ANNONS

Tempo: full fart

/

Intensiv dag! Klockan är 22 och jag är snart färdig med alla mina åtaganden. Dagen har bestått av förhandling, intervjuer (norsk tidning samt paneldebatt), strategi med USA, stora beslut, lättare saker såsom klädprovning och mycket kreativa idéer som jag knappt förstår var möjligt att kläcka ur sig i ett pressat schema. En rejäl dag minst sagt – Hjärnan känns mosig. Jag var hemma 17 så jag fick hjälp med hämtningen idag en timma innan. Imorgon är förskolan stängd så då får kidsen hänga med mig på jobbet. Hayley är i USA så min mamma rycker in lite imorgon. Vi har en stor plåtning med Löwengrip i mitt nya hus (vi får låna det vilket är snällt) så det blir kul för barnen att få se hur de ska bo om några veckor.

Veckans tredje samtal på scen

När barnen var nattade så blev det en livesändning på min instagram i 40 minuter. Väldigt roligt. Nu ska jag läsa en timma. Vi hörs imorgon, sov så gott.

14
117

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00