Sally-dag

Jag hade ett möte imorse som jag behövde ta, det kan vara en av de största affärerna hittills i mitt liv så det var bara att åka dit. Så spännande. Jag berättar mer senare. Det är verkligen tacksamt att ha hjälp hemma med barnen, att kunna få passning i 90 minuter gör livet smidigt. Samtidigt som barnen har superroligt och får prata engelska under tiden. Det är häftigt hur mycket de förstår efter snart ett halvår. Verkligen en investering i deras framtid.

När jag kom hem så kom Odd och hämtade Gillis, vi bestämde nämligen att vi skulle ha egentid med varsitt barn från lördag-söndag. Så nu är Gillis med Odd själv och jag har Sally. Barnen är ju pesudotvillingar och det märks på dom, de är extremt tajta och älskar att umgås. De vill göra allt tillsammans. Detta är första gången vi har egentid såhär och jag tror faktiskt att det kan vara skönt att få ha ensam mamma och pappa-tid. Värt att testa i alla fall 🙂

Sally och jag började med lek i parken nära oss och en promenad (hon behövde sova). Nu väntar besök till en annan park där det finns en studsmatta (hon älskar att hoppa) och sedan ska vi ut och äta ikväll bredvid parken. Hon har valt kläder själv och ville känna sig fin. Hon är precis som Gillis – en lillgammal och rätt mogen varelse, hon älskar att få gå ut och äta och beställa mat. Hela hon myser in sig i situationen. Idag ser hon fram emot att få beställa äppeljuice, kyckling och jordgubbsglass.

Ser fram emot vår lördagskväll!

LOADING..