Behind the scenes

Det har varit en riktigt intensiv dag i nya huset på Lidingö. Vi fick låna huset över dagen av säljarna, väldigt snällt. Jag längtar så till jag får flytta in tillsammans med Gillis och Sally den 8 november. Teamet för dagen har bestått av Hannah och Julia från Löwengrip, Sara och Simon från vår designbyrå GLHF, fotograf Martin och hans team Natalia och Martin och Joseph och Olof som gör rörlig bild. Dessutom har Emelie, Sascha och Charlotte varit på plats tillsammans med Ida, Gillis och Sally och min mamma. Fullt hus med andra ord. Förskolan hade planeringsdag idag så vi löste det så, men dom gillar ju att hänga med mig i jobbet.

9d8a3517 9226 4c27 be65 586b817ced8c.jpg

Planera alla outfits. Skjorta och scarf från Gant, stickad Soft Goat.

Dcee404b e7e9 4458 be2c 3a982bfea310.jpg

Världens bästa Sascha. Vi båda har kärat ner oss i Gants skjortor. Jag har på riktigt aldrig testat några bättre. De är mjuka, känns lyxiga och man kan ha de en hel dag utan att de blir skrynkliga.

0df31fa8 71a4 48f6 8b4a 0fc187a26407.jpg
9d16fd5a 6e71 4520 b1bc 95149e7289a4.jpg

Sally ville ta en gruppbild

477b9776 9179 4cca 89a4 6bf4b25ed193.jpg

Min topp är ifrån Viktoria Chan, byxor Max Mara. Jag har nog använt de på alla plåtningar de senaste åren.

12c5bd02 807c 48db 9878 47632d247533.jpg
C7cf63e0 ba7f 470f b081 ce65ea1d20e3.jpg
263989d2 ad72 4c13 8a67 50562a67b6b4.jpg

I med scarf i håret

99ef6d60 ac59 451c 8578 9bbd265595d4.jpg
14c06921 86b5 4a52 86c5 1a120ccb654b.jpg
98f6d59f c5c9 4143 aca6 99cb060b53ae.jpg

Skjortan på (Gant) och jeansen (också Gant).

46566832 75aa 4ca1 bf11 25d5914bcd55.jpg

Mjuka kläder från Soft Goat. Kjolen hittar du här.

Img 7168.jpg

Klar för dagen och redo att ta helg i min nya kappa som jag snällt frågade Sascha om jag kunde behålla. Ni får se resultatet lite senare. Nu ska barnen och jag hem till några vänner på middag!

 1. Annika skriver:

  vad snyggt med brun kashmirtröja!

 2. Ett fantastiskt hus, antar att vi får se mer bilder senare!

 3. Malin skriver:

  Har funderat mycket på det här du har skrivit om ”Öppna förhållanden”.
  Kan du -handen på hjärtat- säga att du inte skulle bli det minsta avundsjuk om du såg Hampus hand i hand med en annan kvinna på stan? Uppvaktandes med rosor?
  Kanske ge henne en kyss eller två?
  Skulle du verkligen kunna tänka dig att dela Hampus med flera kvinnor?
  Vill du inte vara viktigast i hans liv?

  Jag kan inte förstå det här med att känna sig ofri och bunden om man lever i monogami.

  Jag gifte mig med en fantastisk man i somras. Han är min stora kärlek i livet, men jag har också manliga vänner som jag kan ta en fika med nån gång, eller spela och sjunga ihop med. Min make är inte det minsta avundsjuk och har inga skäl att vara det heller. Han vet att han är den viktigaste i mitt liv. I nöd och lust.
  Jag känner mig inte det minsta bunden eller ”ofri”. Det känns bara tryggt och kärleksfullt att det finns EN som är mig varmast om hjärtat. Skulle aldrig orka / hinna med fler än en man i mitt liv…. 😅

  Hoppas du inte känner dig påhoppad av min fråga. Jag kan tänka mig att om man har levt i en relation där kontroll och avundsjuka har dominerat så längtar man efter frihet.
  Men det finns ju faktiskt många kärleksfulla män som ger en stor frihet under ansvar.
  De är värda att hålla i.

  1. j skriver:

   Hur hade du känt om din make fikade/umgicks med kvinnliga vänner?

   Om ni båda är okej med det utan att känna någon avundsjuka så är ni trygga med varandra och även om just ni vill leva monogamt så finns det andra, som med samma trygghet känner att det är helt ok att ha andra partners. Mao är personer i öppna relationer minst lika kära i varandra och trygga i det faktum att dom är varandra närmast. Sen tror jag att många har olika regler för hur en öppen relation ser ut för att fastställa vad som är otrohet och inte och därmed skyddar varandra från att bli sårade.

   Jag hade blivit sårad om min partner var otrogen mot mig mer än det faktum att han har sex/är med någon annan om vi var i en monogram relation. Med det sagt skulle lögnen göra mer ont än om han sa att han vill involvera sig med andra partners än mig. För mig är det rätt naturligt att känna attraktion och lust gentemot andra så om båda är okej med det, varför begränsa sig? Jag tycker att det är fantastiskt att varje relation är unik och att om som är involverade i den avgör hur den ska se ut.

  1. Tess skriver:

   Hej Malin, jag förstår hur du tänker och jag förstår också exakt hur Isabella tänker och menar när hon talar om ”öppet förhållande”. Jag själv är nämligen av precis samma åsikt som Isabella, dock är jag äldre än henne. Därför förstår jag att du och hon talar utifrån helt olika perspektiv, en om päron och den andra om äpplen.

   De flesta skulle argumentera precis som du gör. Och jag tror att Isabella har väldigt svårt för att förklara på vilken nivå det öppna eller icke exklusiva förhållandet utspelar sig. Därför att det är en inre klar känsla och övertygelse om att man har hittat rätt inom sig själv. Jag kan försöka komplettera Isabellas förklaring.

   Den typen av öppet förhållande som Isabella försöker beskriva har inget att göra med att ha flera partners eller att inte vara monogam. Hon försöker förklara hur hon faktiskt vill att hennes monogama relation ska fungera för att hon ska må bra och känna sig fri=dvs styrd inifrån. Jag vet att detta verkar komplext om man inte själv vill leva så. Men jag som kan relatera 100% till det Isabella uttrycker förstår att hon har hittat sitt personliga förhållningssätt. Vad innebär det då? För mig bl a att få ha ett eget hem, mycket egentid, inte vara med varann ”bara för att”, träffas när båda verkligen vill, inte träffas alls på flera dagar om man är på det humöret osv. Inga måsten, inte rutinmässigt, inte förutsägbart. Men samtidigt 100% lojalitet, 100% trohet, lika mycket lyhördhet, respekt och engagemang. Hittar man rätt partner är detta otroligt stimulerande och givande relationsmässigt som ger mycket i alla lägen. För att detta ska fungera måste båda vara självständiga med rörligt intellekt, ödmjuka, mogna, ha egna drivkrafter i vardagslivet och vara väl grundade i sig själva för att inte misstänksamheten ska ta över.

   Personligen vill jag gratulera Isabella till hennes val och insikter eftersom jag ju är färgad av mina egna erfarenheter. Jag hoppas på att jag har kunnat komplettera och förklara lite. Med önskan om en bra dag till alla.

   1. Ip skriver:

    100 % trohet?! Haha

    1. Måste bara inflika. Vad är det som gör denna slags relation annorlunda än traditionell särbo-relation som det låter i mina tankar.

     1. Malin skriver:

      Håller med Caroline här. Tess, det du beskriver är ju en traditionell särborelation…?
      Jag har levt särbo med min make ett tag nu och lever ju ungefär som du beskriver. Men ett öppet förhållande skulle jag inte säga att det är, för ett öppet förhållande bjuder in andra partners.

      Till ”j”.
      Min make har flera tjejkompisar och några av dem var gäster på vårt bröllop. Självklart ska han få ha vilka vänner han vill!
      Känns bara bra med många vänner.

  1. MrsT skriver:

   Du har antagligen en usel uppkoppling på din dator.

 4. Erika skriver:

  Vill man må dåligt är det ju bara att gå in och läsa kommentarsfältet i den här bloggen. Folk som går in och läser om ditt liv och sen spyr ur sig elakheter. Hur är man funtad och hur mår man på insidan när man gör så? Fråga om Odds tatuering och sen en emoji som skrattar så den gråter? Men kom igen!

  1. J skriver:

   Jag är också sjukt nyfiken på Odds tatuering och tolkade inte alls Emmas kommentar som negativ. Man läser nog det man vill läsa😊

  1. Linda skriver:

   Fast hon skrev ju att hon inte menade något negativt med det? Dessutom har frågan dykt upp tidigare.

   Men ja, många kommentarer är rätt hemska.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..