ANNONS

En helg i Sthlm

/

Det var en fantastisk lördag igår, helt perfekt väder. Jag gick runt i träningskläder hela dagen och strosade runt. Promenerade på Djurgården, åt en ljuvlig brunch på Oaxen Slip och sedan fick jag mitt hår fönat. Vid sju väntade en drink på hotell Diplomat och sedan blev det middag ute på Speceriet. Fantastisk mat. Däremot fick jag craving för Matbarens choklad-dessert så vi promenerade dit och avslutade lördagen där. Älskar sensommarkvällar. Jag insåg förresten att denna helg är min enda helg jag har fram till nyår som är oplanerad i Sverige samt barnfri så jag passar på att njuta av Stockholm.

Nu fortsätter min staycation i Stockholm. Hemma är det visning snart, spännande!

37
143

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00