ANNONS

Få hjälp med PMS

/

I samarbete med KRY

Just nu är jag inne i det som jag har kallat helvetes-perioden. Jag har PMS och för mig är det inget annat än fruktansvärt. Jag har huvudvärk, mitt humör åker upp och ner som en berg och dalbana och jag känner mig svullen i kroppen. Jag tycker det känns viktigt att lyfta den här frågan för det är fler jag som har besvären. Det finns ju faktiskt hjälp att få så att man slipper att vara på botten några dagar varje månad. För mig blev besvären mycket värre när jag blev mamma. Då var det som att hormonerna började leva sitt eget liv så för drygt 2,5 år sen så jag sökte vård för det och fick bra hjälp. Det hjälper mig så att jag är stabilare under hela perioden. Det blir inga stora svackor och det är jag så tacksam över.

Processed With Darkroom

Det är bra att KRY kan hjälpa till med just detta eftersom det är många som lider av PMS och faktiskt har stora besvär. För mig har det varit viktigt sen vi startade vårt samarbete att vi faktiskt ger utrymme åt att prata om PMS-besvär. Förra året hade jag en livesändning med KRY i samma ämne och den kan ni se här

Processed With Darkroom

Om du har övervägt att se om det finns hjälpmedel för dig så tycker jag att du ska ta kontakt med KRY och beskriva hur det ser ut för dig. För mig har det varit toppen och det finns som sagt hjälp att få. Ladda ner appen här och du kan få hjälp inom 30 minuter, var du än är.

I samarbete med KRY

34
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00