10 veckor kvar

Stort tack alla för grattis.

Det känns enormt roligt. Det finns så mycket kul med huset som jag ser fram emot, hela huset går att styra från telefonen så påväg hem kan jag sätta på rätt musik som spelas i alla rum och välja belysning. Det kommer bli så mysigt mitt i vintern. Ser framför mig hur det är mysbelysning på när jag kör upp på infarten och i högtalarna spelas Sinatra. Antar att det kommer bli en hel del Benjamin Ingrossos ”Do you Think about me” som får eka på 350 kvadrat – Barnens stora favorit.

Herregud vad jag ska glida runt i en fin pyjamas i siden, slippers och sippa på rödvin i mitt egna hus.

Cf3deed3 d4b4 4ba9 b453 ae63bb1670ff.jpg

Övervåningen. Huset är verkligen pampigt! Nedervåningen är perfekt för att att kunna bjuda över folk till, vi har så mycket middagar med kunder så smidigt att kunna ha det hemma. Det finns dessutom ett konferensrum på nedervåningen också, bakom biblioteket. Bra eftersom vi ofta har ledningsmöten hemma hos mig. Övervåningen blir mer privat. Alla får ett eget badrum. Härligt!

1bd2ae30 b6cd 4c15 bf16 3a547d712c05.jpg

Vi (jag och Ida som är min högra hand hemma) håller också på att kika på att bygga pool och poolhus inför nästa år. Tänker att det ska se likadant ut som själva huset. Det kommer att bli en dröm!

Nu väntar produktmöte och ett längre ledningsmöte (både med Löwengrip). Jag tänkte hämta barnen tidigare idag och åka iväg till en park och gå ut och äta bara vi tre. Jag älskar att ”vuxen-hänga” med dom.

  1. Terese skriver:

    Är ”din högra hand” Ida samma person som ”Ida inreder”? Om inte, var tog hon vägen?

  2. Julia skriver:

    Har följt dig sen jag va 16 säkert, är 23 nu. och ärligt talat har jag aldrig kommenterat något på din blogg eller någon annanstans. Däremot har jag följt din resa & vill bara säga WOW!!!! du är fan fantastiskt rent ut sagt, vilken förebild. När jag läser vissa kommenterar här som jag gör när jag inte är känslig…så tänker jag, HUR orkar ni?? hur orkar ni lägga er tråkiga attityd och dåliga energi på att klanka ner och påpeka saker i hennes blogg? fan, GO dig Bella!!! glädjs så med dig, vilken jäkla resa du gjort. jag tror på dig😍

  3. Mållös. Vilket jäkla hus!! Stort grattis, Isabella!

  4. Linda skriver:

    Alltså wow, vilken inspiration du är!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..