ANNONS

Silver hair mask

/

I samarbete med Löwengrip

Idag är det dags för en ny spännande lansering på Löwengrip. Vi kunde faktiskt inte vänta så vi släpper den tidigare än planerat på vår egen webshop. För över ett år sedan började vi titta på ett komplement till vår fantastiska Blonde Perfection-serie som blivit väldigt populär och idag släpper vi Blonde Perfection – Silver Hair Mask, som du kan läsa mer om här.

Den fungerar som de andra produkterna i serien Blonde Perfection och är färgbevarande och tar bort guldiga nyanser i blont hår – fast mer på djupet. Den har en doft av mango, persika, ananas och papaya. I grunden känner man lite karamell. Den doftar underbart. Du använder masken mellan ditt schampoo och balsam, i ungefär 3-10 minuter beroende på styrka.

Håret får en fantastiskt glans, ännu kallare ton och samtidigt en rejäl återfuktning! Ni hittar den på vår hemsida idag och den finns hos våra återförsäljare vecka 40.

I samarbete med Löwengrip

33
84

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00