ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mitt nya hus!

/

Den åttonde november flyttar barnen och jag in i vårt nya hus ute vid Elfvik på Lidingö. Det är 352 kvadrat, 2100 kvm i tomt, har egen infart från vägen och 100 meter ner har vi en brygga som vi delar med några grannar och det ingår båtplats. Det är ett fantastiskt hus och jag har svårt att smälta att det faktiskt är mitt snart! Det var min mäklare Johan Holmgren på Gadelius som tipsade mig, detta blir boende nummer fem som han hjälper mig med. Han har verkligen varit med på hela resan, från en etta till detta hus. Allt på åtta år.

Det finns nio rum, tre med badrum, tre stora terasser, öppen spis, kök med walk in skafferi och vinrum. I ena flygeln har jag ett master bedroom med sovrum, walk in closet och badrum i ett. Det är helt ljuvligt. Och nästa år byggs det pool och poolhus! Jag hittade faktiskt en artikel om huset här.


Det är inte så många skilda småbarnsmammor under trettio som flyttar in själv i ett hus för närmare 30 miljoner men någon ska väl vara den första. Här kommer barnen och jag att stormtrivas.

441

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00