ANNONS

Accessoarer

/

I samarbete med Daniel Wellington

När jag och Sascha planerar mina outfits lägger vi stor vikt vid vilka accessoarer jag använder till kläderna. Det är ju så att man kan förändra en outfit beroende på vilka accessoarer man använder. Det är en av anledningarna till att vi också startar Hermine Hold. Att bära en klocka tycker jag gör att man känner sig mer business och om jag ska vidare på till exempel en middag direkt efter jobbet så adderar jag med armband och ett annat par skor. Att hitta det lilla extra gör mycket för känslan och det tror jag att man utstrålar också.

Isabella dw 2
Isabella dw 3

Idag är Daniel Wellington tillbaka här på bloggen, vilket jag tycker är roligt. Igår när vi hade entreprenörs-eventet kom jag att tänka på att jag ofta talar om Daniel Wellington och hur de har arbetat med marknadsföring i bolaget. Jag talade om hur viktigt det är att hitta sitt koncept, och när man kan sitt företags DNA/koncept kan man alltid utveckla nya idéer med fler produkter så länge man håller sig till det. Det har Daniel Wellington varit väldigt bra på och det är något vi inspireras av i våra bolag. DW har inte bara klockor utan även deras Classic Cuffs som är ett armband. Snyggt att använda till en klocka eller enbart armbandet. Många av er följare frågar ofta om tips hur man ska sätta sin business-garderob. Där tycker jag att en elegant klocka har en given plats.

Isabella dw 1

Klänning Caliss, skor Flattered. 

Med koden ISABELLA får du 15% rabatt på hela sortimentet samt 50% på Classic Cuffs vid köp av en klocka. Koden är giltig till 4/9.

I samarbete med Daniel Wellington 

12
51

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00