ANNONS

Mitt team

/

Vad gårdagen blev bra! Jag hämtade upp barnen tre och vi gick och fikade. Gillis är en riktig fika-kille och satt och njöt av sin kladdkaka i över en timma. Det har han inte ärvt av mig. Jag älskar att få igång barnens kreativa sida så jag frågade dom hur deras egna café skulle se ut och vad som skulle erbjuda. Det blev ett långt och roligt samtal. Gillis skulle ha ett chokladcafé och Sally skulle ha världens läskigaste café.

Vi kom hem till huset, åt middag och vid halv sex lämnade jag gänget för att åka in och jobba. Jag kände mig så extrem tacksam över mitt superteam hemma. Utan dom skulle min vardag inte gå ihop. Det är inte ett klassiskt svenskt sätt att leva på som karriärsmamma men det är vårt sätt.

Sedan väntade ett event med fokus på att starta företag med med Red Flag och Nordic Tech House. Otroligt lyckat! Red Flag är en tjänst som hjälper till med allt man tycker är krångligt som entreprenör. Vissa från publiken fick pitcha sina bolag till oss i juryn, väldigt roligt.

När jag kom hem bakades det äppelpaj med egna äpplen i köket. Jag nattade barnen och sedan satte jag mig och jobbade. Imorse tog vi alla sovmorgon och åt frukost länge. Lämnade barnen vid nio och nu ska jag strax iväg och träna. Ha en fin torsdag!

27

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00