Vilken logga?

Det är så roligt att se hur ett nytt bolag skapas. Från en idé som funnits i huvudet har vi nu ett AB, investerare (vi tog in fem miljoner innan produkten ens fanns att visa upp men många håller med – potentialen är enorm), tillsatt en VD som vi headhuntade från Gant och anställt en fantastisk designer. Vi kommer att släppa två hårband i månaden och vi lanserar bolaget i höst. Jag längtar massor och är övertygad om att Hermine Hold kan bli en global succé.

Men jag behöver lite hjälp av er gällande loggan. 1, 2 eller tre?

Vad tror ni? Så svårt! Nu väntar konferens i Visby med hela Löwengrip. Märkligt nog prickar vi alltid in regn under våra konferenser. Det var ju katastrof med översvämningar när vi var i Marbella i våras. Fast å andra sidan blir det mysigare att stanna inne i ett konferensrum…

  1. Cissi skriver:

    1, alla gånger!

  2. nr 1 men känner du inte i magen vilken det är så skulle jag be om en till. Jag brukar hitta mycket inspo när jag söker på fonts på pinterest.
    Spännande!

  3. Julia skriver:

    Blir inte allt lite Hermés copy? Namnen är lika, loggorna identiska, samtidigt som hårbanden i sig lätt kan kopplas till Hermés Twilly.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..