ANNONS

Söndagen

/

Jag vaknade upp lite piggare idag. Jag behövde verkligen få sova bort förkylningen. Jag och barnen åt en långfrukost och sedan skulle Gillis på sin fotbollsträning. Sally och jag gick ner till vattnet och matade ankorna med bröd som vi hade tagit med oss. Det är så härligt att bo på en ö, överallt ser man vatten. Jag längtar verkligen efter att ha en brygga (tillsammans med några andra grannar).

Jag har levt i träningskläder i helgen

Vi åt lunch på Långängen och sedan väntade kalas hemma hos våra grannar. August fyllde fem år. Jag älskar att fota barnkalas-bord efter att alla barn har gått loss på tårta och stolar trängs. Det finns något mysigt med stökigheten. Svårt att förklara. En trygg barndom kanske? Idag var det 18 barn som busade. Så kul.

Sally har valt sin outfit själv. Jag tycker att hon oftast väljer väldigt fina kombinationer. Älskar jackan från Veronica Virta. Klänning H&M. När vi skulle gå tittade Sally på mig (som fortfarande var osminkad och i träningskläder) och sa ”Jag tycker att du kan ta något finare, det är kalas mamma”.

Svarade att kalasfin bara gällde barnen.

Jag gjorde en vegan-middag ikväll. Fermenterade grönsaker (från Doktor Mat), sjögrässallad, broccoli, tempeh (sojabönor – bra proteinkälla) och veganost. Jag håller på att läsa en bok om kimchi och kombucha just nu. Så intressant!

Nu ska jag snart sova. Imorgon väntar en 12-timmars arbetsdag. Löwengrip har en stor middag, vi har flugit in ett gäng influencers från hela Europa på middag och övernattning i Stockholm. Det ser jag fram emot. Njut av söndagskvällen!

46
153

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00