Lunch med Bard

Jag blir alltid lika lycklig av att få träffa Bard. Vi diskuterar högt och lågt och jag får möjlighet att prata om något som jag älskar; nämligen timing. Få människor har en så bra macrovy på världen som han har.

Idag tog han med två fantastiska personer som han tyckte att jag skulle träffa, Stina Force och Fanny Norlin. Sedan var Pontus med också, han känner Bard sedan tidigare och är Culture Manager i Nordic Tech House. Våra två timmar ihop flög!

Dagens plagg: Topp Viktoria Chan, jeans Toteme, väska Versace, skor Jennie Ellen och solglasögon från Tom Ford. Nu väntar ledningsmöte med Löwengrip och sedan väntar möte med ytterligare ett bolag som vill investera i Flattered. Otroligt smickrande. Ikväll skulle jag ut på en middag men den har jag bokat av så jag ska faktiskt stanna hemma tredje kvällen i rad. I mitt jobb är jag oftast bokad alla kvällar när jag är barnfria. Då passar jag på med 12 timmars dagar. Men nu behöver jag egentid utan folk. Det är så lätt hänt att dra på med sociala händelser bara för att en dag känns bra. Hur som helst ikväll ska jag laga någon god middag.  Jag har faktiskt börjat uppskatta det under de senaste året.