ANNONS

Löwengrip-konferens

/

Jag är så rörd efter denna dag med Löwengrip. Vi växer och växer men ändå lyckas vi behålla den familjära känslan. Idag har vi brainstormat kring våra utmaningar, pratat core values, lärt känna varandra bättre och skålat ihop. Vi välkomnade flera nya in i familjen Lukas, Sara, Julia och Julia. Jag är så tacksam att så många väljer att vara hos oss varje dag och göra det där lilla extra. Utan teamets sammanhållning hade vi inte kunnat växa så snabbt som vi gör.

Vi hade konferensen på bästa Novi resort. Där hade vi även vår middag i somras. Vi har haft många konferenslokaler genom åren men denna är min favorit. Så härligt att se ut över havet. Efter konferensen var det en paus så jag gick och tränade. Efter det väntade drink och middag nere vid strandrestaurangen:

Det höll tal, det gräts (mest jag) och vi skrattade massor. Så mysig kväll. Vid nio lämnade Pingis och jag gänget för att bila upp till Fårö där Pingis har ett hus. Här ska hon och jag stanna över helgen. Nu väntar en kopp te vid brasan och en bok!

26
136

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00