ANNONS

Beige och vit

/

Härlig morgonträning imorse, tunga marklyft vilket jag tycker är den roligaste delen i ett träningspass. Sedan till kontoret, avstämning med kollegor och planering inför Löwengrips events i höst. Berlin i september, NYC i oktober, Australien i november och Madrid i december. Sedan blev det fitting med Sascha inför måndagens resa till Milano.

1f813ca7 a3cb 4502 9e5e ed4547334fe6.jpg
Img 4074.jpg

Skjorta Gant (dom har de bästa) (adlink), kjol från Stylein och klackar från Chanel. 

Det blir ett kort inlägg nu för jag ska träffa en bank över lunch som är på besök från London och ville ses och sedan ska jag spela in ett nytt avsnitt av Framgångspodden.

Vi hörs senare! Kram.

20
96

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00