Weekend i London

Älskade helg. Jag lämnade inte hotellet förens det var dags för middag. Jag tränade, åt långfrukost och slukade nyheter och långa reportage. La mig och vilade i sängen mitt på dagen, hade tre spa-behandlingar och myste vid poolen i sällskap av tidningar, en vegansk brownie och espresso. Livet.

Så avkopplande! Sedan kom Tara (hon landade från Zurich med borttappat bagage men som tur vinner jag SM i mest packning för varje resa), vi spa:ade, jag fick håret fönat (bokar det varje kväll när jag är på resande fot)och sedan drack vi vin, snacksade och pratade om vad som har hänt i livet efter St Tropez.

Vi åt middag på Sexy Fish. Deras efterrätter är bland de bästa jag vet, doughnuts som man doppar i choklad, mango och kolasås, ljuvlig cheesecake-glass och en nougat-foundat. Herregud. Egentligen vill man hem och lägga sig raklång efteråt och andas men vi var sugna på att gå vidare så vi hamnade på en annan favorit…

… Nämligen Chiltern Firehouse. Här har jag många roliga minnen ifrån. När jag blir gammal ska jag skriva en bok om allt galet som hänt i mitt liv. Så mycket roliga och fantastiska upplevelser. Framför allt har händelserna fått mig att verkligen lära känna mig själv. Jag står väldigt stadigt.

Gulligt av hotellet! Tara sov över hos mig, vi åt frukost ihop och sedan tog jag en tur i Hyde Park. Nu väntar flyg hem till barnen!

 1. Hej Isabella!
  Jag har en fråga. Du verkar väldigt ofta äta på lite finare restauranger och göra många aktiviteter som kostar rätt mycket pengar, så jag undrar vad som händer om du umgås med en vän som inte har lika god ekonomi som du? Anpassar ni restaurangen/aktiviteterna efter dennes ekonomi eller brukar du då bjuda vännen? 🙂

  1. Den frågan har jag också ställt vid två tillfällen men svar har uteblivit. Kanske inte omger sig med personer som inte kan leva på samma nivå som hon själv.

 2. Klart dom skriver så, du har ju spenderat massor på hotellet,. Jag har bott där på poäng och då får man inget tack.

  1. En stor blogg där man kan skriva om hur gulliga de på hotellet är hjälper nog också för att få lite extra.
   Enda gången jag fått något extra var när jag bodde på hotell över min födelsedag (tjänsteresa), då fick jag en hälsning och ett litet paket på rummet. Det tyckte jag var omtänksamt. Visserligen har företaget jag jobbar för avtal med det hotellet och jag bodde där för tredje gången på två år så det gjorde kanske att de brydde sig extra.

   1. T o m trestjärniga hotell i Österrike brukar skicka med present till barnen. Skickar födelsedagshälsningar och julkort. Detta är bara god och trevlig marknadsföring.

    1. Det låter trevligt! Har inte varit i Österrike så det har jag missat. Min kommentar ovan gällde ett hotell i Hamburg, kom sen på att jag bodde privat en helg i Hamburg på ett annat hotell när det var St. Nicolaus (6 dec) och då stod det chokladtomtar utanför varje rumsdörr på morgonen, kostar så lite och gör en så glad.

 3. Fin selfie på dig å Tara – ni båda strålar verkligen ⭐️ Låter som du haft en skön helg i London med rejäl avkoppling där de inre batterierna laddats inför kommande vecka/veckor. Ha nu en fin söndagkväll med barnen.

 4. Hej Isabella!

  Skulle vara jätteintressant att höra var du läser om nyheter, business och politik och liknande input från omvärlden från, det finns ju ett myller, kanske har du några bra tips på någon okänd pärla?

  Tack för en kanonblogg!

 5. Ärligt talat, är det inte dags att även du börjar ta ansvar för jordklotet och vår miljö? Börjar tycka du är osmaklig med alla dina resor överallt hela tiden. Kanske dags att landa i dig själv och hemma istället?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..