ANNONS

Framtidens ledare

/

Jag började min morgon med att prata på Skandinaviens största fastighetskonferens på Waterfront. Det hade ett seminarie där jag, Christina Saliba och Amelia Adamo var inbjuda för att prata om hur framtidens ledare ser ut. Jag pratade om vikten av att vara ett medvetet företag där alla anställda kan ta kommando i sin egen roll. Ska man springa snabbt kan man inte ha en grupp där 10% (oftast ledare) kan vara självgående och ta beslut i sin roll utan man behöver ha ett HELT bolag som kan det. Varenda anställd ska känna till bolagens vision och känsla så starkt att man kan ta beslut utifrån sin magkänsla.

Alltså inte tänka ”Vad hade Isabella gjort” utan, att man kan är så trygg i bolagets mål och värderingar att man kan tänka ”Vad är bäst för bolaget utifrån att vi ska ta oss hit”. I Löwengrip säger jag alltid, om ni är osäkra på ett beslut, fråga er om Chanel Beauty hade gjort samma sak. Springa snabbt men med ett hållbart tänk.

Img 6888.jpg
Img 6887.jpg

Något min vice VD Jeanette har lärt mig, är att man kan delegera en uppgift men inte ett ansvar. Det är något som också genomsyrar hela vår organisation. Att delegera är A och O om man ska springa snabbt, men att genomförandet faktiskt blir utfört har man fortfarande ansvar över.

Ledarskap är jättesvårt. Men jag har hittat mitt sätt att förhålla mig till det. Jag är en visionär ledare men inte en daglig. Idag har jag fantastiska ledare runt mig som får personalen att växa och det är jag väldigt stolt över. Två personer som sticker ut lite extra är Hannah och Simon. Utan dom hade inte bolagen varit detsamma.

Nu väntar fitting och sedan lunch med Löwengrip Invest. Vi ska fira Charlotte som varit en stjärna. Efter det har jag styrelsemöte med Jonas som flugit hit från Schweiz (hans 20 åriga erfarenhet från Procter & Gamble är oerhört viktigt för oss). Efter det väntar visionsmöte och sedan hämtning av barnen.

12

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00