Milano idag

… Och så blev det måndag igen! Jag får mitt hår fönat av Emelie just nu och ska snart till mitt garage, hämta bilen (gillar att köra själv) och åka ut till Arlanda. Idag väntar Milano för mig och Sascha. Jag har fått inbjudan till Balmains show igen i Paris i september och det behövs provas kläder. Så otroligt roligt. Filippo, deras VIC, har bjudit ner mig till butiken i Milano för att testa den nya kollektionen som kom förra veckan. Sedan väntar middag i Milano och Sascha och jag sover över på ett av mina favorithotell, Principe di savoia. Sist jag bodde där hade jag en tre månaders Gillis med mig och Pingis och jag hade varit i Crema, det är en stad precis utanför Milano där många stora skönhetsmärken gör sitt smink. Där producerade vi vår mascara 18 hours. Men vi slutade med den för att vi vill hålla all produktion i Sverige.

Hur som helst. Kul med Milano igen.

Igår blev en kväll med middag på italienska Un Poco som avslutades med en hembakad äppelpaj och vaniljglass. Jag har ju hållit mig borta hela helgen eftersom det var visning igår (och idag). Jag har bott på nya Bank Hotel och hängt hemma hos vänner. Väldigt mysig helg i stan.

Är ni redo för veckan?

 1. Helena skriver:

  Flyg mera!! Res mera!! Vem vill inte resa och se nya platser??? Det vill jag och de platserna kräver flyg..Köp ett eget plan Bella! Skulle jag göra direkt om jag vore du👏🏻👍🏻

  1. B skriver:

   Nya hotell menar du?

  1. Anna skriver:

   Det enda hon ser på olika platser i världen är hotell och restauranger, spa och ev någon ” fin” butik.
   Man ser aldrig att hon besöker några intressanta platser eller några evenemang.
   Har hon några intressen utöver sig själv?

 2. Karin skriver:

  Hur tänker du kring alla dina flygresor? Flygresor och utsläpp i och med dem är en fråga som har diskuterats hett i miljösammanhang senaste åren. Gör du något för att klimatkompensera?

 3. Kekidi skriver:

  Ja jag var väldigt redo inför ny vecka, jag tycker om måndagar, är nog en av de få som gör det. 🙂

 4. Helena skriver:

  Jag är imponerad och fascinerad av dig, har läst din blogg i många år och köper många av Löwengrips produkter, dels för att de är bra men också för att jag vill stötta dig som ung kvinna. Jag rekommenderar även era produkter till vänner och bekanta.

  Men nu tänker jag sluta med allt ovanstående. Du är ju helt världsfrånvänd när det gäller ditt flygande. Föräldrar verkar kunna göra VAD SOM HELST för sina barn, utom att lämna dem en planet de kan leva på?!

  Tack och hej, hoppas du blir lycklig i ditt liv och hoppas att du någongång kommer till insikt vilket avtryck du lämnar på planeten i och med ditt ständiga flygande.

 5. Cecilia skriver:

  Fantastiskt kul. Gillar dessa inslag i din blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..