ANNONS

Barnen är här!

/

Jag fick världens smärta i hjärtat när flyget rullade in på Arlanda. Jag ville bara hem till barnen. Jag var hemma halv fem så Hayley fick hämta dom vid fyra. Vi åt middag ihop och sedan blev det kram och pusskalas. Jag tog fram kartan och så pratade vi om var Italien låg, jag försökte härma italienska (herregud, att härma saker är inte min grej) och så pratade vi om italiensk mat. Jag försöker alltid göra barnen delaktiga i mina resor på ett roligt sätt.

A1ad709c 6e4f 483d bb57 cb0821e9e3d9.jpg

När de hade somnat gjorde jag té och äppelbitar med jordnötssmör och havssalt som snacks. Ringde Pingis och hade vårt dagliga avstämningsmöte. På fredag har hela Löwengrip konferens på Gotland, det ska bli kul att samla hela gänget. Pingis och jag stannar på Fårö ett dygn till, skönt att ha lite tid till att prata strategi och visioner.

Nu fortsätter mitt kvällsjobb, kram.

36
127

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00