Vardagshjälte

I samarbete med LG

Innan semestern fick vi en leverans från LG till kontoret med en riktig vardagshjälte, nämligen ett steamer skåp – LG styler.  Min stylist Sascha steamar dagligen mina kläder, och det har hon fram tills nu gjort med en hand steamer. Men nu kan vi istället bara hänga in det plagg jag ska ha på mig under dagen i Stylern. Samtidigt som jag får hår & make fixat på morgonen, och Sascha kan jobba med annat under tiden. Älskar att effektivisera tiden!

Image 27 png

Image 25 png

Det här steamer skåpet slätar inte enbart ut skrynklor, utan den har också en funktion som ger en uppfräschning av kläderna samt tar till 99,9% bort pollen, damm och kvalster. Så efter att ha använt en tröja en hel jobbdag får den hängas in i skåpet där all lukt försvinner med hjälp utav ångan. Går även att sätta in en doftservett i ett filter som gör att kläderna luktar nytvättat. Så himla smidigt, och vi slipper gå till kemtvätten med kläder som inte blivit smutsiga.

Image 37 png

Det här skåpet kommer verkligen att komma till användning varje dag!

I samarbete med LG

 1. wow vad skönt att slippa stryka! Mem seriöst, 23 000kr?! Vem har såna summor som bara ligger å skräpar så man kan köpa ett strykskåp?

  1. Fast om den används dagligen så kan jag tycks att det är välinvesterade pengar. Det blir ju ca 65 kr om dagen på ett år, som en jäkligt billig lunch

   1. Ja men du ska ha plats för den hemma och summan i en klump, inte på avbetalning. Jag är student och har 2 barn, min sambo jobbar. Vi väljer att spara och använda pengar till att göra saker på tu man hand när barnen är hos pappa eller äventyr med barnen. Mi nen är viktigare än ett torksskåp även om det skulle underlätta vardagen.

 2. Vilken praktisk sak!
  Jag blev förstås nyfiken på priset och kollade upp det.
  Nu förstår jag varför priset inte nämndes i blogginlägget.
  Men LG säljer förstås andra grejor också 🙂

 3. Vad smart! Skulle vilja ha en handhållen streamer då jag hatar att stryka och ett sånt där skåp får jag inte plats med hemma. Men måste vara mer skonsamt för kläderna och mer ekonomiskt än att ta de till kemtvätten hela tiden om de inte är smutsiga utan bara behöver fräschas upp 🙂

  1. Haha du är för rolig alltid hittar du nåt att kommentera och sen länka din blogg som vanligt. Men tja vad gör man inte för att locka läsare till sin blogg 😂😉

    1. Tala för dig själv och inte för ”folk” i allmänhet. Jag hittade bloggen via Bellas blogg och gick in för att jag tycker att Berith verkar vara en mjuk och härlig person. Det är jag glad över!

     Det är en stor skillnad på att lämna relevanta kommentarer och samtidigt länka till sin blogg och att BARA göra reklam.

   1. Eller hur, Milla? Kommenterade nyligen just ang kära Berith som försöker locka läsare till sin blogg/sida(?). Får motsatt effekt på mig iaf. 😂😂

   2. Men varför kliar det på dig för att hon gör det? Låt henne länka. Det är väl klart att man vill ha följare till sin blogg om man har en? Ser inte problemet!

 4. Vad många översittar kommentarar det finns här.

  Jag tycker skåpet är jättesmart och bra, dock inte för en privatperson och de flesta som läser här är väl privatpersoner antar jag? Jag har pengarna men jag skulle inte för något i världen köpa ett sånt skåp för 23.000 kr som någon här ovan skrev att de kostade.

  men hade jag haft eget företag eller om vi var ett mindre företag som hade många som använder finare kläder så hade man kunnat köpa in det som företagsprodukt.

  Smart grej LG. 😉

  1. Det beror väl lite på vad man jobbar med. Jag har kostym varje dag och det finns inte på världskartan att jag hinner stryka/steama allt själv så den där betalar sig ganska snabbt om man jämför med vad kemtvätt kostar. Jag är privatperson btw, och alla jag jobbar med varav ungefär hälften har städerska som stryker och övriga lämnar in på kemtvätt. Och då är vi bara en av alla ”kostymskravsarbetsplatser” i Sthlm.

 5. Vilken fantastisk pryl! Älskar allt som effektiviserar vardagen, och detta är ju ett praktexempel på just en sådan sak. Min enda tanke var vattenåtgången. Eftersom jag själv äger en handsteamer vet jag att det går åt litegrann per plagg. Har känslan av att ett steamskåp drar ännu mer, men å andra sidan kan man ju streama flera plagg åt gången med ett steamskåp (toppenbra). Det kanske går på ett ut, och om inte, vilket är bäst ur en sån här synpunkt? Finns det någon här som vet? Känns ändå som en angelägen fråga just den här sommaren 🙂

 6. Men oj vilken besparing att slippa gå till kemtvätten med alla kläder som inte är smutsiga!! För min egen del lämnar jag bara de som behöver kemtvättas.

  1. Verkar ju toppen att man kan fräscha upp plaggen efter en användning inför nästa och att de blir mindre skrynkliga på samma gång 🙂

 7. Wow vilken härlig grunka!

  Kolla gärna in på min blogg där jag skriver om mode och psykisk ohälsa. Det brukar ju alla göra reklam om iofs så jag har slängt in 12 kattungar, 7 barn(åttonde på g), en valpkull(blandning Dobermann x Tax) och en helt unik livshistoria där salta bad blandas med en näve bröstkarameller i pappstrut och mobbning som stärkte mig.

 8. Har läst om det där skåpet förut, sjukt smart! Vore en dröm att äga, men tills dess att ekonomin finns får den nog bli en hand steamer 🙂

 9. Hej Isabella!

  Vilken hand steamer har du använt? Funderar på att köpa men vet inte vilket märke som är bäst.

  Ha det bra!

 10. Jag är för lat för att stryka så jag sprutar vatten på mina kläder och hänger dem till tork över natten. Blir nog inte lika bra resultat men det duger 😀

 11. Man kan också hänga in plaggen i duschkabin/ innanför duschdraperiet/ i nödfall på toan o stänga dörren och sätta igång duschen med hett vatten någon minut. Bra resetrick! Alt hänger man in de skrynkliga kläderna på toan när man duschar.

 12. jag tänker att det på sikt också blir ekonomiskt. Man spar alla kostnader hos kemtvätten och eventuellt spar på miljön också? (Obs, vet inte så mycket om kemtvätteris miljöpåverkan)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..