ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bank Hotel

/

God morgon. Jag hann inte blogga igår, tiden bara flög! Jag spelade in ett nytt avsnitt av Framgångspodden med fantastiska Alexander Pärleros. Det blev ett bra samtal, Alexander är en otrolig person. Smart, varm, omtänksam, ödmjuk och sprider glädje. Inte konstigt att han kan få dit vilka gäster som helst.

Efter podden åkte jag till Bank Hotel och checkade in för en staycation. Det är ju visning imorgon på mitt hus så skönt att hålla sig borta. Jag är den första gästen som bor i detta rum, hotellet öppnade i förrgår. Så himla fint!

Jag tog en dusch och sedan kom Emelie över för att göra ordning mig igen inför kvällen. Sheila joinade strax efter och blev fixad hon med.

Klänning Viktoria Chan

Vid sju var alla vänner över. Så tacksam över att de finns i mitt liv! Efter det blev det middag på Bank Hotel, det blev en sen natt minst sagt. Jag kom i säng halv fyra (!). Kunde sova i tre timmar och nu är jag pigg, är det inte typiskt. Ska beställa upp frukost till rummet och sedan ska jag iväg på ett meditationspass. Kanske somnar jag där! Barnen är hos Odd förresten i helgen (alltid någon som vill veta), lättare i och med visningen samt att jag har dom tisdag till fredag på Odds vecka, Odd behövde åka iväg med hans jobb.

Trevlig lördag på er :- )

57

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00