Löwengrip-konferens

Jag är så rörd efter denna dag med Löwengrip. Vi växer och växer men ändå lyckas vi behålla den familjära känslan. Idag har vi brainstormat kring våra utmaningar, pratat core values, lärt känna varandra bättre och skålat ihop. Vi välkomnade flera nya in i familjen Lukas, Sara, Julia och Julia. Jag är så tacksam att så många väljer att vara hos oss varje dag och göra det där lilla extra. Utan teamets sammanhållning hade vi inte kunnat växa så snabbt som vi gör.

Vi hade konferensen på bästa Novi resort. Där hade vi även vår middag i somras. Vi har haft många konferenslokaler genom åren men denna är min favorit. Så härligt att se ut över havet. Efter konferensen var det en paus så jag gick och tränade. Efter det väntade drink och middag nere vid strandrestaurangen:

Det höll tal, det gräts (mest jag) och vi skrattade massor. Så mysig kväll. Vid nio lämnade Pingis och jag gänget för att bila upp till Fårö där Pingis har ett hus. Här ska hon och jag stanna över helgen. Nu väntar en kopp te vid brasan och en bok!

 1. J skriver:

  Simon jobbar i Löwengrip Invest och inte Löwengrip Beauty därav inte med kanske?

 2. Milou skriver:

  Simon har inte synts till på länge? Eller har jag bara missat inlägg där han är med?

 3. Sofia skriver:

  Inget mångkulturelllt bolag det där. Det man slås av är att alla ser svenskar ut. Undra varför man inte vill anställa utländska?

  1. I skriver:

   Allting är inte så svart eller vitt. Bara för du tycker alla ser svenska ut (godmorgon, vi befinner oss i Sverige) så betyder det inte att man är emot att anställa någon med utländsk bakgrund ifall någon lämplig sökande dyker upp. Ska man neka en svensk person med rätt kompetens bara för att det ser bättre ut ifall man väljer en mörk person istället?.

   1. K skriver:

    Även du fattar väl att åtminstone 10 % borde ha utländsk bakgrund och anledningen till detta?

    1. Ada skriver:

     Jobbar i ett av Isabellas bolag. Har arbetskamrater med utländsk härkomst!

  1. Index skriver:

   Hur vet du att de inte har mångkulturell bakgrund? Ganska rasistisk inställning att tro att man måste se ut på ett visst sätt bara för att man är från ett annat land….

  1. jojo skriver:

   Isabella äger många bolag. Och hon har skrivet om att de har personal med utländsk härkomst anställda!

  1. Fanny skriver:

   Dinah som är hudterapeut på Löwengrip är från Marocko och pratar flytande arabiska.

 4. Ser helt fantastiskt ut. Syns att ni har en bra sammanhållning, man skullle vilja vara en i gänget!!!! Blandat lite yngre med mer erfarna en bra mix att lära av varandra åt båda håll! Ser underbart ut.
  Din kjol Isabella, fantastiskt snygg!
  //Berith

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..