ANNONS

Vilken logga?

/

Det är så roligt att se hur ett nytt bolag skapas. Från en idé som funnits i huvudet har vi nu ett AB, investerare (vi tog in fem miljoner innan produkten ens fanns att visa upp men många håller med – potentialen är enorm), tillsatt en VD som vi headhuntade från Gant och anställt en fantastisk designer. Vi kommer att släppa två hårband i månaden och vi lanserar bolaget i höst. Jag längtar massor och är övertygad om att Hermine Hold kan bli en global succé.

Men jag behöver lite hjälp av er gällande loggan. 1, 2 eller tre?

Vad tror ni? Så svårt! Nu väntar konferens i Visby med hela Löwengrip. Märkligt nog prickar vi alltid in regn under våra konferenser. Det var ju katastrof med översvämningar när vi var i Marbella i våras. Fast å andra sidan blir det mysigare att stanna inne i ett konferensrum…

434
121

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00