ANNONS

Höstdukning

/

I samarbete med Ellos

Om det är något som jag längtar efter så är det mer tjejmiddagar. Helst hemma hos varandra. Jag ser fram emot att få bjuda hem mitt tjejgäng på en mysig höstmiddag i nya huset, flytten går ju om några veckor. I samarbete med Ellos så har jag valt en dukning som går fort att ordna men som ändå känns höstig.

Gröna tallriken, svarta tallriken, linneservetterna och underläggen

Istället för att köra på vanliga pappersservetter tycker jag att det är mycket roligare och finare att ha linneservetter. De höjer dukningen och det känns mer exklusivt då. Underläggen är också i tyg. Jag har tidigare bara haft hårda underlägg till tallrikarna. Men jag insåg nu hur mjuk och fin dukningen blev när man valde tyg istället. Dessutom när jag har ett runt matbord behöver man lägga över underläggen lite på varandra för att alla ska få plats. Då passar det bra med tyg underlägg.

Ljusstakarna

Just nu har Ellos en väldigt bra kampanj på textil och mattor, med upp till 25% rabatt t.o.m 25/9. Där ni bland annat hittar mina gröna linneservetter till ett bra pris.

I samarbete med Ellos

17
74

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00