Beige och vit

Härlig morgonträning imorse, tunga marklyft vilket jag tycker är den roligaste delen i ett träningspass. Sedan till kontoret, avstämning med kollegor och planering inför Löwengrips events i höst. Berlin i september, NYC i oktober, Australien i november och Madrid i december. Sedan blev det fitting med Sascha inför måndagens resa till Milano.

1f813ca7 a3cb 4502 9e5e ed4547334fe6.jpg
Img 4074.jpg

Skjorta Gant (dom har de bästa) (adlink), kjol från Stylein och klackar från Chanel. 

Det blir ett kort inlägg nu för jag ska träffa en bank över lunch som är på besök från London och ville ses och sedan ska jag spela in ett nytt avsnitt av Framgångspodden.

Vi hörs senare! Kram.

 1. Karin skriver:

  Hej Isabella!

  Det är ju väldigt många som skriver om det här med flygandet. När du flyger upplever jag att du använder det mycket som en statusmarkör. Du är noga med att det blir en tydlig del av din nyare image som rik och använder flygandet som en del i uppbyggandet av lyx-bilden av dig. Alla som är informerade och hänger med idag (inklusive du själv) vet att flygandet är förödande för klimatet. Att mänsklighetens undergång i värsta fall bara är ett par generationer bort med den takten som klimatförändringarna utvecklas nu. Flygandet är en av de största bovarna. Därför ser jag det som osmart i ditt uppbyggande av image att använda det som en statusmarkör. Det är omodernt att flyga, det är en icke-statusmarkör 2018 och tyder på en ignorans inför det som många vet och som är faktum.

  Jag hoppas verkligen från botten av mitt hjärta att du tar till dig och ändrar ditt konsumtionsmönster vad gäller flygande. Dina barnbarn kommer inte kunna se och uppleva kuststäder som Venedig eller New York då de kommer ligga under vatten vid det laget. Snälla gör det för dem, och om inte för dem för din image som smart modern entreprenör.

  Vänliga Hälsningar
  Karin

 2. Emma skriver:

  Vad kul att du kommer till Australien! Vad ska du hitta på här nere och vart ska du resa? Här är VÄLDIGT många svenskar här nere som är säkert lika exalterade som mig att du är på väg ner hit 😉

 3. Hanna skriver:

  Very Meghan Markle, eller snarare hennes rollfigur Jessica i Suits 😃! Har följt serien och hela tiden undrat hur tusan en lyckas stoppa ner en skjorta/topp i pennkjol/släta byxor utan att det ser knöligt ut?? Du verkar veta, vad är hemligheten? 😊

  1. M skriver:

   Hennes karaktär heter inte Jessica utan Rachel. Det borde du kanske veta om du nu sett det från början 😛 och jag tycker inte alls det är likt, Rachels kjolar var alltid knälånga.

   1. Hanna skriver:

    Oj, ursäkta mitt hjärnsläpp det ska inte hända igen! 🙄
    Hur som helst, jag undrar verkligen över snygg nerstoppning av överdel i underdel!

 4. Linn skriver:

  Vilket datum flyger du till Australien? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..