Höstdukning

I samarbete med Ellos

Om det är något som jag längtar efter så är det mer tjejmiddagar. Helst hemma hos varandra. Jag ser fram emot att få bjuda hem mitt tjejgäng på en mysig höstmiddag i nya huset, flytten går ju om några veckor. I samarbete med Ellos så har jag valt en dukning som går fort att ordna men som ändå känns höstig.

Gröna tallriken, svarta tallriken, linneservetterna och underläggen

Istället för att köra på vanliga pappersservetter tycker jag att det är mycket roligare och finare att ha linneservetter. De höjer dukningen och det känns mer exklusivt då. Underläggen är också i tyg. Jag har tidigare bara haft hårda underlägg till tallrikarna. Men jag insåg nu hur mjuk och fin dukningen blev när man valde tyg istället. Dessutom när jag har ett runt matbord behöver man lägga över underläggen lite på varandra för att alla ska få plats. Då passar det bra med tyg underlägg.

Ljusstakarna

Just nu har Ellos en väldigt bra kampanj på textil och mattor, med upp till 25% rabatt t.o.m 25/9. Där ni bland annat hittar mina gröna linneservetter till ett bra pris.

I samarbete med Ellos

 1. Jess skriver:

  Underbart att att du förespråkar servetter man kan använda om och om igen! Jag gör detsamma, för klimatets skull, men upplever också pappersservetter så himla tacky nuförtiden. Fler hållbara val ♡♡♡

 2. Alma skriver:

  Vad kul för er att ni är tillsammans igen! Jag sitter i ungefär samma sits, jag o en kille bröt upp i sommras för andra gången, både gångerna när han har börjat komma för nära tar jag avstånd. Men nu efteråt saknar jag honom otroligt mycket och vi pratar ju mycket fortfarande men bara som kompisar. Nu har han ju tyvärr börjat träffa en ny, önskar att jag inte är så rädd för att någon ska komma mig för när för då hade jag haft honom bredvid mig nu…:/

 3. Anna skriver:

  Jag blir alldeles inspirerad av det här med dukning. Av någon anledning så inbillar jag mig att maten faktiskt smakar bättre när bordet är fint dukat och man har fina tallrikar ochhar lagt upp maten fint. Det känns mycket lyxigare,

  Tack för en din blogg!

  Anna

  https://sverigeapoteket.wordpress.com/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..