ANNONS

Torgskräck

/

Igår så checkade jag ut vid halv fyra, gick hem till Hampus som i princip bor granne med mitt kontor och tog en dusch och kröp ner i hans säng och sov till nio på kvällen. Jag hade fått upp min ångestnivå rejält och ville sova bort den utan att ta lugnande. Jag har fått så mycket verktyg under åren av KBT att jag har blivit duktig på att handskas med den. När jag vaknade hade Hampus ordnat med middag. Han är så fin med mig hela tiden, är glad att vi hittat tillbaka.

Jag vet ju att det inte är torgskräck egentligen, utan att torgskräcken eller agorafobi som det heter, är ett symptom på tidigare jobbiga upplevelser på offentlig plats på grund av offentligheten. En offentlighet som varit i 12 år. Och då och då när jag blir mer igenkänd kommer ångesten tillbaka. Min plan är att vara lite snäll mot mig själv. Köra eventet på torsdagkväll och Scenkväll med Luuk på Oscarsteatern på fredag och utöver det, hålla mig till kontoret och hemma. Skippa luncher och ärenden på stan – Välja med omsorg.

00e34155 4b7e 401c af20 61bb1f790984.jpg

Jag längtar verkligen till mitt hus ute på Elfvik. Det ligger en bit ut på Lidingö och där kommer jag kunna vara för mig själv och ladda batterierna mellan allt mitt jobb.

Jag är inte låg idag men jag är lite trött. Sådär som man kan bli efter ångest. Jag bad vår fantastiska kontorsansvarig ta upp lunch till mig som jag åt vid skrivbordet och strax ska jag ta möten. Jag har ett möte med banken och en intervju inför en stor sak som jag och Pingis är nominerade till. Det har varit ett mål att komma dit så det känns väldigt spännande. Ikväll har jag bokat en massage hem. Älskar att man kan göra så mycket tjänster hemma nu förtiden.

28
178

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00