ANNONS
Integritet på Tailsweep

Min vecka!

/

Denna vecka innehåller inga resor men däremot är det mycket media.  Stort uppslag i en Estländsk tidning idag. Intervjuer varje dag och på fredag gästar jag Scenkväll med Luuk på Oscarsteatern. Dessutom ser ni mig i tunnelbanan:

Det är en stor kampanj för Fitnesscolletion. Det är en fantastisk tjänst  som ger dig möjlighet att träna på 140 olika studios fast med endast ett medlemsskap.

Nu kommer det här att låta märkligt men ibland leder uppmärksamheten till torgskräck. Om jag är på första sidan av en kvällstidning blir det fler människor som kommer fram på gatan (det är x antal personer varje dag och så har det varit i över tio år), när jag mår bra gör det inget (tvärtom bara roligt!) men blir det lite för mycket leder det till ångestkänslor. För bolagens del är det alltid bra när jag syns men får jag torgskräck blir dessa dagar påfrestande för mig att genomföra och jag måste hålla koll så att jag inte pressar mig i sociala sammanhang för mycket. Torgskräcken grundar sig i jobbiga händelser som inträffat i offentlig miljö och det har lett till en posttraumatiskstress som aldrig riktigt försvinner. Jag har ju gått hos en psykolog till och från i många år för att lära mig att leva med offentligheten och i slutändan är det ju värt det. Men vissa dagar är tuffare än andra.

Jag vill inte gnälla över det för jag älskar mitt liv och är otroligt tacksam över allt jag har och fått uppleva. Men de obehagliga situationerna har gjort att hjärnan kopplar på ”nu är du i fara” och dagar när jag är extremt exponerad och blir igenkänd så slås den känslan på utan att det är sant. Svårt att förklara. Hur som helst, nu är jag där mentalt tyvärr och jag har bokat av kvällens aktiviteter och ska hem och ta det lugnt. Jag har jobb onsdagkväll, torsdagkväll och fredagkväll så det känns klokt.

27
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00