ANNONS

Vardagshjälte

/

I samarbete med LG

Innan semestern fick vi en leverans från LG till kontoret med en riktig vardagshjälte, nämligen ett steamer skåp – LG styler.  Min stylist Sascha steamar dagligen mina kläder, och det har hon fram tills nu gjort med en hand steamer. Men nu kan vi istället bara hänga in det plagg jag ska ha på mig under dagen i Stylern. Samtidigt som jag får hår & make fixat på morgonen, och Sascha kan jobba med annat under tiden. Älskar att effektivisera tiden!

Image 27 png

Image 25 png

Det här steamer skåpet slätar inte enbart ut skrynklor, utan den har också en funktion som ger en uppfräschning av kläderna samt tar till 99,9% bort pollen, damm och kvalster. Så efter att ha använt en tröja en hel jobbdag får den hängas in i skåpet där all lukt försvinner med hjälp utav ångan. Går även att sätta in en doftservett i ett filter som gör att kläderna luktar nytvättat. Så himla smidigt, och vi slipper gå till kemtvätten med kläder som inte blivit smutsiga.

Image 37 png

Det här skåpet kommer verkligen att komma till användning varje dag!

I samarbete med LG

35
99

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00