Barnen är här!

Jag fick världens smärta i hjärtat när flyget rullade in på Arlanda. Jag ville bara hem till barnen. Jag var hemma halv fem så Hayley fick hämta dom vid fyra. Vi åt middag ihop och sedan blev det kram och pusskalas. Jag tog fram kartan och så pratade vi om var Italien låg, jag försökte härma italienska (herregud, att härma saker är inte min grej) och så pratade vi om italiensk mat. Jag försöker alltid göra barnen delaktiga i mina resor på ett roligt sätt.

A1ad709c 6e4f 483d bb57 cb0821e9e3d9.jpg

När de hade somnat gjorde jag té och äppelbitar med jordnötssmör och havssalt som snacks. Ringde Pingis och hade vårt dagliga avstämningsmöte. På fredag har hela Löwengrip konferens på Gotland, det ska bli kul att samla hela gänget. Pingis och jag stannar på Fårö ett dygn till, skönt att ha lite tid till att prata strategi och visioner.

Nu fortsätter mitt kvällsjobb, kram.

 1. Lo skriver:

  Te stavas te och inte té.

 2. Super mysigt att visa på kartan ju vart du precis varit! Och så himla bra med au-pair. Är super inspirerad av hur bra du outsourcat delar i livet och blir höstens mål med en andra bebis på g att göra detta!

 3. Alicia skriver:

  Om löwengrip skulle sälja count on me som deospray skulle jag vara din första kund! Skulle verkligen vilja ha den deon som deospray, kan tänka mig att fler tycker likadant. Har ni aldrig haft tankar på att lansera deospray? Kram

  1. m skriver:

   Deostick vore ännu bättre.

  1. Nisan skriver:

   det skulle vara toppen om count on me kom som deo spray eller deo stick. Jag kan inte använda den när jag har bråttom för det tar så långt tid tills den torkar och den känns lite kladdig.

 4. Emma skriver:

  Hej! En fråga:
  Har din och Pingis relation förändras de senaste året? Tänker om ni fokuserar mycket på företagen när ni umgås och om det privata ”snacket” har försvunnit?

  Bara en fråga som slog mig när jag läste om er planerade vistelse på Gotland 😊

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..