ANNONS

Balmain!

/

Vilken dag! Jag blev bjuden ner till Balmains butik i Milano för att kika på kläder till deras visning under Fashion Show i Paris. Sascha och jag checkade in på Principe di savoia och sedan åt vi en sen lunch innan vi möte upp Filippo i butiken. Filippo är Balmains VIC. De hade gjort så otroligt fint för mig, dukat upp med champagne och blommor och hängt upp en massa fina kläder. Det blev en blazer, två långklänningar och en väska. En av klänningarna finns bara i ett enda exemplar, den var fantastisk fin. En otroligt rolig dag i butiken.

Nu väntar en drink på Bulgari-hotellet och sedan en middag här i Milano med Filippo.

53
198

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00