Fredagsmys

Jag älskar fredagar!

Lunchen för att fira Simon blev väldigt lyckad. Vi åt på klassiska Sturehof och pratade om bolaget och allas roller. Det är speciellt att jobba i ett tillväxtbolag. Det skiljer sig enormt mycket från att vara anställd på ett storbolag. I ett tillväxtbolag har man alltid känslan av att man är lite underbemannad och att man knappt hinner bli varm i kläderna innan man möter nästa utmaning inom sin roll. Antingen avskyr man det eller så älskar man det.

Ett knep som teamet nämnde var att alltid vara här och nu mentalt. Börjar man fundera på nästa veckans uppdrag och reseschema blir man stressad. Man tar varje dag och vecka som man befinner sig i och går fullt in i den. På fredagarna stänger man av och verkligen har helg med noll jobb.

Jag längtade verkligen till fredagskvällen med barnen. Gillis hade ett nytt lego hemma som man lär sig att koda en robot, sedan styr man den via sin iPad. Efter förskolan påbörjade vi bygget.

Jag har fått barn med breda smaklökar. De älskar ostar och Sallys favorit är tryffelsalami. Gillis och jag äter ju inte det men det stoppar inte Sally (vilket är bra såklart). Vi körde lite eftermiddagssnacks när vi kom hem. Fransk bondost, knäcke och Hayleys sylt. Sally åt sin salami och barnen drack äppeljuice.

Sedan blev det rödbetor med chevré och skagen, löjrom samt en sallad. Som två mellanrätter. Mums! På bordet stod det också soyafärs och pasta med pesto.

Efter middagen blev det chokladprovning!

Jag älskar att botanisera i affärer och köpa med mig choklad. Jag äter lite varje dag. Livets lyx. Barnen fick vara uppe rätt sent till halv nio. Gillis var så fin och kom och sa ”Mamma, jag har fått den bästa familjen med dig och pappa. Jag visste inte vem som skulle bli min mamma när jag kom ut ur din mage men så var det du!”

Älskade barn.

(Sedan la han till ”Jag trodde faktiskt att du skulle ha jättestora öron mamma men dom var helt vanliga”.)

… Barn :- )