ANNONS

Tredje gången gillt

/

Hampus och är tillsammans igen. Vi hade ett uppehåll över sommaren men hittade tillbaka. Tredje gången gillt. Jag har varit velig och försökt stöta bort när han kommit nära. Men han har stått där stadigt och visat sin kärlek. Det skulle ta ett år för mig att förstå att han faktiskt menade allvar. Tuffa perioder men som slutade i något fint.

Barnen är så förtjusta i honom. Vi har tagit den biten väldigt långsamt och det har varit klokt. Följt med och lekt ihop, ätit middagar ute etc. I somras var vi på Astrid Lindgrens värld med barnen. Det var vid ett tillfälle när vi skulle lämna parken och det började ösregna och båda barnen grät av trötthet. Då lyfte han upp Sally och Gillis i sin famn och bar dom under ett pippi-paraply. Hela mitt hjärta smälte. Även när Hampus tog Gillis i handen en gång och gick i väg och köpte vego-korv i en kiosk när restaurangen inte serverade något ”som inte är djur”. Vägen till hjärtat går via sina barn.

Ikväll blev det ett besök till saluhallen efter jobbet. Nu väntar burrata med tomat till förrätt och sedan en omelett med kantareller till varmrätt. Samt en sallad på goda grönsaker. Det är de bästa jag vet! Efter det ska jag förbereda mig inför morgonens panelsamtal om ledarskap.

63
425

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00