Bank Hotel

God morgon. Jag hann inte blogga igår, tiden bara flög! Jag spelade in ett nytt avsnitt av Framgångspodden med fantastiska Alexander Pärleros. Det blev ett bra samtal, Alexander är en otrolig person. Smart, varm, omtänksam, ödmjuk och sprider glädje. Inte konstigt att han kan få dit vilka gäster som helst.

Efter podden åkte jag till Bank Hotel och checkade in för en staycation. Det är ju visning imorgon på mitt hus så skönt att hålla sig borta. Jag är den första gästen som bor i detta rum, hotellet öppnade i förrgår. Så himla fint!

Jag tog en dusch och sedan kom Emelie över för att göra ordning mig igen inför kvällen. Sheila joinade strax efter och blev fixad hon med.

Klänning Viktoria Chan

Vid sju var alla vänner över. Så tacksam över att de finns i mitt liv! Efter det blev det middag på Bank Hotel, det blev en sen natt minst sagt. Jag kom i säng halv fyra (!). Kunde sova i tre timmar och nu är jag pigg, är det inte typiskt. Ska beställa upp frukost till rummet och sedan ska jag iväg på ett meditationspass. Kanske somnar jag där! Barnen är hos Odd förresten i helgen (alltid någon som vill veta), lättare i och med visningen samt att jag har dom tisdag till fredag på Odds vecka, Odd behövde åka iväg med hans jobb.

Trevlig lördag på er :- )

 1. Anna skriver:

  Ser ju ut att få plats en hel flaska vin i glaset du håller i. Mycket vin-drickande även efter semestern tycks det som. Passar det ihop med din sunda ätagrönt-träna-livsstil?

 2. Julia skriver:

  Kul med avsnitt i framgångspodden 🙂

 3. Härligt! Och var hittar jag de läckra gympaskorna? Ha det fortsatt bra med flytt och allt! Alltid lika spännande!🍁🍂🍁🍂🍁

 4. Inspireras av dig och läste att du äter en ruta mörk choklad varje dag.
  Visst anses choklad med mindre socker (hög kakaohalt) som nyttigt men det finns ju ändå en hel del socker i chokladkakor och det går ju inte att komma undan.
  Hur ser du på dagligt chokladätande och tandhälsa?
  Risk för hål i tänderna m m ökar ändå.

  1. Anna skriver:

   Åh herregud…

  1. Sandra skriver:

   Hört talas om TANDBORSTE! 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..