ANNONS

Minnen till en park

/

Idag efter jobbet åkte jag hem en snabbis för att svida om och hämta en ryggsäck som var packad med mellis. Stoppade in cyklar och vagn och hämtade upp barnen:

Vi åkte till Vasaparken och mötte upp Johanna. Barnen busade runt och jag fick chans att få gosa med lilla August.

Han var helt ljuvlig! Jag får enorma modersinstinkter när jag håller i bebisar. Hela kroppen skriker efter fler. Jag tycker att det är häftigt att känna så. Men för min del kommer det att dröja länge.

Så mycket minnen till denna park. Lek i lastbilen av trä som barn. Minigolf på helgerna med min pappa och lillebror som avslutades med alldeles för mycket glass. En kyss mitt i natten på en parkbänk i tidiga tonår. Utomhusgympa när jag gick i Vasa Real. Springa fyra varv runt gräsmattan. Jag gjorde det aldrig. Samla kraft på en bänk när det var håltimma, mobbning. Gråta på en bänk efter ett brustet hjärta. Fira skolavslutningar under högstadiet med pappa på cafét. Åka skridskor med Nils. Gå på dejt på Sven Harrys. Promenera igenom som gravid. I flipp flopps. Och i vinterskor. Gå med barnvagn. Leka med mopsen Christian i hundparken. Se min pappa på avstånd när jag gick med Gillis nyfödd i barnvagn men inte kunna hälsa. Smärtan. Mammaledig omgång ett. Mammaledig omgång två. Lek i parken med två barn efter skilsmässan. Lek i parken med min pappa, mina barn och mina syskon. Listan kan göras lång och jag hoppas få gå här med barnbarn i vagnen också!

47
322

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00