ANNONS
Integritet på Tailsweep

Australien!

/

Ny vecka! För min del väntar en barnvecka. Nästan igen. Jag hade ju dom tisdag-fredag förra veckan. Jag njuter verkligen varje dag när jag har barnen. Jag njöt inte av barnlivet på samma sätt när jag hade barnen varje dag. Då var det mer en vardag. Idag infinner sig längtan efter dom enormt och jag nyttjar alla dagar med Gillis och Sally rejält. Vi pratar, diskuterar, leker och umgås. Idag ska vi gå iväg och fika och imorgon väntar en middag ute. Jag fattar att det är lättare att ta fram telefonen och sjunka ner i soffan med sina barn när man lever med dom jämt men när man har barnen på halvtid blir det naturligt att lägga bort den och vara i nuet med dom. Så känner i alla fall jag.

Jag skulle ju egentligen till Dubai med barnen över höstlovet men som det ser ut nu så blir det Australien istället. Inget spikat än men Löwengrip kommer att börjas säljas där så vi ska ha en lansering med återförsäljaren och då behöver jag närvara.

Dock ligger det under vecka 44 så jag tänker att jag tar med barnen och Hayley dit. Lång flygresa men barnen är vana (åkt till både USA och Thailand) och flyger man business hela vägen och nattflyg så är det okej. Barnen kommer att få vänja sig att hänga på mig i jobbet, är jag borta mycket vill jag hellre ta med dom på resorna. Därför är det så bra att dom snart kommer att kunna engelska utan problem.

Annars då? Det är en rätt lugn vecka eftersom jag har barnen. På lördag kommer två av mina syskon över på middag och så söndag väntar valvaka hemma hos mig med mina grannar. Spännande! Jag tänker rösta på söndag, jag lägger min röst på Centerpartiet och Annie.

Jag var och tränade imorse så jag känner mig lugn och harmonisk. Dessutom är jag glad över min nya kollega i Löwengrip Invest. Charlotte heter hon och tar rollen som sales manager. Vi är ett jäkligt vasst team i hela bolagsgruppen. Så tacksam över varenda en. Hur som helst, jag är glad! Jag har balans på alla livets tårtbitar. Odd och min relation är bra. Organisation komplett, syskontid inbokad, tid med vänner, lugna dagar med barnen och träning bokad. Hur ofta händer det egentligen?

103

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00