Hösten 2018

Jag befinner mig hos frisören idag så jag tänkte passa på att skriva ner mina mål för hösten. För mig betyder hösten mer nystart än nyårsafton. Jag älskar att få komma tillbaka helt nyladdad och redo:

Privat: 

1 Komma in i livets nya rutiner med varannan vecka livet. Under mina barnveckor så ser jag fram emot att verkligen kunna bromsa ner i tempo och njuta av tiden med Sally och Gillis. Jag ser fram emot att kila iväg på en bio efter förskolan, gå ut och äta ihop och framför allt hinna resa mer tillsammans. Det har varit så svårt när vi har haft tre dagar på oss. Jag har blockat v.44 i kalendern (höstlov). Just nu lutar det åt Dubai, vi tre och vår fantastiska aupair. Väldigt roligt!

Img 5921.jpg

Sist jag var i Dubai med barnen då bodde vi på Atlantic. Toppenhotell för barnfamiljer, nästa blir lite lugnare dock

2 Behålla träningen två gånger i veckan oavsett hur tajt veckorna är. Jag behöver träningen för att må bra. Jag tränar styrketräning med Pontus och jag älskar det. Veckans tredje pass får variera varje vecka, där är FitnessCollection perfekt. Barrys ibland eller yoga ibland.

3 Hitta en rutin för meditation. Jag har laddat ner en app som heter Headspace som jag gillar. Målet är fem minuter om kvällen. Enkelt och ger mycket.

Img 3899.jpg

Vår sista resa till Thailand – Längtar efter att komma iväg med barnen!

4. Få ihop arbetsresor med privata resor. Under mina jobbveckor kommer jag att mest att vara på resande fot och jag har en plan om att förlänga resan och bjuda med en vän när möjlighet ges. Nästa vecka jobbar jag i Manchester och London och då passar jag på att stanna i London lördag-söndag för att få tid med Tara som bor där. Perfekt!

5. Flytta. Eller i alla fall ha hittat ett hus under hösten. Inflytt kan ju dröja. Jag har idag möjlighet att gå en size upp och då tänker jag göra det. Idag är mitt kapital mycket exponerat mot börsen, jag ser det som ett bra komplement att äga något större på Lidingö. Attraktivt område.

6. Ha en hejdundrande Halloweenfest. Det är faktiskt 10 års jubileum från att jag hade min första som 18 åring. Jag vill hyra ett slott eller något annat pampigt.

S5r

Förra året var jag Wonderwoman, frågan är vad ska jag hitta på i år… 

Karriär: 

1 Att amazon ska flyta på i UK, Tyskland, Spanien och USA. Igår fick vi första orden för Amazon i Spanien. Så roligt. Strategin är Amazon samt vara väldigt närvarande i varje dag, events och pr-arbete.

Img 4820.jpg

Löwengrips influencer-middag på Chiltern Firehouse i London

2 Göra vår första större exit.

3 Lanserat två nya bolag, Hermine Hold och ett annat tillsammans med Petter Stordalen. Mer om det senare.

1152b2cb 85ce 4427 9ba4 09a76e41ac5e.jpg

Nordich Tech House-team

4 Fått igång min egna säljkår för mina sociala medier. I september börjar min försäljningschef Charlotte. Vi slutade jobba med United influensers sista juni i år och efter det har vi alltså stått på egna ben. Idag äger jag de kommersiella rättigheterna till mina kanaler själv. Det innebär noll trygga intäkter men uppsidan är större.

5. Fortsätta bygga Nordic Tech House, ta hand om våra innehav och eventuellt göra vår första exit på ett av dom. Vi har spännande globala partnerskap på gång men mycket är konfidentiellt.

Img 7053.jpg

9a7d582c b00e 4350 9d65 962301a5a526.jpg

Jag har världens bästa kollegor!

Det blir intensiva fyra månader 🙂

 1. Du är verkligen superwoman.
  Jag har en tenta och två barn (dock tsm med min man) och ett hem och jag är så stressad att jag inte har hunnit tvätta håret sen gud vet när.
  Och du ska hinna med allt detta!
  Jag blir verkligen motiverad när jag läser din blogg ❤️
  Kram!

   1. bloggen läser jag i bussen till o från biblioteket! 😅
    Som nu, jag sitter i bussen o ska hämta barn från fritids o fsk
    För att sen fixa mellis och sen ha dåligt samvete över att jag måste plugga o barnen ska kolla på greta gris. För att sen laga supersnabb middag som vi ska äta när maken kommer hem från jobbet och sen kommer jag ha ännu mera dåligt samvete över att jag inte kan natta barnen då jag måste plugga!

    Hoppas du Helene mår bättre av din kommentar
    Kram!

    1. Heja dig M! <3 Förstår hur stressigt du har det även om jag inte pluggar utan jobbar. Lycka till, det kommer gå bra och din familj kan vara stolta över dig!

    2. Men du! Släpp ditt dåliga samvete! Det blir ju inte bättre för det! Ni är ju två att dela ansvaret. Att natta kan väl maken göra när du verkar fixa allt annat! TV på em är ok när barnen varit aktiva hela dagen. Släpp alla krav på att allt ska vara perfekt o försök njuta av att vara här o nu istället! Lycka till på tentan! Kram

    3. Heja M
     En riktig Superwoman.
     Har man pengar är det inte svårt att vara Superwoman , på lotsas.
     Du är The Real Deal!!

 2. Låter som superspännande planer. Verkligen roligt att följa dig, det händer saker hela tiden! Projekt med Stordalen låter inte minst väldigt intressant. Det är dock intressant att det är så många som retar sig på din framgång, jag kan verkligen inte förstå varför! Om dom inte gillar det kan jag inte förstå varför dom då går in och läser. Helt obegripligt faktiskt!
  //Berith

 3. Kan rekomendera att hyra Wenngarn slott till din maskerad fest! Ligger i Sigtuna så ca 30 min in till city. Övernattnings möjligheter och ett fantastiskt område. Man hyr slottet och kan sedan skapa sin egna fest precis hur man själv önskar.

 4. Kul med mål det har jag också!
  Jag undrar bara hur du känner inför välgörenhet? Självklart ska man se till så att man har det bra men jag har lyckats finna ro i att hjälpa andra. Kanske kan bli ett mål för dig i framtiden?

  1. Jag har samma tankar om välgörenhet eller hjälpa andra. Min Stora dag t ex är jag volontär och en fin organisation som gör gott för barn som är sjuka eller har diagnos. Du Isabella verkar ju ha pengar i överflöd så du kan väl skänka en rejäl slant så att andra kan få glädje. Den glädje man ser på barnen är så fantastiskt. Ett avbrott i svåra behandlingar för många barn.Delad glädje är dubbel glädje.

 5. Inspirerande! Håller verkligen inte med dig i många av dina val och åsikter, men sådant här är kul att läsa!
  Headspace håller jag med om är en grym app. Älskar den! Men svårt att komma in i daglig meditation. Tack för påminnelsen!

 6. Jag förstår att du vill köpa större och flytta men jag hade nog väntat nått år.. tänk vad fint barnen har det nu med bästa grannbarnen och du har grannmammorna 🙂

  1. Håller med! Inte minst för barnens skull. Det händer och har hänt så mkt i deras liv redan, så lite lugn och ro kanske skulle vara skönt.
   Även om Isabella bor kvar så har deras pappa flyttat. De byter avd på förskolan mm
   Bara få landa och vara är ju också ett alternativ och vara tacksam över att ha världens bästa grannar.

   1. Om nu Isabella har hittat sitt drömboende så tycker jag att hon gör rätt som flyttar. Vad har hon för garanti för att nuvarande grannar bor kvar?

 7. Det är kul att få läsa om dina bolag men jag är nyfiken på strategierna bakom bloggen, något det sällan skrivs om. Som din största marknadsföringskanal vore det kul att få större insyn i strategi/mål/tankar kring den. Vet att du pratade en del om det i Schulman show men skulle gärna vilja veta mer. Tack för en bra blogg!

 8. Kanske bo kvar ett par år till? Barnen måste känna sig trygga i sitt kvarter med vänner. Tror att det kan bli för mycket med skilsmässan ett år och flytta nästa? Bara en tanke. Ibland gör man vad som är bäst för barnen och inte för investerings portföljen…

 9. Väldigt nyfiken på varför man väljer att resa just på höstlovet när man har små barn? Det är ju då alla med skolbarn måste resa och det är dyrare, trängre och bara allmänt sämre tidpunkt att resa för alla andra.

  1. Ja exakt! Passa på att res när alla andra jobbar så länge barnen inte börjat skolan. Under höstlovet är alla resor dyrare, samt att det kommer vara en massa andra svenskar som reser då. Om du vill vara anonym, välj en annan vecka.

 10. Ha med i tankarna att ett hus inte bara är en investering en ”size up” utan det är ett hem…er bas och trygghet. Barnens värld.

  1. Jag skulle precis skriva detsamma… Dessutom är att ge barnen vänner, som de förhoppningsvis har kontakt med hela livet, mycket mer värt än alla pengar i världen! Flyttar man mycket under barnens skolår får man inte den nära vänskapen på samma sätt

   Barndomsvänner är bland det bästa man har genom livets gång.

  1. Inte här de som går i förskoleklass från 6-års åldern har de men inte de yngre. Vet inte om de skiljer sig från kommun till kommun. 🙂

  2. På de flesta förskolor så är det bara under juli förskolan e stängd och eventuellt röda dagar. Så när det inte e skolplikt så ska man ju verkligen passa på att resa på ”icke” lov när barnen går på förskolan. Eftersom det brukar bli högtryck på loven 😉

  3. Finns inte hos oss men våra förskolelärare brukar uppskatta att man är ledig eftersom många av dem också har barn.. och inte kan vara lediga själva annars 🙂

 11. Gud vad roligt! Vad härligt att ha klart framför sig vart du vill! Och Headspace är grymt, jag lärde mig springa med den, första gången i livet jag springer och tycker om det dessutom.

 12. Bra val med Headspace! Jag har kört varje dag sedan mars och märker otrolig skillnad på mitt mående, är lugnare, lyssnar in mer till min kropp och mina känslor och framförallt har jag blivit en snällare och vänligare person. Kan tex jämföra hur jag varit mot min sambo innan Headspace och nu efter och jag har blivit så mkt snällare och mjukare hemma 😀

  Började också med 5 min om dagen, nu är jag uppe i 20 min och betar av deras packs.

  1. Jag är också headspace-frälst, det har varit så värdefullt. Var nära väggen när jag började meditera i december och känner mig mycket närmre mig själv och mer harmonisk nu. Har alltid tänkt att det bara är flum, men jävlar vad det har hjälpt att stanna upp och känna efter några minuter varje dag. Krisövningarna är livräddare när jag är på väg in i negativa tankespiraler.

 13. Vad hände med klädföretaget som du och Ida investerade i? Plötsligt slutade du bära kläderna och har inte nämnt ett ord om det. Du brukar vara bra på att dela med dig av framgångar och motgångar och därför vore det intressant att höra vad som hände.

 14. Kolla in Södertuna Slott för halloween fest! Där har du möjlighet att abonnera hela slottet och dessutom en sagolik miljö och inte minst kan den bli riktigt läskig med alla små rum man kan inreda!!

 15. Hej Bella!
  Jag undrar om du hade kunnat göra en lista med ”100 mål att nå” likt den du gjorde 2016. Förstår att det tar tid och kräver mycket tankekraft från din sida men det hade varit superkul att läsa! Som du själv beskriver i bloggen har dina prioriteringar förändrats mycket och säkert även listan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..