ANNONS

Paper Moon

/

Jag vaknade upp med lite huvudvärk imorse. Jag som annars sippar på ett glas under kvällen drack tre igår. Ett glas champagne på fördrinken och två glas vin under kvällen. Det är inte ett hållbart tempo när man har ett liv som innebär mycket restaurangbesök men det var så härligt igår och måndagen kändes plötsligt som en fredag. Hur ofta går man ut med Balmain i Italien? Sascha, jag och teamet från Balmain sågs först på hotell Bulgari och sedan väntade en fantastisk middag på Paper Moon. Jag åt en himmelsk bläckfisk till förrätt, vit fisk till varmrätt med stuvad spenat och så en tiramisu till efterrätt. Ett måste när man är i Italien. Jag körde Askungen och var i säng vid midnatt. Klev upp åtta och tog 1,5 timmas promenad genom Milano. Så vackert. Satte mig på en kaffebar och tittade en stund på folk. Efter det väntade frukost på hotellet och telemöte med kollegor och advokat.

Jag älskar denna klänning från Morris. Klackar från Manolo Blahnik.

Så vacker plats för middag!

Nu flyger vi strax hem! Jag ser fram emot att få träffa barnen. Lyxigt att få ha dom fram till fredag trots att det är Odds vecka. Vi hörs senare. Trevlig tisdag.

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00