Snart i mål

Idag väntar en intensiv och rolig dag. Möten med två riskkapitalbolag, ägarmöte med Nordic Tech House och över lunchen ska jag till mitt nya hus. Egentligen behöver jag inte följa med, det är besiktning samt mitt säkerhetsbolag som ska dit och se vad som behövs ordnas med innan jag flyttar in med barnen 8 november. Men jag vill ju såklart se allt igen så jag passar på. Förhoppningsvis visar jag huset för er ikväll. Jag vill bara ha klartecken från besiktningsmannen att inget enormt skulle vara galet (möjlighet att häva köp) men sannolikheten för det är väldigt liten då huset byggdes 2017. Men det är ett stort köp så bra med en sådan klausul.

Img 3749.jpg

Gårdagens outfit, kavaj från Whyred

Img 3746.jpg

Om allt går som det ska flyttar jag alltså in om lite drygt tio veckor. Gillis kommer att få fira sin födelsedag där och vi kommer hinna julpynta. Det känns nästan overkligt. Jag är så glad men jag kommer att släppa på lyckokänslorna när besiktningen är klar och mitt hus är sålt. När den processen är över ska jag fira ordentligt! Jippie!

 1. Grattis 🌸😘💪🏻Åh så roligt för dig och barnen, fantastiskt hus.
  Välkommen in till oss på AB Heltäckande Mattor kanske det behövs några mattor 🙋🏼🙋🏼💖

 2. Kerstin skriver:

  Oj oj oj! Just saying. Grattis! 👌

 3. Mia skriver:

  Det där med att inte fira för tidigt.
  Vi har vårt hus ute till försäljning nu. Och nu ÄNTLIGEN trillar det in bud efter 3 mån på marknaden. Vi vill verkligen fira men VÄGRAR innan alla papper är signerade. Känns som om man jinxar då.

  Ska bli superkul att få se bilderna på det nya. Håller tummarna för att allt ser ut som det ska. 🤞🏻🤞🏻

 4. Du är verkligen en sjukt stor inspirationskälla, håller inte med allt du gör och säger till 100% men jag får verkligen kraft av att läsa om dina dagar vilket gör att jag själv peppas till att klara av min egna vardag!
  Ha en bra dag 🙂

 5. Tj skriver:

  Hej Bella, skulle du kunna ge tips på tåliga men snygga jobbväskor där man får plats med arbetsdatorn?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..