En helg i Sthlm

Det var en fantastisk lördag igår, helt perfekt väder. Jag gick runt i träningskläder hela dagen och strosade runt. Promenerade på Djurgården, åt en ljuvlig brunch på Oaxen Slip och sedan fick jag mitt hår fönat. Vid sju väntade en drink på hotell Diplomat och sedan blev det middag ute på Speceriet. Fantastisk mat. Däremot fick jag craving för Matbarens choklad-dessert så vi promenerade dit och avslutade lördagen där. Älskar sensommarkvällar. Jag insåg förresten att denna helg är min enda helg jag har fram till nyår som är oplanerad i Sverige samt barnfri så jag passar på att njuta av Stockholm.

Nu fortsätter min staycation i Stockholm. Hemma är det visning snart, spännande!

 1. Sofia skriver:

  Var är klackskorna från? Fantastiska!

 2. Chris skriver:

  Inte röda naglar.ljusa färger snyggast!

  1. K skriver:

   Många muslimer älskar Mohammed.

  1. Sofia skriver:

   ”Profeten Mohammed var ond”. Vad vet du egentligen mer än vad du själv hört? Hur mycket har du själv forskat för att komma fram till detta? För det är ju verkligen en skräll om det skulle vara så. Dela gärna dina källor, så att vi kan vara lika källkritiska som du själv uppmuntrar oss till att vara.

   1. Det är sant. Det är bara att kolla själv. Fikarast på jobbet nu så kan inte länka men det är sant. Jag har kollat källor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..