Nya Continental GT

Jag älskar min Porsche (är inne på min Panamera nummer två, nu kör jag en hybrid) men det är alltid roligt att få testa nya bilar. I helgen fick jag låna Bentlys nya Continental GT från Autoropa på Grevgatan. Den nya modellen har precis börjat rulla ut så det kändes extra roligt. Personalen på Autoropa hade valt en färg som kändes ”Isabella” och jag håller helt med. Jag tror att den heter White sand.

Img 5871.jpg

Matchar inte bilen mig frukstansvärt bra? Jag älskar klassiska bilar och skulle hellre köpa en Continental GT än en mer sportig variant såsom än MacLaren tillexempel. Dessutom är det baksäte i den här och jag hämtade barnen på förskolan igår, de hade gott om utrymme. Barnen älskade bilen.

Img 5869.jpg

Img 5874.jpg

SÅ VACKERT!

Img 5873.jpg
Img 5872.jpg

Jag får låna bilen till på måndag. Den är ljuvlig att köra med. Ganska ”tung” men det ger en känsla av lyx. Interiören är magisk. Jag kommer definitivt skriva upp  denna bil på min mål-lista för 2019…

Annars så har lördagen varit bra. Jag fick en chock när jag såg klockan imorse, barnen väckte mig klockan 10.00. De behövde också sova ut. Vi åt frukost länge länge och sedan gick jag och tränade och barnens gick till parken med Hayley. Vi åt lunch allihopa och sedan har vi lekt med lera. Snart kommer två av mina fyra syskon över på middag, Julia och Daniel. Ser fram emot en lördagskväll med dom!

 1. Haha, i mitt tycke signalerar bilen total osäkerhet/alienation som nyrik, Dallas-stil, Donald Trump, världsfrånvänd, tacky. Usch, det här är så långt ifrån god smak som det bara går 🙈

  1. tycker snarare du verkar lite udda/världsfrånvänd 😅 tror du är ganska ensam om att få upp dom där tankarna av denna bilen. Men tack för ett gott skratt haha.

   Skitsnygg bil förövrigt!

 2. Vad är det som får dig att skriva något sånt..? Det spelar väl ingen som helst roll för Isabella vad bilen symboliserar för dig? Poängen är ju att HON gillar den…

  1. Jag tror inte Bentley behöver reklam i denna blogg för att sälja de få bilar de säljer i Sverige under året. De säljer sig självt till dem som har råd.
   Men självklart har Bella lånat bilen därför hon är den hon är. Jag skulle knappast få låna en Bentley under en helg – knappast ens få hyra en mot hög avgift och deposition. Olika falla ödets lotter som det heter.

 3. Äh. Lyxiga bilar är bara för nyrika. Bättre o lägga en halv miljon på en grym hemmabio i nya huset! Rock on!

  1. He he. En halv miljon? Det kostar ju min enkla lilla bmw gånger två. Den där med lite lull lull kostar mer😅 isabella kan köpa hemmabio endå, det är det som är så härligt med att få avkastning för sitt hårda slit❤️

  2. Vem bestämmer att det är för ”nyrika”? 😂 lägg ner dina ofräscha fördomar. Är man intresserad av bilar och har råd så skaffar man en sån bil om man vill. De flesta rika har rätt lyxiga bilar, så att det bara skulle vara nyrika som har det stämmer inte. Haha

 4. Det här verkar ju vara ett betalt samarbete, så då borde det väl också märkas som det? Av vilken annan anledning skulle du annars få låna en Bentley? Och varför låna bil när du har en egen?

 5. Detta måste väl vara ett samarbete? Alltså Isabella får ”låna” bilen i utbyte mot att hon skriver på sin blogg. Alltså reklam? Då ska det väl markeras som sådan?
  Om inte, ska jag genast gå till närmaste bilhandlare och fråga om jag får låna en bil över helgen. Det räcker väl med att säga att jag eventuellt ska köpa en under nästkommande år?

  1. Man får låna hem bilar från bilfirma över helgen. Jag har en Bmw x6 2019 hemma nu. Lättare att få en uppfattning om hur bilen funkar.

  2. Vet inte hur det funkar i Sverige men här där jag bor är det rätt vanligt att man får låna en bil av den modellen man är intresserad av över helgen.

 6. Herregud så snygg! Jag sålde precis min gamla bil och fick ta över min mammas gamla ist (nyare än min men ändå). Här pratar vi ju summor som kanske solskyddet i den här bilen haha. Drömmen att få ha en sån cool bil!

 7. Den där bilen är otroligt vacker och passar dig så himla bra. Det har du så rätt i. Blir lite nyfiken på vad den kostar?

  Till alla er som skriver och frågar om det är ett samarbete?
  Menar ni att Isabella inte kan skriva ett endaste skit längre utan att ni ska tycka att allt är ett samarbete, hon kan alltså inte ha en egen åsikt längre, tycka om något, tycka något, utan att ni tycker att man ska märka samarbete? Ni kan inte mena allvar.

  1. Det är klart att hon kan. Det här kändes dock som en utbyte av tjänster pch samarbete och då tycker jag ska man ska vara tydlig med det. Därav frågan. Det är ju enkelt att svara nej om det inte är det. Tycker dock att det är lite naivt att utgå ifrån att det inte skulle vara det, hela den här bloggen har ju ett kommersiellt syfte.

 8. Det är bättre att ha kvar hybriden om den står på företaget. Förmånsvärdet blir minimalt i och med att det är en miljöbil

 9. Ser att dit hus fortfarande ligger ute till försäljning. En kompis säger att det är tufft att sälja just nu 🙁 Hoppas det slutar bra för dig!

 10. Varför skriver du att du vill maxa dina barndagar och inte lägga någon tid på matlagning, städ m.m. För att kunna spendera all den tiden med barnen, och sen går du iväg och tränar? varför inte träna hemma med barnen eller träna veckan du inte har barnen/på kvällen? Känns bara som lite dubbla budskap?

  1. För hon har gym i garaget så tror inte hon gick iväg till gymmet utan till garaget och träna ist. 🙂

   Hon har skrivit flera gånger att hon tränar i garaget 🙂

  2. Tar man träningen seriöst så kan man inte bara hoppa över varannanvecka. Och hon sparar ju fortfarande massa tid på att inte behöva städa och laga mat. Men hon kan ju såklart inte hoppa över att leva 🙂 vissa saker måste man ju göra. Träna kan ingen annan göra åt en.

 11. Har du tröttnat på Porschen? Den som är så fin.Så roligt för dig att dina barn tycks ärva ditt intresse för lyx.

 12. Jag tror dina barn gillar vilken bil som helst (hel och ren såklart). Tror verkligen inte det spelar dina barn någon roll vilken bil de blir skjutsade i.

   1. Men Julia är ju halvsyster också? Isabella har ju pratat om hennes pappa som styvpappa och sagt att det bara är hon och Daniel som är helsyskon. Julia är mammans barn med en ny.

 13. Nice bil! Jag såg när du var inne på autoropa, ville gärna hälsa och låta dig veta att jag ser upp till dig men du såg så upptagen ut.

  You go girl,
  Tilde

  1. Jantelagen handlar även om att ge alla samma chans vet du va? Säg det till din vän Berlusconi eller alla mambos där nere.

 14. Klimatet. Att köpa nya bilar på det sättet du gör är inte speciellt bra för miljön. Sen allt ditt flygande, inte bara jobbrelaterade resor utan även privat. Vet att någon kommenterat tidigare att hennes kost kompenserar flygandet. Anser ni även att det kompenserar Isabellas övrigt rätt extrema konsumtion? Det är viktigt att vi i Sverige tänker på vad vi köper, mycket produceras i länder där man använder kolkraft och vi bidrar då mer till koldioxidutsläppen än vad vi förstår. Vet inte om mitt budskap kommer fram men känner att den här konsumtionen av bilar/kläder/flygresor är så sjuk.

  1. Tänker alltid när jag ser Isabellas kylskåpsbilder att hon överkonsumerar av allt. Undrar så hur hennes sopor ser ut. Sorteras soporna för återvinning?

    1. Det har jag faktiskt också tänkt på! Hon brukar öppna kylen på instastory med kommentar Om hur gött de är med kylen fylld. MASSA mat men har också funderat på hur hon hinner äta upp allt haha

  1. Hur kan det bli gubbvarning om det sitter en ung kvinna bakom ratten? 😂 Man ska våga välja den bil man själv vill ha och inte tänka på om det passar män bättre. Ofräscht tankesätt du har

 15. Har du fångat in alla grannarna o alla röstar på Annie. Catering o det känns som ni går in för en nyårsfest. Isabella hur insatt är du i politiken.?

 16. Hoppas du laddar Panameran, då är den ändå lite miljösmart. Utan laddning en miljöbov precis som de flesta andra bilar. Denna Bentley bygger för övrigt på samma tekniska platform, men då utan laddhybrid. Båda är tunga.

  Bentleyn är snygg dock, håller med om det. Kommande åren kommer det förhoppningsvis fler snygga lyxbilar med mycket bättre miljöprestanda..

 17. Nä, Bentley är otroligt fin och matchar dig. Alltså det är som om den var producerad med dig i åtanke:) Det enda är om den går på el. Jag vill gärna se Lucid Motors som konkurrerar med Tesla sälja lyxiga Lucid Air i Europa. Bättre för miljön, och det som är bättre för miljön är bättre för oss människor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..