Mitt nya hus!

Den åttonde november flyttar barnen och jag in i vårt nya hus ute vid Elfvik på Lidingö. Det är 352 kvadrat, 2100 kvm i tomt, har egen infart från vägen och 100 meter ner har vi en brygga som vi delar med några grannar och det ingår båtplats. Det är ett fantastiskt hus och jag har svårt att smälta att det faktiskt är mitt snart! Det var min mäklare Johan Holmgren på Gadelius som tipsade mig, detta blir boende nummer fem som han hjälper mig med. Han har verkligen varit med på hela resan, från en etta till detta hus. Allt på åtta år.

Det finns nio rum, tre med badrum, tre stora terasser, öppen spis, kök med walk in skafferi och vinrum. I ena flygeln har jag ett master bedroom med sovrum, walk in closet och badrum i ett. Det är helt ljuvligt. Och nästa år byggs det pool och poolhus! Jag hittade faktiskt en artikel om huset här.

Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 15 45

Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 10 21
Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 09 50
Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 14 44
Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 14 53
Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 12 12
Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 10 28
Skarmavbild 2018 08 10 kl 22 12 27
Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 12 27
Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 13 48
Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 13 42
Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 14 26
Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 14 35
Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 13 23
Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 13 55
Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 15 20

Skarmavbild 2018 08 10 kl 22 18 30
Skarmavbild 2018 08 15 kl 17 09 04

Det är inte så många skilda småbarnsmammor under trettio som flyttar in själv i ett hus för närmare 30 miljoner men någon ska väl vara den första. Här kommer barnen och jag att stormtrivas.

 1. FAN VA GRYM DU ÄR ISABELLA 😍 du är drömmen, ditt liv är fantastiskt och du är den starkaste kvinnan i Sverige 💪

  1. På vilket sätt visar det här (eller ngt annat) att hon är den starkaste kvinnan i Sverige? En ärligt menad nyfiken fråga? Imponerande att hon har tjänat så mkt pengar, absolut. Men är det definitionen av en stark kvinna?

   1. Det kräver en stark kvinna för att bli så framgångsrik som Isabella. Tycker det är en bra måttstock för styrka faktiskt, att lyckas tjäna så mycket pengar som kvinna (inte helt lätt). Skärp dig med din missunnsamhet!

    1. 1. vet Inte varför du tror att jag är missunnsam, min fråga handlade om ditt påstående att Isabella var den starkaste kvinnan i Sverige och hade inget med hennes husköp i sig att göra. Vill hon köpa ett hus så ska hon såklart göra det. Inget jag missunnar henne på ny sätt.

     2. Du svarade inte på min fråga, på vilket sätt är hon den starkaste kvinnan i Sverige?

     1. Klart hon inte är starkast. Stark säkert, skör säkert. Men starkast, absolut inte. Det finns otroligt många människor som kämpar i det tysta.. på många olika sätt. Styrka mäts inte genom framgångar.

     2. Johanna det är en bedrift att vara så framgångsrik om pengar är framgång och det är det i vår kultur. Kvinnor är ofta avundsjuka och det är en ful egenskap. Vi behöver starka förebilder och Isabella är en sådan. Grattis till husköpet.

     3. Den starkaste kvinna jag vet är lokalvårdaren på mitt jobb hon jobbar heltid, tar hand om sin make som drabbades av strok,fostra tre barn till fina artiga glada barn och två bortskämnda katter plus att hon tycker hon är lyckligt lottad pga av all kärlek hennes fantastiska familj ger henne

 2. Huset är helt FANTASTISKT, så galet fint 😍 Jag tycker att det är så häftigt och inspirerande att du har möjligheten att köpa detta hus. Så himla grymt av dig att göra det i så ung ålder. Heja dig 👏🏻😃 Stort lycka till med flytten! Ska bli så kul att följa den 😃 Kram

 3. Wow Isabella! Vilket hus. Ser så häftigt ut. Jag är glad att du är ”först” och hoppas att många andra kvinnor kan följa efter dig, och köpa hus i den här kalibern själva. Good for you! Du är så värd detta boende och det ska bli så kul att få följa resan när du gör huset till ditt. #bossmom

 4. Nja hade jag 30 mille hade jag köpt ett annat hus, sterilt och opersonligt med en jäkla massa trä inte alls fint enligt mig, men kul att du är nöjd

  1. Vilken tur att du inte behöver bekymra dig då 🙂 hade aldrig lämnat en så onödig kommentar, tur vi är olika 😉

  2. Alla har ju inte samma smak och tycker man inte att det faller i smaken kan man ju vara tyst istället för att vräka ur sig att det inte alls är fint.
   Det faller mig i smaken iaf och jag tycker det är grymt snyggt så stort grattis till Isabella😊

  3. Tycker det är jätte fint men inte för 30 miljoner, ser ut som ett 15 mils hus, men skitsnyggt ändå trots exteriören.

  4. Fast sterilt och opersonligt? Nu köpte hon ju huset och inte de förra ägarnas inredning?
   Finns många möjligheter för henne att göra det ombonat och personligt med sina egna saker.

 5. Wow, jag tror jag svimmar! Grattis Isabella, du är min idol! Längtar nästan till vintern för att se hur du ska inreda. Hoppas du har skaffar en 3m hög(minst) julgran.

 6. Det är säkert många som hade kunnat göra detsamma som du, men jag förstår varför dom inte gör det. Jag själv skulle aldrig vilja leva så om jag var ensamstående mamma under trettio (nu är jag 31 och gift småbarnsmamma som tur är) – stelt, springa och leta efter mina barn på 400kvm 🙈 Visst är det lyxigt, men tycker inte det passar en småbarnsfamilj. Nu är vi ju alla olika som sagt, tur är det så dom fick sålt huset 😊👍🏻 Lycka till med nya huset 😊🎉

 7. Nej! Jag fick flytta in i en trea och sova i vardagsrummet😄. Men det fungerade bra!
  Grattis till huset! Det ser verkligen härligt ut!
  Och omgivningen! Så fint!!

 8. Det är gott om skilda mammor i världen som köper dyra hus. Möjligtvis inte i Sverige men i de flesta klasskretsar där man har pengar så är 30 mille inte så häpnadsväckande. Men varför det här behovet att alltid försöka hävda sig liiite bättre än alla andra? Komplex? I dont get it. Jäkligt nice hus dock. Grattis till ditt köp😊

  1. Nej det är faktiskt inte så vanligt med kvinnor som bygger upp sin egen förmögenhet och kan köpa hus på den nivån. Det behövs betydligt fler!

   1. Fast jo det är det faktiskt. Sen att de inte får den uppmärksamhet som de förtjänar är en annan femma. Sen kanske inte de hellae har samma behov av att skriva det i en blogg hur mycket pengar de köper sina hus för. Som sagt du uppfann inte hjulet. Men jag tycker precis som du att fler kvinnor ska lyftas fram och få mer uppmärksanhet för sina företag och framgångar.

   2. Det är ju lite taget ur sitt sammanhang här nu och täcker inte alla kategorier av kvinnor i branschen men det räcker med att se en säsong eller två ur Million dollar listing för att få ett pyttehum om att det faktiskt finss många framgångsrika kvinnor där ute som både köper och säljer hus för enorma miljonbelopp. Som sagt, i Sverige kanske du är unik med det men inte utanför gränserna. Nu refererar jag såklart inte allt till ett enda program men det är bara ett exempel.

    1. Men vad fånig du är Frida! Varför detta behov av att trycka ner någon som uppenbart jobbar hårt och som är en av få 27-åriga kvinnor i världen som byggt sin egen förmögenhet och kan köpa ett hus för 30 miljoner? För nej, inte ens utanför Sveriges gränser är det vanligt! Bara för att du hittat ett program som fokuserar på rika personer så kan du ändå inte säga att det är vanligt eller att det finns gott om dem. Har du öht någon aning om hur många 27-åriga kvinnor det finns i världen? Det är inte många av dem som lyckats med det Bella lyckats med (och alla har heller inte det som mål, såklart).

     1. Monika.
      Landa du lite ist för att bli så himla upprörd att du skakar snälla någon om vi nu ska gå på personangrepp.
      Inte på
      Något vis är jag ute efter att ”trycka” ner någon. Du får nog läsa in vad den frasen betyder tror jag Monika. Om du kan läsa vilket jag antar att du kan(?) så ser du att det var ett blygsamt exempel. Inte på något sätt är det att trycka ner en människa pga det faktum att man påpekar att det faktiskt inte är sällsynt i sin mening med kvinnor som köper dyra hus. Suck.

     2. Frida
      Om du tycker att det där är ett personangrepp är du välkommen tillbaka till den verkliga världen.
      Frida, jag varken skakar eller är upprörd (ska jag ta den anklagelsen som ett personangrepp förresten?). Frida, faktum är dock att det Bella lyckats med i sin ringa ålder är sällsynt. Igen, lyft blicken från TV:n och kom ut i verkliga världen så du får lite perspektiv innan du kommer med påpekanden som inte stämmer. Suck!

    2. all respekt till isabella som ar sa framgangsrik och tyckt att hon verkligen fortjanar allt i livet da hon jobbar smart. Men dom sista raderna om att nan maste vara den forsta om att kopa ett sant hus kandes lite som skryt. lite trakigt att avsluta inlagget sa

     1. Om det nu är menat som skryt, varför kan det inte få vara det då? Gissar att hon är stolt över vad hon åstadkommit, med all rätt!

   3. Men jag gillar inte ditt sätt att påpeka hur mycket pengar du har. Det låter så icke ödmjukt och litet av ett hån mot andra ensamstående mammor. Jag är själv ensamstående mamma med endast CSN-inkomst eftersom jag just nu pluggar på universitetet.

    1. Håller helt med Helen! Heja dig, det är också att vara en stark kvinna och minst lika imponerande i mina ögon!

    2. Varför kan man inte få berätta i detta land att de går bra för en utan att folk ballar ur å anklagar en för å skryta
     Isabella skryter inte hon berättar för oss va som kommer å hända

     1. Hallå?! Har du nyligen börjat följa Isabella? Är det något hon kan så är det att skryta, och inte på ett snyggt sätt. Det finns flera sätt att lyfta fram sina framgångar osv och en liten dos av ödmjukhet hade inte skadat i Isabellas fall.

     2. Haha indeed. Kvinnor kvinnor kvinnor, klipp navelsträngen ifrån Isabellas blogg och lägg energin på att baka kanelbullar istället. Hett tips är att kleta på lite Nutella också faktiskt. Lovar att Nutella smakar bättre i munnen än avundsjuka! U go Isabella. Sann förebild för mig och alla mina vänner. Tack för att vem du är och vad du står för!

    3. Men sluta gnäll! Du har själv valt att du vill plugga. Jag är oxå ensam förälder men inte missunnar jag kvinnor som reder sig själva och som har råd att lyxa till det. Ta av dig den där offerkoftan för den klär inte.

    4. Nej det är inte ett hån. Ni lever olika liv och det är ju skitjobbigt för dig om du ska känna att folk som har det bättre ställt än dig, och pratar om det, medvetet hånar dig.
     Jag förstår inte att du läser den här bloggen. den handlar ju om Isabella som jobbar för att kunna leva ett lyxigt liv.
     Det är hennes dröm, så låt henne.

    5. Alla har ett val att välja hur och när man ska skaffa barn. Alla vet att det sämsta man kan göra ekonomiskt är att skaffa barn när man pluggar. Sluta tyck att andra ska anpassa sig efter dina dåliga val. Själv är jag 24 utan utbildning och tjänar 42 000 i månaden och väntar barn. Det är ett val jag också gjorde 🙂

     1. Vad jobbar du med då?

      Det låter fantastiskt och märkligt med en så hög lön utan utbildning så jag blir så nyfiken.

      Grattis till dig i vilket fall som helst, det är alltid skönt att ha en trygg och hög inkomst när man bildar familj.

   4. Varför behövs det betydligt fler kvinnor som kan köpa hus för 30 miljoner? Ett så stort och dyrt hus känns ju inte nödvändigt för ett bra liv. Men du kanske menar att det behövs fler ensamstående mammor som kan klara sig bra ekonomiskt? Isåfall håller jag med.

   5. Va stolt över det du har åstadkommit, det krävs mycket för att uppnå det du har uppnåt. Du är helt enkelt en förebild för många människor som vill lyckas….. huset är fantastiskt fint! Stort grattis. Hör av dig om du behöver en duktig, flerspråkig, mogen, energisk assistent 😉

 9. Fint. Fast har man en så bra årsinkomst kan är det inga problem att köpa ett sånt bra hus! Lyssna dock på framgångspodden med Richard Deler, hans ord var följande har du inte råd att köpa kontant utan lån så ska man inte göra det. Och ditt lånelöfte var ju inte litet direkt. 🙂

  1. Ja då låter det ju som att han är väldigt priviligerad? Med andra ord aå akulle bara folk med miljonbetalda jobb kunna bo i ett hus menar han? Är inte bankerna typ beroende på att folk faktiskt är belånade?

  2. Fast oavsett om man har de pengarna är det mycket mer fördelaktigt just nu (och lång tid framöver) att ta lån för att köpa hus och istället låta sitt kapital växa på börsen. Där ökar pengarna i genomsnitt med 7-8 % per år medan det kostar 2 % att låna..

    1. Jo fast räntor på över 7 % hör ju ändå inte till vanligheten så upp till det att räntorna är så höga så är det bättre att ha lån och istället investera sina pengar. Så är man lite fiffig så passar man på att spara nu när räntorna är låga och investerar de pengarna istället.. Inte hålla på att maxa amorteringen av lånen med alla sparpengar.

   1. Kan tänka mig att Isabella inte fick listräntan som är 2,05% (Swedbank) med tanke på det belopp hon betalat, skulle snarare tippa på 0.5-1.0%. Max.

    Sen tror jag även att de pengar hon har placerat och fortsätter placera har stor betydelse för hur mycket hon lägger på ett hem, med möjlighet har hon inte ens tagit ett lån, så..

  3. Han utvecklade dock svaret och menade åå att hus är det ok att ta lån till, men leksaker så som vattenskoter osv, det ska man enbart köpa om man verkligen har pengarna, det vill säga, inte ta ett lån.

   Men fasen vad du är grym Isabella. Stor inspiration!

   1. Stämmer att han utvecklade, kanske för att ändå låna lite resonerlig. Men vi pratar om en man som bott i Stockholm, tog över ett företag som var långt nere i näringskedjan & byggde upp det till ett utav huvudstadens största privata byggfirmor utan att flasha med märkeskläder, feta bilar & lyxiga utlandsresor fram tills dess att han var så pass gammal & kunde kliva ner i arbetstid. Så som man ska göra. För den mannen har inga lån på varken hus eller leksaker & då anser jag är man en större förebild än Isabella som inte ens hade råd att köpa Porschen kontant utan var tvungen att kreditköpa den.

 10. Jäklar vad snyggt. Så snygga materialval och otroligt lyxig känsla, nästan som ett hotell. Hade nog valt samma själv!

  1. Det är ju så sjuukt hög mysfaktor på huset!! Och massa stora öppna ytor som är P e r f e k t för barn! 😀

  2. Håller med föregående talare, tur att inte det är du som behöver bo där 🙂 själv tycker jsg det är ett fantastiskt vackert, elegant och feminint. Perfekt för en power woman som Isabella, hon kommer fylla huset med så mycket kärlek och värme!

 11. Wow. Du är helt otrolig Isabella. All heder åt dig. Du gör verkligen världen till en ljusare plats att vara på. Forsätt inspirera andra och kämpa på själv. Du är bäst!

    1. Men snälla flickor. Är det ert eviga argument? ”Äru avis elleeer”? Vad vet ni om hur jag bor? Om ni nu undrar så lever jag rätt priviligerat själv på ett av västkustens finaste ställen i ett tvåvåningshus med stor tomt. Är fet relevant? NEJ. Min undran är på vilket sätt Hon gör världen till en ljusare plats? Genom att bada i lyx och flärd? Köpa dyra bilar? Inte ett enda inlägg här inne handlar om att tex göra något för världen eller medmänniskor, ni vet sånt där som faktiskt gör en skillnad i världen och ser till att den blir ljusare. Avis…jojo det verkar vara ert enda argument så fort ngn yttrar något här inne.

 12. Jättefint hus! Men jag frågar mig ändå, efter att ha kikat igenom din blogg om du med din följarsfär och inflytelseförmåga ängnar dig åt mer än sminktips och självförhärligande? Jag menar med detta inte att du som person på något sätt är varken dålig eller det du gör är fel. Men jag undrar om du gör något för att påverka världen i rätt riktning? Alltså om du stödjer eller driver några program för att belysa de stora problem som vi som mänsklighet idag står inför? Jag tänker att en så stark kvinna och stor person som du kan göra mycket för att belysa problem som ex. barnäkteskap, miljöförstöring, diktaturer, global ohälsa, sociala orättvisor, fattigdom, förtryck etc. etc.
  Nu kan jag helt missat att du faktiskt jobbar för att bättra världen genom inflytande, och isåfall ber jag om ursäkt, men det är isåfall lätt att missa då det mesta av contenten handlar om fashion, konsumption, lyx eller liknande.

  1. Ja, du är en stor förebild för så många och har en enorm möjlighet att göra skillnad på så många olika plan. Det kanske kommer med tiden ☺ Grattis till ditt och barnens nya hem!

  2. Det är en bra fråga.. av egen erfarenhet Kan jag säga att det är absolut inte lätt att starta en ”Fondation” .. som familj har vi drömt om att ha en i flera år. Men det är otroligt mycket föreskriftens och regler för att driva en välgörenhets organisation om man inte bara har tänkt att donera sina egen pengar.. och i slut ändan håller OFTAST inte det. .. det ska följas upp , granskas av utomstående osv osv…
   jag är säker på att iframtiden när möjligheter och tiden finns kommer vi få se en rad välgörenhets arbeten. Men det tar tid och väldigt mycket kraft!

   1. Vi har startat en ”egen” fond. Med privatpersoner (mest proffetionella idrottare) och företag som donerar halvårsvis. Sen får vi även pengar genom olika events och insamlingar. Pengarna går till barn och familjer som inte har råd att utöva idrott och behöver hjälp med utrustning, läger, avgifter etc. nu har vi förvisso fått lite hjälp men det är inte så svårt som man kanske tror. Ganska säker på att Isabella skulle kunna göra det om hon ville:)

 13. Snacka om goals Bella! Så jävla coolt att du lyckats med detta! Unnar dig allt du drömmer om. Nu är stora frågan när man får komma på en inflyttningsfika? Jag kan baka ✋🏼

 14. Stort grattis till ett sånt fint hus! Hoppas ni kommer att trivas, ser helt underbart ut!

  Du är inspirerande! Hejja dig

 15. Jag tyckte min gård med huset på 300 kvm Va stort Men Wow Det har Huset tomten😍😍😍
  Barnen kommer älska det lika så du. Mina två älskar vårt stora hus massor med utrymme att leka .

  Bella vilket fantastisk köp . Bra jobbat du är en stor inspiration för mig som driver eget.
  Älskar hur det är byggt med det nedsänkta området. Ett riktigt full pott

 16. G R A T T I S! 🎉🎉🎉 Du är värd varenda framgång i och med allt jobb du lagt ner under alla år! Det är en fantastisk fastighet med exklusiva material, bra läge och smart planlösning. Kommer att passa dig perfekt!

 17. Alltså wow!!!! Jag är inte så förtjust i nya moderna hus men det här huset var helt galet fint! Fasen va grym du är 👏👏

 18. Åh så fint! Ser ut som ett drömhus i min egen stil och smak! Sjukt coolt att du kan köpa det, bra jobbat!! Tycker du är så inspirerande, ”bara” 27 och lever ett drömliv👏🏼👊🏻

 19. Alltså WOW!! Jag har läst din blogg så länge att du känns som en nära kompis. Och jag blir genuint glad för din skull, så coolt!

 20. Hej hopp,

  Det var stort.
  Vårt hus har 145 m2 uppe och källarplan på 145 m2. Och ibland känns det rätt stort. Dock är det skönt att våra 3 barn har varsitt eget rum och lekrum på bottenvåningen.

 21. Åh vilket fantastiskt hus! Jag är väldigt glad att du delar med dig av din resa, det är så inspirerande. Grymt att du har tagit dig dit du är!

 22. Jättehäftigt hus! Jag är bara lite nyfiken över varför du känner att du är i behov av så många kvm. Är det bara känslan att faktiskt kunna eller hur tänker du kring ett så stort hus för så få personer? 🙂

 23. Du är så grym verkligen!! En riktigt förebild för så många, du har lyckats med så mycket! All eloge till dig!

 24. Omg! Wooooow! Stort grattis! Fantastiskt drömhus! Bor själv i ett arkitektritathus och det är en fantastisk känsla!

  1. Det här med ”arkitektritat hus”.. alla hus är ritade av en arkitekt. Låter så fancy när folk säger så. Precis som man är speciell.. haha!

    1. Klart man kan rita själv. Men just att säga ”mitt hus är ritat av en arkitekt” låter så hiiiimla coolt. Alla husmodeller från början är ritade av en arkitekt. Eller om man drar dit en på plats för att skapa nått mer unikt. Så förlåt Frida.. glömde att det går att skissa själv. Jag antar att du mycket väl förstod vad jag menade?

 25. Wow så fint! Stort grattis, där kommer ni garanterat att trivas! Får man fråga om det vart budgivning, eftersom huset låg ute för 25 om jag minns rätt. Stort stort grattis ännu än gång!

 26. Blir så glad när jag läser detta. Så fint hus, och mysigt även fast det är så stort. Är så inspirerande att se att du dessutom klarat av att köpa huset själv (som ensamstående småbarnsmamma!!) och själv kunna bestämma om såväl inredningen som vilka du bjuder hem.
  Det är fint!! Hatten av för dig och stort lycka till.

 27. Ridå!

  Du är fantastisk, heja dig och att du nått hit. WOW! Du sa att du skulle sikta högt, och om du redan nått hit, var bland stjärnorna kommer du senare att hamna? Jag är så otroligt otålig vad du kommer hitta på härnäst, måste vara något mäktigt.

  Med vänlig hälsning, Emma

 28. Stort grattis till ditt nya hus! ser ju fantastisk ut! Ser framemot att fortsätta följa ditt liv i det nya huset 😄

 29. Det är så mäktig att det finns så målmedvetna och hårt arbetande människor som dig, hur du ror alla mål i hamn. Insipirerande! Snyggt hus som jag faktiskt tror vi alla skulle vilja kunna köpa, unnar dig det till tusen, människor som klankar är ju människor som inte är nöjda med sig själva och sina liv, för då har man inget behov att försöka trycka ner andra människor! Lycka till med allt, en läsare sen tiden då du bodde med Nils 😊

 30. Wow wow woooow!!! Vilket drömhus!! Älskar det. Stort grattis!! Blir så inspirerad att du byggt upp hela ditt liv från noll och att du dessutom är kvinna gör mig extra glad. Du är inspirerande ! Kram

 31. Känns som ett hus ur en James Bond-film från tidigt 70-tal, väldigt retro! Kul med något annat än dagens moderna hus.

 32. Oj… Personligen gillar jag ditt hus som du har nu mer än detta. Mycket finare enligt min smak. Men grattis till husköpet! Spännande! 🙂

 33. Grattis ! Vad fick dig att vilja ha ett större hus,ditt nuvarande är väl enormt också ? Ingen kritik utan av nyfikenhet undrar jag bara vad som fick dig att vilja flytta.

 34. Alltså jag dör så fint det är. SÅ stort grattis!!!! Och det där är typ min dröm, säg till vad du behöver, jag flyttar in! Jag är grym på att rensa haha.

 35. Et stort tillykke – men uden Pingis var du nok ikke kommet så langt ….
  Jeg håber, at du sætter pris på hende….

 36. Jobbar man hårt ska man kunna unna sig också! Stort jättegrattis till ett helt fantastiskt hus! 👩‍👧‍👦🍾🍾

 37. Isabella! Herregud!! VILKET DRÖMHUS! 😍😍
  Stort grattis!! Lycka till och hoppas ni trivs, tvekar jag inte en sekund på! 👌🏽

 38. Du är ren inspiration källa för mig och många andra.Visst kostar ditt nya hus (som förresten är magisk) men du har och jobbar hårt för det du har. Du är en av få som jag beundrar.Är så glad för dig och dina fina barn!!!
  VH Danijela

 39. Wow!! Stort grattis till ett fantastiskt hus. Jag blir så inspirerad! Klart du har gjort något som inte många lyckas med. Klart du ska vara stolt och ge utryck för det. Taket för acceptans måste höjas i Sverige. Så trött på ankdammen, missunnsamheten och lagomtaket här. Du är fantastisk, har gjort något du såklart ska var stolt över och är en fantastisk inspirationskälla för många.

  Alla vill inte dit och man kan lyckas och inspirera på massa olika sätt. Allt från det lilla till det stora, var sak fin och viktig på sitt sätt. Men varför man ska bli upprörd över det ena men inte det andra är för mig oförståeligt. Allt som sticker utanför ramen verkar göra många obekväma. Det är synd att vi inte alla kan glädjas och inspireras tillsammans istället. Hoppas du fortsätter prata om det du är stolt över, om det så är att du köpt ett fantastiskt hus för 30 miljoner eller om det är små saker i vardagen.

  All lycka!

 40. Häftigt och modernt. Frågan är bara om du inte kommer tröttna på att köra långa vägen varje dag? Hoppas i vilket fall på en bra investering för dig!

 41. Hoppas att barnen kommer att trivas, men känns ändå lite sorgligt att ni ska lämna ”bullerbykänslan” i det gamla huset med alla vänner och kompisar som grannar. Lycka till!

 42. Grattis till huset. Superfint. Hoppas ni kommer trivas, o en pool lär bli poppis hos barnen. Våran är verkligen välanvänd den här sommaren😃

 43. Å herre gud! Ett hus som man bara fantiserar om i sin vildaste fantasi. Jag tycker att det är fantastiskt att du lyckas uppnå allt detta, jag menar du är ju inte ens 30! Grattis!

 44. Grattis till nya huset! Men hur blir det för barnen och kompisar? Du som alltid skrev om lyckan att bo som ni gjorde.

 45. Inte riktigt min smak men det är inte heller jag som ska bo där. 😉 Däremot vill jag gratulera till framgångarna eftersom det blir så extremt tydligt med ett sånt här köp. Det är helt galet vad du lyckats åstadkomma! Sinnessjukt ofattbart fast kanske ändå inte för dig som vigt i princip många av livets alla vakna timmar åt jobbet och de idéer du fått. Som utomstående utan några större kunskaper kring bolagsbyggande (om än nyfiken) så känns det helt ofattbart fantastiskt att du kommit så långt på så kort tid. Men offentlighetens ljus kanske är ett bra sätt att dra in pengar på ändå? Gratulerar än en gång!

 46. Fantastiskt hus med fint läge. Ni kommer trivas fint där! Tycker bara det var lite väl mkt rum. Men skönt med mkt utrymme iofs 😊

 47. Jisses! Det där är vad jag kallar ett riktigt snyggt hus. Jag älskar att allt inte är vitt och sterilt utan faktiskt har lite känsla och karaktär. Köket i trä, arkitekturen, de stora fönstren med mörka lister… Sjukt coolt! Det är lite Hollywood Hills-känsla över det 🙂

  Grattis till köpet!

 48. Du går från klarhet till klarhet. Så imponerad av ditt driv 🙂 Stort GRATTIS till ett riktigt drömhus, hejja dig!

 49. Väldigt fint hus 👍
  Hehe angående det du skriver i sista stycket så tänker jag mest att det nog inte finns särskilt många skilda småbarnsmammor under 30 över huvud taget… bara det är imponerande..

 50. Såg du förresten att planlösningen på hela huset ligger ute i rubrikerna på den artikeln? Jag tänkte iom nämnd säkerhet eller det spelar mindre roll därute?

 51. Stort grattis till ett otroligt vackert hus och bra jobbat! Du är en förebild för många unga kvinnor! Önskar dej och dina barn många glada stunder i ert nya hem! 🙂

  1. Var står det någonstans att hon köpte det för utgångspriset? Hittar själv inte slutpriset ännu på huset. Bara för att huset ligger ute för en summa betyder inte det att huset faktiskt köptes för det.

   1. Fint hus och fin tomt men över 25 miljoner och ingen strandtomt, nu är jag förvisso ingen mäklare men skulle gissa att det inte varit krig om huset för det höga priset och utan vatten. ”Gemensam brygga” är inte samma sak.

    1. Vet inte om du är ifrån Stockholm, Alexandra men Isabella köpte inte sitt nya hus för någon häpnadsväckande summa☺️ Självklart är 30 miljoner kr mycket pengar men jämfört med likvärdiga objekt och hur det såg ut för exempelvis ett år sedan är det inte dyrt. Jag har aldrig bott i något annat än villa på Lidingö (södra ön dock, har aldrig gillat norra men jag har haft mina hästar i stallet på Elfviks gård nära Isabellas nya hus i omgångar) och jag skulle säga att det nya huset ligger i en övre medelprisklass. För att få en sjötomt hade hon behövt lägga till ytterligare 10-15 miljoner kr. Dessutom brukar Elfvik vara svårsålt då man måste hitta en köpare som vill vara i fred eftersom det ligger så off, har dåliga förbindelser med Stockholm och resten av Lidingö, ingen gatubelysning så det är HELT kolsvart och öde där ute under en stor del av året, dessutom lerigt och smutsigt. Men det finns såklart många människor som trivs med att leva lantligt hyfsat nära stan men jag tror att Isabella kommer få en chock när vintern kommer. Det kanske går att promenera runt i klackar på hennes uppfart efter att någon har skottat men det är långt ifrån glamouröst att bo dör ute…

 52. Fick tårar i ögonen av texten och huset. Kände bara wooow… Så himla fint hus och så häftigt att en tjej ett år äldre än mig köpt det. Sjukt imponerande

   1. det var det första utgångspriset med den första mäklarfirman. Huset blev inte sålt och en annan firma fick ta över och satte ett lägre utgångspris. Artikeln är gammal.

 53. Känner mig nöjd att jag hjälpt dig en bit på vägen. Idag köpte jag din hårspray, 156:- kostade den och jag hoppas den fyller sin funktion😀Kan man reklamera den om man inte är nöjd? Kram från en som är 60+

 54. Kommer vi att få se bilder när du inrett huset sedan?
  Den inredningen som är på bilderna nu är den tidigare ägarens.

 55. Det är långt ifrån ALLA som förtjänar ett sånt WOW hus som du!! En som jobbat och slitit dygnets alla timmar ska med all rätt bo sååååå lyxigt! Jä-lar va avis ♥️♥️♥️

 56. Grymt bra jobbat Isabella! Verkligen! Håller med att inte många mammor under 30 kan göra detta! Men lovar att många, många där ute skull vilja göra det du gjort och gör! Du ska vara riktigt stolt för det imperium du byggt upp! Det är ju det alla människor strövar efter, att vara en god samhällsmedborgare, att vara lycklig, att skaffa familj, att vara ekonomiskt oberoende med mera, med mera. Man ska hylla och inte dissa människor oavsett! Självklart ser förutsättningarna olika för alla och alla är lyckliga på sitt olika sätt men ingen här kan ju inte imponeras av det du byggt upp. Du har också lämpar och slitit som alla andra dom lyckats med det ena eller det andra. Så fortsätt med det eftersom du verkar vara en go människa! 👍👏🥂

 57. WOW!! Fantastiskt! Mycket inspirerande prestationer som lett dig dit, säger inte grattis utan istället -bra jobbat.

 58. Fantastiskt!! Du går i täten för nya generationen kvinnor och speciellt mammor! Du är en så grym, cool och inspirerande förebild! Go go go girl!!!

 59. Vad grymt! Så himla fint! Verkligen en dröm att kunna köpa ett sådant hus! Innan 30 år blir svårt – men någon gång kanske! Heja dig!

 60. Härligt och så fint! , mkt bra investering. Både för ekonomin och familjen.
  Vid min mans och mitt första köp lånade vi 100% av bank. Vi renoverade och sålde 3 gånger innan vi 5år senare byggde vårt nuvarande hus. så jäkla Nice när man når sitt mål. Vårt nästa femårs mål är hus i spanien! Och nä vi kommer inte få det gratis, här skall jobbas hårt.

 61. Du är så himla cool! Älskar de sista raderna, du är en fantastisk kvinna som fascinerar mig enormt! Power-woman !

 62. Stort grattis! Vilket hus du köpt! Så befriande osvenskt – ett av de snyggaste, och dessutom mest praktiska hus jag sett i Sverige. Många här inne har kommenterat att detta inte är ett hus som passar en barnfamilj. Det var något av det mest inskränkta jag hört på länge. Antar att det är ni som bor i radhus och kör kombi när ni får barn? Själv har jag två vuxna barn, men det hindrade inte oss från att bo hur vi vill. Det viktigaste för ett barn är kärlek och trygghet, inte att bo i ett rött hus med vita knutar eller något annat som är ”lämpligt” för barnfamiljer.

  Jag är definitivt inte ett av Bellas fans, men i det här fallet (och förutsatt att du inte tar någon jättestor ekonomisk risk) är jag imponerad. Huset passar perfekt för er och jag önskar er all lycka i ert framtida hem.

  1. Så tänkte jag med innan jag flyttade utomlands. Nu efter tio år i USAs suburbs med stora moderna hus så inser jag att det är svenska röda hus som är unika. Att vara ”typiskt svensk” är unikt, globalt sett. Det sagt, jag tycker detta hus är Isabellas stil, fast hon klär sig mer tidslöst och klassiskt-vilket jag själv gillar- så har hon en väldigt modern trendig avskalad sida också. Huset passar henne säkert perfekt, där hon är i livet nu.

 63. Du är den kvinnliga versionen av MR.Grey , snygg, fantastiskt hus, bil och snart helt helt imperium, fattas bara en helikopterplatta men det kommer kanske ? 😊 jättegrattis !!!!

 64. Alltså stort grattis, så värd! Du verkar vara en stark och fruktansvärt fantastisk kvinna och mamma, är imponerad.

 65. Hej Isabella! Så otroligt maffigt och läckert det du åstadkommit!! Sån inspiration för mig! Jag har tänkt på kommentaren du fått om den som saknade den gamla Isabella, med toffs på huvet osv. För egen del har jag upplevt förändringen som en förlösande tid. Alltså sen skilsmässan känns det som ”proppen ur” och att allt fallit på plats på nåt sätt. Fast jag inte alls känner dig. Kommit på migsjälv flera gånger att tänka ”wow nu kör hon verkligen!”.

 66. Åh!! Jag vill också bo där!! Jag skulle jättegärna vilja se en planlösning, det är så svårt att ”se huset” när inte det finns tycker jag…

 67. Who run the world?
  Girls

  Who run the world?
  Girls

  Grattis till huset. Du förverkligar dina drömmar som ingen annan. Stort lycka till med alla drömmar du har nu och alla drömmar du kommer att ha!

 68. FAAN vad häftigt!! Du gör mig som kvinna STOLT! Girlpower!! hoppas ni trivs i nya huset! Grymt jobbat, förstår att du jobbat hårt för detta! SÅ kul o inspirerande!

 69. WOW! Vilket hus! Stort grattis! Så himla fint, förstår att det känns nästan overkligt 😃 Du är så inspirerande. Kram

 70. Alltså du! Världens strakaste kvinna! Du är en stor förebild!
  Heja dig! Grattis till huset och lycka till med flytten!💪🏻💪🏻❤️❤️❤️

 71. Fantastisk fastighet som vi gärna gör komplett med din pool och poolhus.
  Vi har precis avslutat poolbyggnation på Sjöviks väg i Elfvik. Kontakta oss gärna för samråd och inspiration innan du sätter igång.
  Vattenbutiken Täby

 72. Varför blir alla så impade av: Mer. Bättre. Större. Lyxigare. Cash. Money. Pengar? Själv följer jag bloggen för lite kul verklighetsflykt och spännande att följa nån som lever ett liv så olikt ens eget. Men imponerad av pengar har jag aldrig varit. Inte av eget företagande och ännu fler sminkmärken heller finns ju redan tusentals varför en till liksom. Hmm kanske av.. Isabellas mod att berätta om svårigheten att öppna upp i nära relationer – där kan jag bli impad – eller hennes starka kärlek till sina barn – också fint att se/läsa om. Men cashen? Stora hus? Kan nån förklara grejen för mig så blir jag glad.

  1. Tänker att de kanske vill glädjas med Isabella, vilket är härligt när man köpt en ny bostad! Kanske imponeras de av hennes framgångar inom karriären som verkar ge henne mkt frihet.

   Jag ser inte heller grejen med ”more is more” och tänker lite som du gör, men sålänge hon trivs och mår bra med sina beslut i livet så är ju det toppen för henne! 🙂

 73. Riktigt härligt hus. Vore jag dig hade jag byggt ett panic room eller lönngång med tanke på att du skrivit att du har galningar efter dig.

 74. Love the huge windows, such a modern house 🙂 Just my style as well! Looking forward to posts about home decoration plans etc.

 75. Jag blir så beklämd när så nybyggda (eller nyrenoverade/ombyggda) hus säljs. Vad ligger för sorglig historia bakom det, har någon byggt sitt drömhus och sen skiljt sig direkt? Eller dog någon?

  Superfint hus! Men jag undrar om det inte kommer kännas ganska ödsligt där mörka kvällar om man bor helt ensam?

  1. Åh!! Träffat han som byggt huset och han gjorde det mer som ett roligt projekt! Så ingen sorglig historia bakom just detta hus som jag vet iallafall 🙂

 76. O M G!!! Magiskt!!! Helt magiskt!!!!!! Vilken fantastisk investering du gör!!! vilken girlpower och jäklar anamma att satsa och inte ha jante hand i hand!!! Stort stort grattis Isabella!!!!!💥💪🏼

   1. På vilket sätt är jante anledningen till vård? F.ö. – Hur mycket skattepengar tror du inte Isabella bidrar med? Varför tacksam? Man betalar skatt och får vård. El så jobbar man och har privat försäkring och får vård.

 77. Drömhuset 😍 grattis!
  En fundering bara vad du ska med alla rum och badrum till? Oftast är du bortrest och bara barn varannan vecka.
  När man kollar på kändisar och deras hus. ”9 sovrum och 12 badrum” man bara undrar om de behöver så många toaletter 😅 En att skita på, en att pissa på, en gästtoalett, en sminktoalett, kattoalett, hundtoalett, barntoalett, kocktoalett, bakistoalett…..herregud

 78. Wow !!!!!!’ Fy så in i helskotta så jädra coolt!!!!! Hoppas du verkligen njuter och är så sjukt stolt över dig själv !!!! Många grattis kramar

 79. Så jäkla härligt att läsa övervägande hurrarop här inne. Jag vill också säga stort Grattis till drömhuset. Vilket läge! Och vilka ytor! Njut av framgången! ❤️🙏🏻☀️

 80. Grattis till ett fantastiskt hus! Spontant kände jag att ditt nuvarande hus var mysigare. 🙂 Gillar Bullerbykänslan som finns över det.

 81. HAHAHAHAHA! Folk är så dumma i huvudet så man blir mörkrädd! Huset är MAGISKT och du är så jävla grym och SÅ cool! Power 💥Alla som har en annan åsikt kan ju sticka upp sin bittra avunsjuka där den hör hemma!

  1. Haha, alltså… bara för att någon inte tycker att huset är supersnyggt (kanske pga att det inte är hens inredningsstil, personligen föredrar jag gamla trähus som är renoverade/restaurerade) kan den personen fortfarande vara glad för Isabellas skull. Huset är ju uppenbarligen Isabellas smak och stil och alltså: all glädje för henne!
   Däremot är man inte dum i huvudet för att man inte tycker att huset är MAGISKT 😘

 82. Grattis till nya huset! Väldigt snyggt.
  Du är verkligen bland de häftigaste kvinnor jag vet, alldeles fantastiskt.
  All lycka till dig och din fina familj, det förtjänar ni! ❤️

 83. Som Christina Schollin skulle sagt: Wow, wow, wow! Alltså det är så fantastiskt coolt och jäkligt rätt att du köpt det där huset.

  Rätt övertygad om att det kommer stå i historieböckerna om dig. Grattis till huset!

 84. Jag har aldrig kommenterar innan men jag har läst dom blogg i många år. Jag tycker att du är så grym som har kommit så långt i din karriär. Jag tror att du och dina barn kommer att trivs super bra. Stort grattis!
  Hejja dig Bella👊

 85. Wow! Ett stort grattis till ditt nya hus! Det ska bli så roligt att få se mer när du flyttat in! 🙂 Tänk vad roligt för barnen att ha så nära till vattnet och en egen pool 🙂

 86. Jag är säkert avundsjuk och blablabla och är samtidigt genuint imponerad över Isabellas driv, vilja och målmedvetenhet. Men jag blir fan lite ledsen av att det är så tydligt i kommentarsfälten att det är sån sjuuuuk status att ha pengar, konsumera, det är så ”coolt”, häftigt, ”målet med ens liv” osv. Gud får sån ångest i dessa klimattider, där allt pekar på att typ VÅRA barn verkligen kommer märka av effekten av en helt pajjad värld pga sjuk konsumtion, försäljning, hets till konsumtion, flygresor etc, att vi ändå blir så imponerade av detta? Fölket bara vill ha och vill ha.

  Jag menar INTE att det är Isabellas ansvar, hon ska göra vad hon vill, det är inte heller någon i kommentarernas enskilda ansvar. Det är bara så galet tydligt hur folk blir helt bländade av det här och därmed blinda. :((((

  1. Jag känner som du Ida, men vill hoppas att vi närmar oss en tid när det inte längre kommer vara coolt (kanske till och med lite skämsigt?) att konsumera, resa och äga.

   En kan läsa UnderbaraClara, Emmas vintage och Skillnadens trädgård för peppiga bloggar som bjuder på en annan typ av glammig vardag, fast mer mer fokus på hållbarhet.

  2. Håller med dig. Jag också tycker det är jättebra at Isabella har kommit dit hon är i dag trots sin unga ålder. Men som du skriver; det värckar som om dom är bländade o utan är blinda. Det värkar som at alla som skriver här tycker o menar det samma. Och det tycker jag är lite konstigt när det är över 200 olika personligheter som skriver här. Det är nåt hus jag velat köpa, men lycka till med nytt hus. :o) Men tyckte om dom stora yterna o at det var mycket stora ljusa fönster.

  3. Vad skulle du säga att egenvärdet, eller bara värdet generellt, av att ta hand om klimatet är? Att jorden skall vara för evigt för alla komade generationer? Alla arter kommer så småningom bli utplånade, människan likaså. Det är naturens gång.

  4. Tråkigt att många tänker så svart och vitt! Kan man inte få tycka att huset är fint och att Isabella har gjort ett grymt jobb SAMTIDIGT som man värnar om miljön? Förstår inte alls vad att ge henne beröm för huset och säga att det är estetiskt snyggt har att göra med att folk inte bryr sig om jorden alls längre? Såklart drömmen vore att allt skulle fungera helt problemfritt men så ser inte en realistisk värld ut. Så alla ni som tycker detta är SÅ förfärligt lever förmodligen inte heller ett liv utan att konsumera. Ni kanske har bostäder, bilar, reser ibland? Men det är alltid väldigt lätt att sitta bakom en skärm och tycka en massa. Nej, gå till er själva och gör vad ni kan för att bidra till ett bra samhälle och gärna för er egen skull och inte för nån annans! Det som är lycka för någon behöver inte behöva betyda lycka för någon annan, men att peka finger känns minst lika smaklöst som att köpa nytt hus och få glädjas över det 🙂 Ingen är perfekt och alla försöker nog leva så gott dom kan utifrån sina förutsättningar och mål. Tror det är farligare för mänskligheten att sitta med fördomar och tycka si och så om folk och deras val, det om nåt skadar framtida generationer och våra barn! Ha det gott allihopa! 😀

 87. Wow, vilket drömhus!! 😍😍
  Önskar verkligen dig all lycka med ditt nya boende, så häftigt att läsa om den resa du gör, du är verkligen en förebild!

 88. Jag brukar tänka, Wow! go, Isabella! när du investeraroch kör på, men den här gången förstår jag ingenting. Du flyttar från en dröm för dina barn med alla kompisar i husen bredvid till ett häftigt hus mitt ute på vischan. Elfvik är fantastiskt vackert med konferensanläggningar, och hästhagar, jag vet hur det är där. Men samtidigt väldigt ödsligt. Jag tror inte det blir spontanlek på gatan eller hemma hos grannen efter förskolan eller på helgen därute, utan barnen måste skjutsas till kompisar i många år framöver. Är det så viktigt att bekräfta för dig själv att du kan köpa precis vad du vill, när du vill? du lockar barnen med egen pool, men förstår de att kompisarna inte följer med i flytten? Jag hade förstått om du köpt ett skärgårdshus för helger och semester, men inte detta köp.

  1. Kan väl fan inte bo efter vilka grannar man har för att barnen är vänner? De bor fortfarande på Lidingö. Det är inte flera mils avstånd vi pratar om. Hade aldrig bott kvar i ett hus för att ungarna har ett par vänner runt husknuten om jag hittar ett drömhus i, fortfarande, SAMMA håla.

  2. Men herregud vilken kommentar!! Jag TROR Isabella är smart nog att t sådana beslut själv och att hon har löst skjuts hit och dit. Varför kan du inte bara gratta? Måste du slänga ur dig det du gjorde..? Fy vad patetiskt du verkar vara.

 89. Wow alltså vilket hus, hoppas verkligen att du förstår hur duktig du är och du ska vara så jäkla stolt! Gymt bra jobbat Isabella!!!

 90. Du är grym! Heja dig! Tack för en inspirerande och bra blogg! Följt dig i många år och blir alltid lika motiverad och glad när jag går in på din blogg. Fortsätt kämpa, du kan komma exakt hur långt du vill!

 91. Stort grattis till det nya huset! Är ett av de finaste hus jag sett, helt sinnes snyggt!!! Håller tummarna för att vi får se massa mer av det längre fram🙌🏼👏🏻

 92. Wow, what a house! Dette fortjener du så sykt Bella!! <3 Jeg heier på deg -sterke, vakre kvinne! Stor klem fra Norge <3

 93. WOW!!! 😍😍😍 Du är så grym och värd detta Bella! Stort lycka till med den kommande inflytten, ska bli spännande att se hur du sätter din prägel på ert hus! 👌🚀😍

 94. Grattis till nya huset. Må Gud välsignar er och skänka er mycket glädje där. Ett hem är platsen som man ska känna sig hel.

 95. HELT fantastiskt ! Vackert! AmaZing natur! Du har kämpat i många år och jobbat hårt för att komma till denna nivån. Helt magiskt hus. Underbart att Du äntligen hittat ett perfekt hus för er

 96. Dear Isabella
  The comment of spent money despite your age brings no great value to be withdrawn as a paralell of success. If it would, it would be short listed. Success is not about time or age. It is just a preference on ”now” measured by whom ever it may concerne. I understand this is your gift to youself for all the effort you put into your dreams. However, a home is filled with memories, not just great walls with a pricetag on it and only you have the power to create a home despite your surroundings. A happy home is a happy home. Simple as that!
  Keep on kicking the crap out of preconceptions, but please do not underestimate your customer. We are great number of moms making a buck without the buzz!

  1. You can be rich and happy. Have poor people forgotten that or do you really walk around thinking all rich people doesn’t feel happiness and harmony to reduce your own anxiety?

   1. Not sure if you got my point in the post because the answer is so out of place. If anyone needs to reduce their anxiety, take a Xanax!

 97. Sälj inte ditt nuvarande hus! Närheten till kompisar och grannar är så mycket viktigare för barnen än att bo i ett exklusivt hus. Barnen kommer vilja leka med kompisar efter skolan i många år till och då är det bättre att bo i ett område med gångavstånd till vänner.

  Jag har själv fyra barn och vet hur viktigt och bra det är med närhet.

  1. Närhet kan man få även om man inte bor fysiskt nära sina kompisar. Dock kanske det underlättar för dig som förälder om de bor nära så att du slipper skjutsa etc. Nu vet inte jag var du bor, men många barn i Stockholm går inte i den lokala skolan, vilket innebär att deras vänner kan vara utspridda över hela stan. Så tycker definitivt inte att just den aspekten som du tar upp ska hindra Bella från att flytta. Dessutom, som många påpekat, träffar de ända kompisar i förskolan. Varför inte se flytten som en möjlighet att träffa nya människor?

 98. Har följt dig i princip enda sedan du gick på gymnasiet utan att skriva en endaste kommentar men denna gång kan jag inte lämna bloggen utan att lämna avtryck. Wow vilken imponerande kvinna du är! Du är verkligen en sann inspiratör. Stort grattis till dig! Ett riktigt power-hus!

 99. Åh vad snyggt! Jag ser fram emot att se dig sätta din prägel på detta underbara hem. Grattis till fortsatt framgång!

 100. Kommer få så himla mycket skit från andra i det här kommentarsfältet nu men jag måste säga någonting.
  Jag blir rent utsagt rädd(!) när jag ser hur himla förtrollade folk blir av det här huset, alla som skriver ”goals”, ”drömmen” etc etc. Isabellas livsstil, och för övrigt alla andra rika människors livsstil, är ingenting att eftersträva. Om alla skulle leva såhär så skulle det gå åt helvete med jordens klimat innan vi hann säga pip. Och det är inte ”oj vi hade en varm sommar igen” utan ”oj, vi kan inte odla mat längre”, ”oj vi har inget dricksvatten längre”, ”oj människor på två tredjedelar av jordens yta har ingenstans att bo längre/kommer dö för att det blivit för torrt, för varmt eller pga höjda havsnivåer”. Det är den här livsstilen vi måste jobba IFRÅN, inte se upp till. Det här sättet att leva är direkt oansvarigt gentemot kommande generationer, både att köpa ett gigantiskt hus men även frekvent resande med flyg, lyxkonsumtion etc. Folk på landsbygden är oroliga över höjd skatt på drivmedel som gör att det blir dyrt att åka och handla eller ta sig till jobbet, folk nojar över källsorteringen, människor slutar äta kött/flyga flygplan/köra bil/shoppa grejer för att dom är oroliga för miljön, samtidigt som rika människor låtsas som ingenting och svinar ner hela planeten med sin livsstil helt obehindrat. Skämmes tamejf*n.

  1. +1000000!!!!!!!!!

   Vågar knappt kommentera sådant här längre då en bara får höra att en ”inte kan vara glad för andras skull/är avundsjuk”. Förlåt men det sista jag vill är att gå och lägga mig varje kväll och veta att jag är en (stor) anledning till att jorden går under.

 101. Man får väl se hur länge glädjen från huset varar. Ser som ödsligt läge och långt från stan och kompisar. Blir nog inga spontana lekstunder med kompisar för barnen. Och bara delvis sjöutsikt. Nä. Känns som oegomtänkt köp.

  1. Maria: Tror inte man går och spontanköper ett hus för närmare 30 miljoner… men det kanske bara är jag som tänker så…

  2. Kan inte låta bli att skratta när jag läser den här kommentaren. Den är så dum så att den är underhållande. Men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka riktigt synd om dig, då du uppenbarligen inte verkar må så bra. Hoppas du är på ett bättre ställe i livet snart, där du slipper kommentera saker som denna. Take care! 🙂

 102. Många nämner i kommentarerna att huset ser ut att ligga ”ensamt” och att barnen behöver närheten till sina kompisar osv är det bara avundsjuka eller vad?! Många barn (inkl jag och min bror när vi var små) bor på landet,långt från kompisar och det går alldeles utmärkt,då är det betydligt längre från kompisar än vad Bellas barn kommer vara,de är väl dessutom långt ifrån kompisarna på gatan när de är hos sin pappa….förstår inte varför man måste kasta in barnen i det hela! Dock jag tror att Isabella kanske kommer sakna närheten till föräldrarna och föräldrarhänget men det finns väl nya grannar att lära känna 🙂

  1. Avundsjuka?? Antagligen påpekar dom det för att Bella själv har skrivit om hur viktigt det varit för barnen att bo nära sina kompisar. *suck*

 103. Det är få förunnat att kunna leva ut sina drömmar. Det krävs en vilja av stål och beslutsamhet som är snudd på utomjordisk.
  Alla vill leva i en drömvärld och jag lyckönskar detta blonda yrväder att hon lyckats övervinna alla hinder och nu kan skörda frukten av många års hårt arbetande.

 104. ALLTSÅ SÅDAN POWER-KVINNA DU ÄR!!! Fortsätt så!!! Underbart!!! Fick gåshud av sista meningen i inlägget 😀

 105. Familjen som verkar bo där just nu har många tunga designklassiker. Skulle vara spännande att läsa Isabellas tankar om alla inköp och budget för dessa som ska till nu.

  Huset har legat ute länge på försäljning så vitt jag har kunnat läsa. Priset har sänkts från 30 till 25 miljoner. Hur ser Isabella på detta ur en ekonomistas synvinkel? Är huset en investering med tanke på hur lång tid det tog att sälja?

  (personligen tycker jag att det är skitsnyggt. jag som i vanliga fall inte gillar mörka och murriga färger. skulle gärna bo helt avskilt, ännu hellre på landet)

 106. Grattis! Sjukt imponerad av dig! Och så glad att min nu två-åriga dotter kommer växa upp och se att framgångsrika företagsledare också kan vara 27-åriga småbarnsmammor.

 107. Wow alltså jag finner inga ord- vilket hus! Ett riktigt ”håll käften hus”! Du är så otroligt värd det, är så imponerad över ditt driv. Ser framemot att se hur du stylar huset och hur du sätter din prägel på det. Njut! Kram Ida

 108. Fantastiskt fint hus!! Men snälla, börja inte med att riva ut något direkt när ni flyttat in, allt är så fint precis som det är nu..!

 109. Så fint hus och fantastisk miljö!!! Kommer att bli en oas för dig och barnen. Många av Sveriges och övriga världens rekreationsområden har just ett sådant här läge. Kommer att bli så bra🙌

 110. Viktigast av allt är att du är nöjd och glad, det verkar du vara, så grattis!

  Något tänkvärt dock. Såg ett sånt där My crib program med en rockstjärna i USA som bodde i en tvåa, givetvis blev han ifrågasatt, hans svar var ”You can only be in one rom at time”

 111. Heja dig! Life goal – världen behöver fler starka kvinnor! Det sticker såklart i ögonen på andra att kvinnor lyckas men kör på.

  Du är grym!!!

 112. HerregUuUuUu vilken dröm! Satt med hakan på golvet igår när jag såg bilderna på insta. Verkligen life goal – SÅ imponerad.

 113. Grattis!! Såå sjukt coolt, blev helt golvad av bilderna igår kväll haha 😀
  Det ser helt fantastiskt ut, ska bli så roligt att följa inflytten och hur ni kommer trivas. Och även poolbygget, wow. Du är en sån inspiration!
  Kram

 114. Vilket magiskt hus! Och det känns liksom som att det redan innan du flyttar in passar din inredningsstil och har rätt känsla. Fantastiskt!

 115. Herregud så häftigt! 😄👏🏻
  Du för övrigt är helt magisk, en av Sveriges vackraste kvinnor och helt fantastiskt vad du har åstadkommit helt själv! Du är verkligen en inspiration!

  Grattis till det magiska huset! 😄

 116. Vilket härligt hus! Fortsätt vara som du är: stolt, glad och tacksam över dig själv och ditt liv. Världen är ändå full av tappade sugar. Vi som vill framåt inspireras. Ser ett inre driv som materialiseras. Både fascineras av OCH ser bortom ytan. Själv drömmer jag om att kunna jobba som mäklare en dag. Ett sätt att hjälpa människor hitta hem. Fint att du lyfte fram personen som hjälpt dig på resan. Kram!

 117. Grattis till huset såklart!
  Priset handlar ju i stort sätt om tre faktorer: läget, läget och läget.
  Köp samma hus i Gullspång och du kommer undan med 5 mille. Lätt!

 118. Men en sak som jag reagerar på.. Det är så många som skriver att de inte har kommenterat i bloggen förut men att de måste göra det nu för att de blir SÅÅÅÅ IMPONERADE. Av vad? Av att en rik kvinna köper ett snuskigt dyrt hus?

  Förklara för mig vad som är så imponerande? Det är inte så svårt att köpa ett snuskigt rikt hus om man är snuskigt rik. Ingen bedrift alls. Däremot är det en bedrift att jobba hårt, vara godhjärtad, hjälpa andra och tänka på miljön etc. Varför inte berömma för det istället? Är inte det mer imponerande??

  Gratulerar Bella till ett fantastiskt hus. Men det jag blir imponerad över är inte att du har köpt det utan imponerad blir jag snarare av allt annat vettigt du antagligen och förhoppningsvis har gjort i ditt liv. 🙂

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

 119. Vilket hus! Grattis!!! Inredningen är ju så perfekt att man nästan önskar att du kan få med den på köpet. Verkligen speciellt och fantastiskt!
  Trevlig helg!

 120. Nä Bella, vilket fantastiskt hus!! Det är bara att gratulera. Blir så glad för din skull. Ser ut som att det är byggt för dig. Så spot on Isabella liksom. Tänk att du har den möjligheten och kan ge dina barn det också. Igen, stort grattis!!!

 121. Och själv sitter man i en hyresetta och sparar som tusan för att kunna köpa sig en etta för 1,2 miljoner. 🤣

 122. Hejsan,
  Snälla Isabella vart kommer soffan och soffbordet ifrån??. Jag är helt tagen av det!! Måste köpa!! Sååååå tacksam för svar 😭♥️

 123. Stort grattis, det är du värd. Du har jobbat hårt i många år. Önskar jag var lika ambitiös och rik som du. Kramar 🙂

 124. Wow vilket dunderfint hus! Helt o min smak😀 har du någon aning om vilken tillverkare/arkitekt det är?
  Mvh Johanna

 125. Hej på er alla!
  Jag kan bara konstatera att Isabella besitter entreprenörskap, företagsamhet och mod utöver det vanliga och jag är verkligen imponerad av hennes framgångar. Grattis Isabella till det häftiga huset och ha det bäst nu! 👍😍

 126. Lyssnade på framgångspodden idag där du var med. Fantastiskt program och du är en sann inspiration speciellt till alla tjejer! Njut av ditt fina hus och barnen, tänk att du skapat allt detta själv, helt fantastiskt.

 127. Det är toppen att du investerade i ett hus för 30 milj. Pengar är ju till för att slösa. Jag är också miljonär, jag gillar att spendera mest på bilar och massa annat roligt resor. Men framöver ska jag köpa mig ett roligt hus jag med. Jag ska investera mer. Man ska inte sitta på pengar om det finns då ska det spenderas. Jag har kollat på en herrgård i Värmland för 12 milj kronor det är så jäkla schysst med jättestor lustgård och skog och mark, och jätte stor ladugård och mega stort hus 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..