Uppdatera textilier

I samarbete med Ellos

Jag älskar att uppdatera inredningen hemma. Ett enkelt inredningsknep som jag har lärt mig är att uppdatera och byta ut textilierna i ett rum. Kan vara kuddar, plädar eller gardiner. Det behöver inte alls kosta så mycket, men det blir en väldigt stor förändring i rummet. Förra veckan kom ett par nya sammetsgardiner upp i mitt sovrum. De är otroligt mjuka och känns väldigt exklusiva då tyget är tungt. Det som jag också gillar lite extra är att de fanns att få i två olika bredd. De som jag har är 300 cm och det gör det mer pampigt när det är mer tyg som hänger. Samt att det går att dra för gardinerna för hela fönstret när man väljer ett par bredare. Det gillar jag!

Gardiner från Ellos

De är lite mörkare än de jag hade innan, och det tycker jag passar fint nu till hösten. Det blir en mer varmare känsla i rummet. Just sammet har jag också helt snöat in mig på. Har det på alla gardiner och soffor nu. Känns så lyxigt och ombonat.

Längtar verkligen att får börja inreda det nya huset nu. Har redan en bild i huvudet hur jag vill ha det. Mycket av inredningen som jag har kommer såklart att följa med och sedan komplettera med det som behövs. Åh, så kul det ska bli!

 I samarbete med Ellos

 1. Fanny skriver:

  Älskar sängbordet och stolen!
  Men, gardinerna faller inte så snyggt. De ser tyvärr lite billiga ut.

 2. Ida skriver:

  Men det ser ut som att dina gardinstänger inte går ihop vilket gör att man inte kan dra för gardinerna – då spelar det ju inte så stor roll om gardinerna är 300cm breda eller 150cm.. bara en tanke..

 3. Sandra skriver:

  Elementskydd kvinna!

 4. Josefin skriver:

  Hej!

  Var kommer dina mattor som är i sovrummet, vid matplatsen och i vardagsrummet? Så fina och precis vad jag har letat efter!

  Jättesnällt om du kunde svara på detta/ Mvh hon som har letar efter mattor alldeles för länge

 5. Camilla skriver:

  Haha ”kompletteras”. Jo minst sagt 😆

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..