Silver hair mask

I samarbete med Löwengrip

Idag är det dags för en ny spännande lansering på Löwengrip. Vi kunde faktiskt inte vänta så vi släpper den tidigare än planerat på vår egen webshop. För över ett år sedan började vi titta på ett komplement till vår fantastiska Blonde Perfection-serie som blivit väldigt populär och idag släpper vi Blonde Perfection – Silver Hair Mask, som du kan läsa mer om här.

Den fungerar som de andra produkterna i serien Blonde Perfection och är färgbevarande och tar bort guldiga nyanser i blont hår – fast mer på djupet. Den har en doft av mango, persika, ananas och papaya. I grunden känner man lite karamell. Den doftar underbart. Du använder masken mellan ditt schampoo och balsam, i ungefär 3-10 minuter beroende på styrka.

Håret får en fantastiskt glans, ännu kallare ton och samtidigt en rejäl återfuktning! Ni hittar den på vår hemsida idag och den finns hos våra återförsäljare vecka 40.

I samarbete med Löwengrip

  1. Hej! Funkar den på hairtalk? Tänkte på fästena 🙂 Med vänlig hälsning Johanna

  2. Fil skriver:

    Hej, tänkte bara kolla, finns det möjlighet att köpa Löwengrip ifrån Australien, och få det skickat hit? Och kommer det fler produkten i sensitive- serien? Köpte deon i Sverige i somras och är jättenöjd!

  3. Karin skriver:

    Har Hayley slutat som din barnflicka?

  4. Hej! Kan man använda schampot och balsamet varje gång man duschar? (Duschar håret 2-3 gånger i v) utan att håret blir blått/för grått?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..