ANNONS
Integritet på Tailsweep

En utmaning

/

Jag landade strax efter fem. När man använder Arlandas special-service så blir du hämtad vid gaten, du får kliva ner för trappan och hoppa in i deras bil, du blir körd till lougen och då hämtar personalen din väska så länge. Min bil är parkerad precis utanför så inom loppet av 15 minuter är jag påväg hem. Jag älskar det.

Jag hämtade upp barn och sedan blev det middag hemma. Jag åt sötpotatis med grönsaker och guacamole. Fantastiskt gott.

Astrid Lindgren går varmt hemma hos oss. Ikväll läste vi Lotta på Bråkmakargatan. Nu väntar en lång dusch och sedan förbereda veckan som kommer. Jag har ett litet tips angående att få igång motivationen; och det är att fråga sig själv ”What are you fighting for?”. Helt plötsligt väller det upp tankar och känslor. Var är det du egentligen vill med livet? För min egen del kan listan göras lång. Men självständighet och att vara oberoende står högst upp. Det är ett liv jag gärna sliter för att få ha.

Trevlig kväll på er!

46
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00