall detta var något du också lejt bort? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..