ANNONS

Milano idag

/

… Och så blev det måndag igen! Jag får mitt hår fönat av Emelie just nu och ska snart till mitt garage, hämta bilen (gillar att köra själv) och åka ut till Arlanda. Idag väntar Milano för mig och Sascha. Jag har fått inbjudan till Balmains show igen i Paris i september och det behövs provas kläder. Så otroligt roligt. Filippo, deras VIC, har bjudit ner mig till butiken i Milano för att testa den nya kollektionen som kom förra veckan. Sedan väntar middag i Milano och Sascha och jag sover över på ett av mina favorithotell, Principe di savoia. Sist jag bodde där hade jag en tre månaders Gillis med mig och Pingis och jag hade varit i Crema, det är en stad precis utanför Milano där många stora skönhetsmärken gör sitt smink. Där producerade vi vår mascara 18 hours. Men vi slutade med den för att vi vill hålla all produktion i Sverige.

Hur som helst. Kul med Milano igen.

Igår blev en kväll med middag på italienska Un Poco som avslutades med en hembakad äppelpaj och vaniljglass. Jag har ju hållit mig borta hela helgen eftersom det var visning igår (och idag). Jag har bott på nya Bank Hotel och hängt hemma hos vänner. Väldigt mysig helg i stan.

Är ni redo för veckan?

65
138

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00